49

Анонимен

преди 12 години

Порното в нета? Знаех аз, че има някакъв проблем, може би на подсъзнателно ниво... Затова си го свалям на компютъра и от там го гледам, не от нета.

48

nas

преди 12 години

Vsi4ko pisano ot taq statiq e verno Iluminatite imat za cel da namalqt populaciqta na sveta a imenno tova e eidn ot na4inite

47

Ники

преди 12 години

Aбе със сигурност самозадоволяването не е нормално,да сте виждали в природата някой животни да го правят?Правенето на любов е много поразлично от чукането или мастурбирането.Но къде е днес любовта?От чукане и лъскане не остана.

46

до 42

преди 12 години

Ти не си ни никаква, че да ни казваш кога да си пуснем порно. Ще си пуснем, когато ни се гледа.Амън от парцали от женски род, които си мислят, че разбират всичко. Порното ли ревнуваш, че пишеш такива коментари в стил "мъжете са empty-та". Е вие пък жените, понеже сте с големия умствен капацитет. Всичко знаете, всичко разбирате.

45

сухоруков

преди 12 години

абе друго си е една петорязрядна злобарка да си прасне човек

44

анонимен

преди 12 години

гледайте порно,смело напред!

43

Анонимен

преди 12 години

Годнес, на езика на Светия закон, от който черпиш дълбоката си мъдрост - 4chan официално те обявявам за "Attention freak". Дружеския ми съвет е да общуваш повече с реални хора, а не с чат ботове, да си потърсиш истинска работа, да си обогатиш речниковия фонд и някой ден да трансформираш наглостта си в арогантност, защото в момента определено ти липсва класа, което е необходимо условие, за да си арогантен. Има и една уловка, класа не се печели и не се култивира, или я имаш или - не.

42

NE E TO4NO

преди 12 години

I TOWA GO IMA AMA MLADITE I MNOGO SE DROGIRAT ;)

41

godness

преди 12 години

Нещо много се разлаяха псетата. Пуснете си едно порно да се успокоите.

40

Анонимен

преди 12 години

Най-лесно е да сложиш етикет на някой по коментара му, или по това как той се отнася към твоя коментар. Но не е най-вярно.И това, че мислиш всички за empty-та само за това че са ти сложили минус, показва колко си ограничена.

39

Анонимен

преди 12 години

Да зяпапш порно е нормално и при двата пола НО в рамките на нормалното. Примерно 1-2 пъти в седмицата си е екстра. Обаче когато стане всеки ден, т.е. да ставаш и лягаш с тази мисъл вече ми отива към болест... И ето малко от моя личен опит: Аз си гледам порно по принцип, обаче забелязвам, че когато го правя без да гледам, т.е. само с мисли, удоволствието при свършването е по-голямо. При вас така ли е?

38

от 35 за 36

преди 12 години

Не съм чалгар, никога не съм ходил на чалгарница и книги чета почти постоянно - най-вече техническа литература защото ми трябва в работата. Изобщо не ми е пусто в интелектуално отношение. Наздраве!

37

11111

преди 12 години

не само в нета и по телевизията също.............. и не само младите.

36

Анонимен

преди 12 години

Godness, хайде да се заиграем с оксимороните и еклектизмите. По законите на формалната логика стигам до извода, че се противопоставяш на описания от теб модел, което води до един Аз-образ и идентификация като "ПРАЗНО FULLY". Ако трябва да интерпретирам написаното от мен, това означава ли, че възприемаш себе си като "празна дебелана" и ако да, от какво произтича празнотата. Няма да те поощрявам да хапнеш нещо, но вероятно е добре да започнеш да излизаш с мъже и да се захранваш емоционално.

35

godness

преди 12 години

Ами ако си чалгар и ходиш да късаш салфетки нищо чудно, че така разсъждаваш. То по тези заведения само навлеци и парцали има. Пусни си малко Jill Scott и седни да прочетеш една книга, малко да си наториш интелектуалната пустош. Cheers

34

Анонимен

преди 12 години

Напълно обективна е статията. От много еротика и порно около нас, хората стават жертва на силиконовата "култура". Глобалната еврейска порно-индустрия създаде почва за избуяването на чалгата на местна българска почва. От много гледане на порно, народа не се впечатлява от нормални жени, а от напомпани и тунинговани секс-кукли.

33

Ася

преди 12 години

Гледам порно почти всеки ден, действа ми добре. След това като се видя с гаджето ми го правя луд с новите научени неща, и той доволен и аз доволна, че хем той ме *** яко хем преди това си маструбирам пред ТВ-то :)

32

Жоро-бг

преди 12 години

Пълни глупости сигурно на госпожата мъжете не и обръщат внимание и тя си търси извинение... :)

31

marks

преди 12 години

абе я да оставят намира порното! аз съм женен от бая годинки и добре че е порното да почуствам че съм жив, тя жената си иска редовно , ама мен не ми се ще :( май и аз съм импотентен, незнам защо обаче като ми се отърка нещо чуждо и съм способен да разбия ***, тая *** със статията си търси оправдание че мъжът до нея се заглежда по малки сладурчета.......

30

godness

преди 12 години

същите тези empty-та в момента дават negative vote на предния ми коментар... :D