148

Мнение

преди 12 години

Четирима тежко въоръжени мъже са извършили обир в бижутериен магазин в столичния квартал "Младост". Полицията пази в това време протоколите от изборите.

147

darcas_real

преди 12 години

Ае не ми се вярва народа да е доволен от замразените доходи, увеличаващите се цени на газ, бензин, парно, ток, вода. От резила със Шенген, от липсата на работа и от държавната администрация?

146

zapoznat

преди 12 години

tova koeto stava v cik e stra6no hora.IMA MANIPOLACIA OT STRANA NA GERB.

145

до 147

преди 12 години

Така е. Познавам много хора и всички днес са изумени, че Плевнелиев има толкова гласове. Цялостното настроение е против герб, а изведнъж се оказа, че те "печелят". Няма как да се получи това без номера и без контролиране на вота, вкл. и по милиционерски.

144

реалността

преди 12 години

след като 90 % от спрените на улицата хора казват,че не живеят добре и искат по-високи пенсии и заплати,че цените на ток и парно са тройно завишени как ще са доволни от това управление? Когато не си доволен от него гласуваш за друг и не може ГРОБ да са взели такива проценти гласове това не е реално :)

143

да бе да

преди 12 години

Интересно обаче,що аз и много други хора не мислим така?

142

Анонимен

преди 12 години

Ами то си беше ясно още от самото начало, че на тези избори ще има контролиран вот. И няма как да не бъде така, след като самият избирателен кодекс го позволява. Пропорционалната изборна система трябва да се промени. Не може пропорционално някой да отнася и "гласовете" на негласувалите. Както и не е нормално при гласували под 51% от избирателите, някой да бъде овластен. Ама не им стиска на нашите мушмороци - политици. Особено пък на тези от мутренско-ченгеджийската школа.Дори и това не могат.

141

Amigo

преди 12 години

Малко факти..........Столипиново 60 000 роми- 86 процента за Плевнелиев. *** махала във Велико Търново квартал "Света гора " 91 процента за Плевнелиев , Пазарджик ромски квартал - 94 процента за Плевнелиев , турските гласове в страната - 66 - 23 - 11 процента - Плевнелиев - Калфин- Кунева......Българи,ще позволим ли друг да ни избира президента ?

140

комунистииииииии

преди 12 години

е как оставят чувалите без надзор бе...нали не пускахте никой да излиза и имаше милиционери...или те милиционерите направиха така да останат чувалите без надзор,че ГРОБ са 100 % сигурни,че ще управляват държавата на 100 % , правителство,президент и министри от една партия...че то Тошето едно време добре ги е научил значи пак ше требе се пали парламенто като 1997 год. да се стреснат малко

139

изгонете бойко

преди 12 години

Репортерите на Агенция БГНЕС заснеха уникални кадри от пълния хаос в зала "Универсиада", където се помещава Общинската избирателна комисия. При влизането на екипа на БГНЕС стотици изнервени и измръзнали членове на Секционни комисии започнаха да скандират "Мафия". При опит от страна на охраната да бъдат изгонени журналистите на Агенция БГНЕС чакащите се противопоставиха на полицаите и скандираха: "Защо ги гоните! Нека да снимат!" Цяла нощ мръзнем като кучета навън! Какво нередно правят хората от БГНЕС! Мнозинството от членовете на Секционни комисии са от управляващата партия ГЕРБ! Агенция БГНЕС излъчва пълният запис от случващото се в столицата. Надяваме се, че този пъти компетентните органи ще вземат отношение към проблема. По информация на репортерите на БГНЕС в залата има и депутати от ГЕРБ, което е брутално нарушение на закона! БГНЕС припомня, че вчера кореспондентът на агенцията в Русе бе свален на земята и ударен при заснемането на купуване на гласове в Русе. В кадрите ясно си личат нападателите, но до този момент няма никаква реакция от страна на органите на реда. И това не е първият случай, когато журналисти от БГНЕС са заплашвани и малтретирани при изпълнението на служебните си задължения!

138

ИВО

преди 12 години

Щом ВОТ-ъТ на народа е манипулиран , този народ трябва да се вдигне ... партиите да орагнизират поддръжниците си и да се повтори сценарият от януари 1997 ... Но дали ще излезе някой ?? По-скоро НЕ .. Просто се наблюдава ПЛАЧ на едни отчаяни хорица !!

137

не спете

преди 12 години

Първоначалните резултати от разпределението на общинските места в местния парламент показват, че хората, които РАЗКЕШИХА здрави пари за менте-протоколи, си свършиха добре работата.

136

до народа

преди 12 години

Спецовете по фалшификации яко шариха шменти-капели за изборите за общински листи

135

128

преди 12 години

128, да си чувал за Закон за изборите,за КВОТЕН принцип при съставяне на комисиите? Защита, защита ама........и акъл трябва.

134

излъгахте народа

преди 12 години

фалшификациите и менте чувалите за изборите бяха подготвени още преди месец

133

Анонимен

преди 12 години

И понеже апетитът идва с яденето, новите собственици на България, захвърлили кожените якета и облекли ризи с бели якички започнаха реализирането на отдавнашна своя мечта раздялата с децата на Първите, които по времето на Тато се возеха в Чайки и учеха в Москва. Разривът между първият ешалон на БКП от Позитано20 и вторият ешалон на БКП ръководен от Тодорживковата ченгеджийница роди партия ГЕРБ. Новата партия, имаща за задача да прикрие престъпленията на олигарсите и да остави собствеността в техни ръце, се провъзгласи за дясна партия и започна да се бори с комунистите. Членовете на ГЕРБ изведнъж забравиха, че до вчера и те бяха комунисти, и те бяха агенти на ДС, и те крачеха в единен строй със своите другари от БСП !

132

до Helena

преди 12 години

Абсолютно вярно !!!!!!!!!

131

Анонимен

преди 12 години

Ама как така манипулирали? Всичко си беше честно и почтенно, честни ибори му викаме на това тука, е питайте Бащицата де! Бай *** прави избори, БойкоКрация дето е думата. И не мога да разбера защо всички не ръкопляскат, какви демократи сте, ейййй матрялаааа!

130

Helena

преди 12 години

Иначе и 2009-та имаше опашки мисля че и 2006-та. Носи се слух че на гласуващите за БСП им е наредено да бавят време. В крайна сметка какъв интерес имат ГЕРБ да гласуват по-малко хора никакъв, но БСП определено имат. Тези които се отказваха наистина повечето бяха симпатизанти на ГЕРБ. Хората не бива да се отказват толкова лесно, защото БСП са способни на всякакви подривни средства за да постигнат целите си. Не се отказвайте! Аз гласувха за СДС но ще подкрепя Плевнелиев следвщата седмица!

129

организатор

преди 12 години

Много сме прости бе ама какво да правим дебелата *** Фидоска прие такъв кодекс и какво да правим изпълняваме.Ще има мор за населението на следващия тур.Гарантирано от ГЕРБ.