260

Анонимен

преди 12 години

Охх ще ида да пусна една бюлетинка против шосе бабаит ,че как се е засилил ще ни прати чак на Нибиру ....

259

Анонимен

преди 12 години

Бая писачи трябва да се оглеждат да не доидат онези с белите престилки .....

258

физик

преди 12 години

Пълни глупости. Чудя се на хората как вярват на астролози, че някоя планета ще им повлияе, а не не вярват в БОГ, което е безброй пъти по издържана теория, като научна хипотеза дори, а и в Библията има доста потвърдени пророчества в доказателство на това ! ?

257

Анонимен

преди 12 години

Руските учени пак откриват топлата вода. Пак копират от американските им колеги.

256

Данчо

преди 12 години

Тъй наречените Римски стоежи,са след 1380г.Разделят хриянството на Ортодоксално,Ислям, Католици и най новата,за Ваша изненада Еврейската!Сещате ли се за девиза им "Раделяй и власей"?Основават Москва, Рим и Ерусалем!До тогава тези ТРИ града въобще не са съцествували!!!Доказано е че пирамидите са от 16 век,строени по ГЕОПОЛИМЕРНА технопогия,ЦЕМЕНТ!!!Викайте Ураааа и вярвайте в задгробния живот!

255

Данчо

преди 12 години

Драги Томас,библията е съчинена в 14век!Първо есъчинен новия завет,отразяващ събития от 11-14век,след това по него стария завет,като същите събития са интеполирани във виртуалното минало с фантастични имена.Първите печатни издания са с появата на Гутенберговата печатна машина!След това и до днес се дописва тая виртуална книга.Описаното е завоалирана история на втора РИМска-МИРовая империя от 11-17век!Преселението от 14век е хвърбено в шести век!Фантасмагории на реални събития,угодни на евреите!

254

Анонимен

преди 12 години

ТЕЗИ ТЪПИЗМИ ГИ РАЗКАЗВАЙТЕ НА ГЛУПАВИТЕ АМЕРИКАНЧЕТА ТУК НЕ СЕ ХВАЩАТЕ НА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ

253

Анонимен

преди 12 години

ПЛЯМПАХТЕ ПЛЯМПАХТЕ НО АЗ ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО ДНЕС.БГ ВИЕ ТОТАЛНО СЕ НАСРАХТЕ

252

Анонимен

преди 12 години

''Астролози, шамани и езотерици, юристи и дори доктор на науките се събраха на "кръгла маса" в московския Дом на журналиста, за да отговорят на тези въпроси.''Само дето не се споменава,че са изпили каса водка без мезе и са се отдали на делириумните си фантазии.То и Веждичката като се събере с Божо и се направят на кучета и си фантазират в галерията на Шипка 6.

251

Анонимен

преди 12 години

Някакъв азербайджански *** се направил на интересен, че уж разчел какво били вещаели маите и написал разни книжки за Нибиру, та тръгнали една камара хора да му вярват...Пълни глупости!

250

до 247

преди 12 години

а Кацаров какво ли означава?

249

Анонимен

преди 12 години

Куло на италиански,означава ***,а какво означава Кулов на Български??????

248

Анонимен

преди 12 години

Ама Сепултура да те лоботомира:)

247

мене

преди 12 години

Сичките тия са за лоботомия...

246

Анонимен

преди 12 години

Прочети откриващата на Корана,Детската молитва-Ал Фатиха.....и ще разбереш!!!!!

245

Томас

преди 12 години

268Че то и в Библията няма светци и икони

244

Томас

преди 12 години

261Освен това, не е вярно, че не са били известни - много пъти Божиите служители са били поставяни да ръководят дори и езически държави - имало е такива в египет и вавилон. Хората са познавали Апостол Павел много добре - както и другите апостоли - защото апостолите са били сред хората.

243

Анонимен

преди 12 години

В Свещения Коран няма канонизиране на светци или икони......има само един,единствен Бог(Аллах),на който да се покланя цялото човечество......

242

Томас

преди 12 години

260Като се сравни Библията, която е писана 2000 години преди корана - и корана и се вижда плагиатството - петте книги на Мойсей са преписани почти 1:1 - и после са променени - много Библейски лица ги има и в корана - само, че с малко попроменени имена.

241

Томас

преди 12 години

261Ти си противоречиш в един и същ пост - уж само Бог бил съвършен, което е така - а пророците и апостолите били и те били съвършенни - няма съвършенни хора. Самите апостоли са признавали, че не са идеални - вземи да прочетеш какво пише в новия завет. Оставам с убеждението, че не си отварял Библията.