74

22222222

преди 12 години

ДА ИЗВИКАМЕ ЧЪК НОРИС!той ще оправи всичко

73

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ прави избори ...

72

Анонимен

преди 12 години

УНИВЕРСИАДА НОВИЯТ КОНЦЛАГЕР НА ГЕРБ

71

до 65, хм

преди 12 години

За разнообразие поне веднъж напиши нешо, дето не си го прочел преди това написано от друг. Нещо ей така, сам да си го сомислил и сам да и го наблюдавал. Пък после може да споделяш кой е ненормален и кой на какво се чуди.

70

SIC

преди 12 години

"Стотици членове на СИК висят с изборни протоколи ..."A na VIS-2 horata kade sa?

69

член

преди 12 години

Кой позволи няколко хиляди човека от комисиите, да стоят повече от 30 часа на ръба на изтощението?Къде е отговорността на управляващите за скапаната администрация и скапаната организация?За какво беше целият този ужас?За да изберем следващите тунеядци,дето ще ни съдират по 9 кожи от гърба и ще обясняват на света какъв лош чавешки материал сме!

68

Анонимен

преди 12 години

Защо очаквам изненади? Нека оставим настрана дори и за миг цифрите и процентите, които на този етап са спекулативни и в сферата на проучвания и догадки.Нека оставим и сигналите за купуване на гласове.За мен е странно поведението на ПП.Герб водят,а изглеждат сякаш губят,дали знаят нещо,което ще се опитат да скрият? Бащицата изгелждаше сякаш някой ми е изял супата..БСП губят,а имат вид и поведение на победители?Само усмивки видях..Дали и те знаят нещо,което не е достояние за нас...

67

Анонимен

преди 12 години

Един участник във форумите пише:"Не само социолозите са объркани, гражданите също сме объркани!" Та нали това е целта на ЧЕРВЕНАТА ХИДРА, от която не можем да се отървем вече 22 години. А объркването изчезва веднага, щом прозрем, че БСП, БПС, ГЕРБ, Атака и т.н. са само глави на ВСЕ СЪЩАТА ЧЕРВЕНА ХИДРА.

66

Анонимен

преди 12 години

Стискам палци да се ускорят нещата и да успеете да се приберете възможно най-бързо за заслужена почивка. Вие отнесохте всички негативи на зле организираните избори и заслужавате както признание за свършената работа, така и парична компенсация за реално двата дена работа. За съжаление едва ли всичко това ще бъде отразено, тъй като ни е ясно кой казва какво да се излъчва по медиите. Няма "демокрация" като нашата, сигурно и в Сомалия *** се чувстват повече хора от нас!

65

хм

преди 12 години

Всички, които искат Фандъкова за кмет са ненормални. не виждате ли, че тази жена едвам се държи на краката си. На дебатите, снощи след изборите, беше напълно неадекватна. Чудя и се защо не се грижи за здравето си, а е седнала да се занимава с избори. Всички вече разбрахме, че е прекарала рак и в момента е в ремисия. Нужно и е спокойствие, а такова в политиката няма. Въпреки, че реално не управлява тя, пак е ангажирана непрекъснато. Жал ми е за нея. Наистина!

64

Членка...

преди 12 години

Заплащането е никво....55лв Член, 58лв. Секретар, 62лв ...лошото е че се допускат хора с големи ЕГН да вършат административна работа, а те правят грешки .....и после ..пак броиш , пак пишеш, и т.н.

63

до ПИЧ

преди 12 години

абе ***, аз и компютъра си носех, не ти трябва даже смартфон, и други си носиха компютрите от секционните комисиимного си смотан

62

666

преди 12 години

абе хора, те едни избори не могат да организират, вие искате общини и държава да управляват, как не го разбирате.

61

Зам.Председател

преди 12 години

‎23.10.2011г. Късно през нощта. Чуват се десетки бездомни кучата, лаещи радостно. - Какво става, че са толкова шумни тези кучета? - Празнуват победата на Фандъкова.

60

hamurapi

преди 12 години

Изобщо нямам намерение идната неделя да гласувам! Майната им!!!

59

Зам.председател

преди 12 години

До 51. Пич ти за телефон с HTML браузър не си ли чувал.Току що изкараха един млад мъж на около 30 години на носилка .Мисля че не беше в съзнание даже.Моля ако някой има възможност да викне медиите.Не ни дават да си тръгнем .Полицаите ни записват личните данни на всеки който напусне района и след това щели да ни глобят по 1000 лв според закона.Какво да правя хора ?Не мога да платя 1000 лв но кой може да издържи да работи на крак 30 часа бе хора... млад съм но физически не издържам.

58

Анонимен

преди 12 години

нали трябва да се донатамани резултата от "социологическите проучвания" ;)Ще се чака

57

НЯМА ЦИК- НЯМА ОИК

преди 12 години

НЯМА ЦИК -НЯМА ОИК, ИМА СИК ИМА ВИС ИМА ИПОН- ТЕ ЗАЕДНО С БОКО-МУТРАТА , ЦВРЪЦКО-ПАЛАША И МУТРЕСАТА-ФАНДЪКОВА СА ПРЕБРОИЛИ БЮЛЕТИНИТЕ И ОПРЕДЕЛИЛИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ. КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ -*** НАРОД И ЛОШ МАТРЕАЛ ТА ЧАКАТЕ СПРАВЕДЛИВИ ИЗБОРИ. ЧЕ НИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕГА АКО НЕ СИ НАПРАВИМ С ВАС ШМЕНТИ КАПЕЛИ КОГА ЩЕ НИ СЕ УДАДЕ ДРУГ СЛУЧАЙ. МЛЪКВАЙТЕ ,ЧЕ НЯМА ДА ВИ ЗАМРАЗИМ ,А ЩЕ НАМАЛИМ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ С 20-30% . ТАКА ИСКАТ ОТ ЕС, А НИ Е СМЕ ПОСЛУШНИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИ . КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА -ДРУМ И АРЕ

56

Пич

преди 12 години

Стига сте ревали бе, стига сте ревали. Ееее, припадали били, не знам какво било. Аз пък чаках 40 мин, за да гласувам и всичко си беше ОК. Щом така ще се спестят пари, аз съм ЗА! НЕ ме интересува, че чаках малко повече. хората се бяха постарали, оргазнизираха перфектно хората в залата за гласуване. Нямаше блъскане, нямаше недоволни! Проблема със забавянето идваше от възрастните хора, които трудно се ориентираха с 3-те бюлетини. Но това е разбираемо.

55

mamcheto

преди 12 години

Наистина нямам думи, с които да опиша невежеството некомпетентността и откровената тъпота, съпровождаща тези избори. Вбесена съм защо нито една медия не отразява гаврата с хората в ОИК. Има хора които в неделният ден са станали в 5,30 за да отидат в СИК да отворят стаите и да си свъшат работата, та част от сащите тези хора в момента 11,30 ч понеделник чакат да бъдат извозени от залата до кметството за да си предадат бюлетините . Това се случва в една европейска държава, с "модерни" упраници....