68

Без коментар

преди 12 години

Разпределение на избирателитеПО ВЪЗРАСТИзбиратели от 18 до 30 години: Плевнелиев - 42.2 %, Кунева - 21 %, Калфин -15.5 %.Избиратели от 31 до 60 години: Плевнелиев - 43.5 %, Кунева -16.4%, Калфин -24.2%.Избиратели над 61 години : Плевнелиев -33.6%, Калфин -45.4%, Кунева -7.3%.НА ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИПБългари: Плевнелиев 43.3%, Калфин - 26.4 %, Кунева 14.6%.Турци: Плевнелиев - 20.1%, Калфин 44%, Кунева 18.8%.***: Плевнелиев - 30.5%, Калфин 33.8%, Кунева - 11.8%.ПО ОБРАЗОВАНИЕВисше образование: Плевнелиев - 41.6%, Калфин - 25.6%, Кунева - 16.6%.Средно образование: Плевнелиев - 43.3%, Калфин - 14.8%, Кунева -26.6%.Основно образование: Плевнелиев -28%, Калфин - 47%, Кунева - 9%.

67

Ебасиииииии

преди 12 години

А софиянци доста се изложиха! Толкова ли сте доволни от тая пионка на бате Бойко?

66

Владко,

преди 12 години

много ти ограничен кръга от познатите (някои те и послъгват за твое успокоение даже), разшири малко кръгозора си

65

Владко

преди 12 години

Чудя се дали изборите в София не са манипулирани? Не познавам нормален човек, който ще гласува за Фандъкова. Нз какво става?

64

Ебаси народа

преди 12 години

*** народ, ***, та чак вдлъбнат! Не мога да повярвам, че отново избрахме същите ***! После да не обвиняваме някой друг, че сме на тоя хал! Ние сами сме си виновни!

63

Тончев,

преди 12 години

те Добруджа софиянци я нямат на картатаедно време Живков им рече, като им е много далече и на север по Черноморието, да я даде на румънците - на тях щяло да им бъде юг и ще разработят територията, ама они не вдяват

62

до 56

преди 12 години

естествено, че за всички градове графиките ще са еднакво разположени, ти да не искаш хората да стават разногледи, защото вотът не е еднакъв навсякъде? Колкото до 1/3тата от 50те%, това са реално гласувалите, значи това е избирателния ресурс. Колкото и да не ти изнася. Дали останалите могат или не могат да гледат ГЕРБ, няма значение, избори с гледане не се печелят.

61

Анонимен

преди 12 години

Само много нискочел може да сьтвори такава изборна патаклама и то нарочно ,само и само да спечели ,макар че като спечели не знае какво да прави !

60

Don Vlazo

преди 12 години

Граждани *** и Развитието на България :))))

59

до 56

преди 12 години

Ами тия 50% като не могат да ги гледат що не идат да гласуват срещу тях, а? Айде без математики кой какво можело да гледа и да не гледа, вота си е вот и това са фактите, след 2 години управление ГЕРБ все още е най-желаната партия. Сега нека си злобеят червените, ДПС и който там още иска. А РЗС може просто ритуално да се самоубие, кандидата им за президент получава по-малко дори от Светльо скакауеца, и това ако не е смех :)

58

сис

преди 12 години

Гадни комунисти,видяхте ли какъв е вота на народа???Айде сега говорете.......

57

ГрадПоГрад

преди 12 години

Град по град... мислех си че в България има повече градове или това е социологическа извадка на градовете?

56

до 35

преди 12 години

От снощи по всички телевизии се отразяват само победите на герб в няколко града, и при графиките също се забелязваше тенденциозност при представянето на герб, тяхната скала беше винаги първа и в ляво независимо че резултатите им бяха ниски за съответните градове, като добавим и организацията (или липсата на такава) за изборите не знам на какво се радват герб, че 1/3 от 50% българи са ги подкрепили ли, а не им идва на ум, че другите 50% може изобщо да не могат да ги гледат.

55

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че на комунистите им затворихме устите, ама здраво. На следващите избори ще ги зашием. :) А що се отнася до Кърджали балотаж няма да има.

54

ХА ХА ХА

преди 12 години

Щом измамника Лечков е лидер на ГЕРБ, значи сме много по-зле отпреди 22г.Този хитър плешивец се присмива на съда , както и на полицията преди 1год.Над 50 млн е прибрал до момента, а единствената хубава улица в Сливен, е тази към хотела му.Лечков е лицето на арогантността в Сливен!

53

прасчо

преди 12 години

Сега на този Емир трябва да му барнат айпито,да му пратят ония с цепките на черните маски,да се напика в ръцете им.....и после да го питат кой е *** и чие е Кърджали.......Или по-добре дайте адреса на този курназ байрам......ние ще си го намерим

52

ZAX до 47

преди 12 години

Не е нужно някой да определя кой е глупав или неграмотен.Те сами ще се маркират.Колкото е по-сложен процеса на гласуване, толкова е по-отсяващ.Хора, които не могат да четат или са незаинтерисувани и неинформирани, трудно ще се справят при гласуването.

51

Тончев

преди 12 години

Силистра пак я няма, както в някои телевизии и на картата с прогнозата за времето, а тук е най-интригуващия развой - кой ще е втори?Само десетина гласа могат да определят втория, който най-вероятно на втори тур ще спечели, разбира се с уговорки с останалите срещу ГЕРБ.

50

Пацо Змея

преди 12 години

Тоя Прошко го отвяха като бръмбар сламка!

49

Темида

преди 12 години

До 46Душко-в къщи на съпругата!И когато имаш куража да си напишеш в графа име-поне Кумчо Вълчо, тогава със съвети към останалите никове!Лек ден!!!