208

Анонимен

преди 12 години

Евросъюза е пред разпад. Много правилно Руснаците не искат да се врът там. Когато това се случи България ще се озове в необрано поле, без нито един приятел.

207

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ТВЪРДЕНИЯТА ,ЧЕ РУСИЯ Е БЕДНА И ТЕХНОЛОГИЧНО ИЗОСТАНАЛА А ЗАПАДА /ЕС и САЩ/ БОГАТИ И РАЗВИТИ ВЕЧЕ СА ДОНЯКЪДЕ ВЕРНИ. ЗАРАДИ КИТАЙ. ТОЙ А НЕ РУСИЯ, ЩЕ СЪСЪПЕ ЕС И САЩ.ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПОДДЪРЖАТ СТАНДАРТА И ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА, ЗАДЛЪЖНЯВАТ ДО УШИТЕ.ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СТАНДАРТА НА ЗАПАДА ЩЕ СЕ СРИНЕ.ДОКАТО РУСИЯ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СТО ГОДИНИ СЕ РАЗВИВА ЩО ГОДЕ СПОКОЙНО ,НЕ ПРЪСКА ПАРИ ЗА НОВО ВЪОРЪЖЕНИЕ с ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА РАКЕТНИТЕ ВОЙСКИ/КАТО САМО РАЗРАБОТВА НОВИ СИСТЕМИ.ТАКА,ЧЕ РУСИЯ БАВНО НО ВЪРВИ НАГОРЕ.

206

Анонимен

преди 12 години

На мене не ми е ясно. Обясни, моля, защо мислиш, че сме на губещата страна?

205

Анонимен

преди 12 години

Ако на някой не му е ясно, отново сме на губещата страна. Руснаците винаги са си знаели интереса. Не им трябва никакъв Евросъюз.

204

Анонимен

преди 12 години

Не знам за еврохомосексуалистите, но русия по броя на *** и болните от СПИН е в челните редици.

203

Анонимен

преди 12 години

И какво да правят в съюза на еврохомосексуалистите?

202

Анонимен

преди 12 години

Колкото добро е направила, дваж повече злини... И не забравяйте, че все още ЕС с три пъти повече хора произвежда 10 (десет) пъти повече брутен продукт. При това високотехнологичен, а не просто да пробиват дупки за нефт и газ. Последният провал на руснаците е в Индия, където предпочетоха американските хеликоптери "Апачи" пред руските Ми-28. За предателството срещу Ирак и Либия да говорим ли?

201

123

преди 12 години

Защо да влизат, след като самите членки искат да напуснат ЕС.

200

ля ля

преди 12 години

честно*

199

ля ля

преди 12 години

аз често искам да излезнем от ЕС! искам да си запазимм Левъ и българското за нас си!!!жалкото е че сме малко тези които го искат... а и от нас нищо не зависи...

198

Анонимен

преди 12 години

Когато Норвегия влезе в ЕС, тогава и Русия може да се навие.

197

Shark

преди 12 години

Щеше да е по-чудно ако Русия искаше да влиза в ЕС. Трябва да са откачили да искат това, те нямат нужда от ЕС, по-скоро е обратното.

196

Историк

преди 12 години

Запада ни бил казвал какво да правим и как да живеем,щото преди като бяхме с Русия те не ни се месиха вобще и не ни казваха как да живеем и какво да правим.Аман от тупи изказвания тука.Няма как да си малка държава като нас и да правиш каквото ти е кеф, няма кой да те остави било то щатите или русия.

195

ЕС

преди 12 години

Сам *** да се представи, нека той да проси членство!...Нека поклон ми направи, па ще видим по-подир!!!...

194

ck

преди 12 години

A като гледам европейците са тръгнали да я канят. визи и в сибир тези пияндета нямат място в европа.

193

До 194

преди 12 години

Бедната Русия и богатия ЕС???............................................Ега ти кретенизма...

192

коко

преди 12 години

ние сме си за *** , объркахме посоките хора , вместо да си стойм на изток дето са ни крепили винаги тръгнахме на запад да ни спукат канчетата . Ми те руснаците не са толкова *** като нас и нашите политици дето разпродадоха всичко на безценица на западняците и постоянно ни казват какво да правим и как да живеем

191

Анонимен

преди 12 години

Понеже Русия е много силна и няма нужда от ЕС, затова се чуди колко тръби да построи за да си продава газта на богатия ЕС. Бедната Русия иначе ще се срине икономически.

190

Анонимен

преди 12 години

Русия в ЕС - вицът на века.

189

Яко

преди 12 години

Няма нужда от саркастични коментари...Предлагам, с падане на колене и едноминутно мълчание да почетем паметта на Европейския съюз...Лека му пръст...