320

jj

преди 12 години

Само не мога да разбера как това е в "днес говорим за...".Грандиозен гаф на един вече нямащ бъдеще в спорта човек, какво има друго да се коментира - употребата на кокаин, дали 9 кг са много или малко, колко и чии пари...

319

lsfc

преди 12 години

Turkey,стой си тук,и се крий,4е ПКК,нещо ви емнаха.

318

Анонимен

преди 12 години

А на моряците в Гърция помогнахте ли???

317

Анонимен

преди 12 години

славейков-не сме народ а ***

316

До 319

преди 12 години

Турско ***, хайде обратно към педераската си страна и никога повече недей да коментираш България, а на тръгване с автобуса вземи със себе си и останалите *** дошли от Анадола да гласуват на БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ!!!

315

Turkey

преди 12 години

Вместо да плюеш по турците, земи направи по още едно дете,че изчезвате :)

314

Анонимен

преди 12 години

ЕИ Турчля замълчи гнусен си мамкати !

313

Анонимен

преди 12 години

Aбе ама от вчера умрехте от кеф,че някой е потънал до шия в ***.Тоя гълъб ще си получи заслуженото с Бразилия нямаме правни споразумения,ама не мога да разбера какво ще се промени вашето живуркане.Или вечната бг максима-може и на мене да не ми е добре ама сакам Вуте да е по зле.

312

Turkey

преди 12 години

Видяхте ли се бе Ганъовци що за стока сте много е лесно да се плюе аман от обирачи на банкомати, мутри, наркомани и ***, аман целия свят искрещя от вас! Само *** и турците работят по строежите! Ама кой ще печели лесно парите нали?

311

нихилист

преди 12 години

кво се палите, споко, ще го дръпнат набързо в бг и всичко ще се потули, след някой друг месец ще вършее из софия с някой мазен джип и пак ще е гъзар. кажете с кой известен не е било така. у нас е така, трябваше вече да сте свикнали, 20 години минаха. и да го дъвчем все тая, след някой друг ден няма и да има помен от новината, след година-две ще го видим в съботното предаване на магърдич по бтв да разказва за кариерата си, децата и тежките моменти през които е преминал. и пак ще бъде герой....

310

Анонимен

преди 12 години

кат го гледам - каква млада булка ще излезе от негоооооо! Бразилероса в панделата е наточил жила. Дано с вечерята да дават и смазка.

309

Анонимен

преди 12 години

Посетете 2fit by Boevsky, фитнес залата на Боевски...

308

аналИзатор

преди 12 години

Като чух новината се шокирах и не можех да повярвам, че това е истина, дори първоначално изпитах някаква нотка на съчувствие...... Леле мале съчувствие ли, та ти си се превърнал в едно долно, много нагло муле, на всичкото отгоре прекарващо стока редом до детето си... Гълъбине тежко му на *** ти из бразилските затвори!

307

sofeto

преди 12 години

Това момче Боевски вдигаше за един отбор в Германия и след като станаха с него шампиони му предложиха да остане като треньор, ама на кинтите на германците му били замалкo!!!

306

spas

преди 12 години

Скроили са му шапка на Боевски, човека е минал една митница и не е имало нищо в багажа му, а после се появяват някакви 9 кила кока....Е как става тази работа ?Дано го пуснат в най скоро време

305

Анонимен

преди 12 години

свърши далаверата за 16 млн. лева с Фирмата, която вози бали до депото в Силистра, и си делеше кинти с Матей Митков Боев, Стефка Миткова Боева и Милена Боева и сега тръгна дрога да пласираш и нали знаете на кой е приближена ,, Шик Кар Трейдинг,,- на Бойко суперменабъдете сигурни че момчето ще се върне до няколко дни и няма да чуете за него

304

АНОНИМЕН

преди 12 години

Да му се купи еднопосочен билет за Иран. Да знае само какво въженце го чака.

303

Анонимен

преди 12 години

Добре че са го хванали в Бразилия.Мен тук ме фанаха с 3 кила трева и 200-300 бонбона и само с 72 часа в ареста се разминах е естествено че трябваше да си дам спестяванията на оня от криминална за да обясни че несъм знаел какво имам в багажника на колата ми и че докато сам си пиел кафето някои ми го е сложил в колата щото ми....П.СЧакам да ми върнат стоката че сам я закъсал.

302

Българин

преди 12 години

Това едва ли му е първият път.За да се разхожда така нагло из летищата с кокаин в куфарите, явно има някакъв канал на много високо ниво ( Тикви,Паши и т.н. ).Явно нещо се е объркало тоя път, и не са го предупредили навреме.Сега сценарият е ясен.Депортиране и съд в България - тоест 5 години условно.Това е Политиката на Управляващите мафиоти.Жалко само че е такъв *** и си опропасти името и постиженията.Да не говорим за травмата на детето му и евентуалната смърт от друга на други деца.

301

Анонимен

преди 12 години

:) Ще го оставят жив що да не го оставят. Те него са го пипнали а тоя с двата куфара е минал. да не мислите че ей така ще стане и ще го хванат.