94

Анонимен

преди 12 години

87 - Разбрахме го де! Аз пък няма да гласувам за партия на която водача казва, че с дюнери ще ме спасява от тероризма:))))

93

До № 84

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА - ДА СПРЕМ ДОГАНИЗАЦИЯТА! БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ХОДИ В АНАДОЛА.

92

Анонимен

преди 12 години

90 - Непрекъснатите сравнения на герберите с това, което са вършили БСП и ДПС ме кефи! Те показват, че герберите са същите щом правят същото:) Благодарим:)))

91

Анонимен

преди 12 години

84 - да кажем България над всичко като я продадем на Шаврон, нали:)

90

До № 71

преди 12 години

А как ще коментираш факта - Станишев-министър председател, Първанов-президент?

89

Анонимен

преди 12 години

страната със средна месечна заплата от 685лв!!!??? не съм забелязал

88

22г.

преди 12 години

79 мислиш че няма власт президентът? а какво е и той да е към управляващата партия. в конституцията с аописани правата на президентът и вярвай има доста който ако знаеш как да си изиграеш картите може да бъдат от огромно значение. и наи малкото президентът е главният орган за външната политика на страната той е главният и представител. ако търси подкрепа от други страни за нещо което не е много законно като например диктатура може да намери подкрепа за одобрение на новият режим от др държави

87

Vancho

преди 12 години

Аз за партия, излъчила за кандидат вице-президент /визирам Стефан Данаилов/ , който пише ЗБОГОМ със "З" няма да гласувам!!1 Вие както искате..........

86

туту

преди 12 години

...Именно, че тази власт е символична не трябва да се дава на хубавцие от Герб...просто вече ще стане като преди 89...всичко в техни ръце, и хвалене, хвалебствия, биене в гърди и тн...не видяхте ли гордостта на БГ нацията, премиерчето, вчера се държеше така все едно е поне Господ....няма такова надуване, не мога да подхранвам аз това самочувствие...и колкото да са ми противни опнентите им БСП, ще НЕГЛАСУВАМ за Плевнелиев, именно заради "самозабравянето" на ЦЦ И ББ

85

Аз

преди 12 години

Не знам вече какво да мисля за нас, българите. Защо бе хора, защо така постъпвате със себе си ? Нямате ли някакво достойство, или сте бездушно стадо ? Защо не гласувахте всички, тогава резултатите щяха със сигурност да бъдат други, убеден съм в това. Сега и каквото и да става, нема да се оплаквате вече, нямате право !Да ви е честит герберо-комунизма.

84

Анонимен

преди 12 години

Да кажем не на Доган ...........България над всичко

83

Читател

преди 12 години

Тези,които одобряват Калфин, се приравняват към едни други без образование или с такова - 4-ти клас. Графиката снощи показа, че именно неграмотните са гласувалите два пъти повече за Калфин,отколкото за Плевнелиев. Това е доказателство за купени и манипулиране гласове от БСП. Доказателство и за умствения багаж за тези, които подкрепят Калфин и Доган,които на всички избори са навързани като свински черва,гарнирани с целувки.

82

Анонимен

преди 12 години

най-бедната страна в ЕС, най-корумпираната страна в ЕС и т.н. - годините си летят, а тук който и да управлява резултата остава един и същ - НАЙ

81

Анонимен

преди 12 години

76Но е допустимо премиер да плюе Президент например, нали:))

80

Анонимен

преди 12 години

до 63 Ламбо ти ли си ? :)))

79

До 71

преди 12 години

Какво значи цялата власт бе приятел? Каква власт има президента? Да налага вето на проектозакон и да го върне за прегласуване, на което мнозинството пок ще го приеме? Президента в България няма власт, не може да провежда политики, да прокарва закони и т.н. - той е просто има "церемониални функции", както пише по-горе в статията.

78

Анонимен

преди 12 години

77 - Ми избери го ти бре:)))

77

mustafa

преди 12 години

Kafata e nashiq prezident DPS+BSP .Pak poturanite shte izbirat prezident na Bugaristan.

76

Анонимен

преди 12 години

Недопустимо е президентът да плюе правителството на международни срещи! Може да не е съгласен с някои неща, но критиката трябва да се прави у дома, а не извън страната! Президентът трябва да работи за доброто име на страната, а не срещу него - както беше досега. Ето защо по-добрият вариант е Плевналиев!

75

Анонимен

преди 12 години

ДА БЪЛГАРИЯ е толкова стабилна че, в нея вече БЪЛГАРИТЕ са на изчезване. Стабилна, като "Титаник" на дъното на океана....И най-нещастните икономисти откак икономиката съществува знаят, че една държава е богата, когато народът и е богат. Никоя страна управлявана от крадливи и полукомпетентни управници мафиоти не може да постигне добри резултати. Човека е роден на тази земя за един достоен живот. Поне по човешкому да го преживее. А той се мъчи и гърчи в небивала мизерия за да може да живеят такива като "Бойко Борисов и Сие, които повръщат от блага на изобилие краднати от държавата и народа. Това ли е смисъла на човешкото съществуване?