40

ц

преди 12 години

Марешки не се разбира много-много с ***, не говори на изуст. Пък Киро ги взема надълбоко трите букви. Не успя да изкласи до балотаж моя кандидат,но на втория тур бих гласувал и за "доматено колче", но ПРОТИВ К.Йорданов !!!! Три мандата са ПРЕДОСТАТЪЧНИ, за да продължава да ни омагьосва с фрази в "бъдеще време".

39

123456

преди 12 години

Честито на варнеци за пореден път. едно ***-аджийско протеже, срещу друго. Хубаво нещо е демокрацията :-)

38

пак аз

преди 12 години

И двамата са с руски връзки и съпруги.

37

somebody

преди 12 години

Айде да гласуваме сега, всички които са Кирето да ми сложат +, тези които са Марешки да сложи -.Аз лично си слагам едно +, защото от Марешки по голям селянин няма. Но това си е мое мнение.

36

киро не те искаме

преди 12 години

какво да направим като всички *** явно ще гладуват за Кирето.....Лошото от цялата работа е че оня нещасник Бойко няма да пуска пари към нас защото не е неговия принц за кмет,ама честно да кажа и на мен вече ми писна от Киро,една кукла на конци,две думи не може да каже..Оня ден заваля дъжд целия град се удави,това ли е европейския град с задръстени шахти,една вело алея напрай-то по нея спират джипове и мутри,тея фирми дето смучат пари за пътища а синчетата карат последни модели коли-пак от нас

35

варненец

преди 12 години

Изберете Марешки и ще го ядете магарешки.

34

варненец кореняк

преди 12 години

Справедливия , с колко те захрани този с "харизмата" ? Благородно излъчване ?Кой ?Ти срещал ли си се с него ? Аз - да ! Никога не съм изживявал по-неприятно чуство, - да си до някого, а той ДОРИ не те забелязва ! За него сме ***, той се има за БОГ , това ли искам за моите деца ?НЕ !Избирам Марешки и без да го упреквам за това, че заради кожно заболяване, което има от малък, ви прилича на мафиот, ще пусна със спокойна съвест бюлетината за него !За да спрат да ме правят на *** !!!

33

Анонимен

преди 12 години

Варна заприлича на руини от римско време. Обаче, имам опасения че ако кметът няма подкрепата на управляващата партия, ще стане още по-зле. А иначе - Йорданов, Марешки - все в г..

32

Ivan Milev

преди 12 години

Акъла ми не го побира как въобще Марешки е на балож. Явно доста се е охарчил са гласове. Дано не се спечели Веско

31

az

преди 12 години

хора, запитайте се КОЙ ГЛАСУВА ЗА КИРИЛ ЙОРДАНОВ? Аз не ... , никой мой познат не е ( и с пълно право) ... , тогава кой ? Попитайте вашите близки, роднини, има ли някой който да е гласувал ?!? НЯМА. Как ги направи тези 30% ?!? умът ми не го побира ...

30

справедливия

преди 12 години

Само като погледна Марешки и настръхвам - поглед,физиономия - типична мутра от най-отвратителните.Той няма външност за кмет.И как само плюе настоящия кмет!Отврат!Сигурен съм,че Кирил Йорданов ще победи.Такава харизма ими тоя човек,такова благородно излъчване!Само като го погледнеш и му се доверяваш.А Марешки прилича на бияч,очакваш ,че ако не се съгласиш с него,ще те удари.Не се доверявайте на приказките му.А колкото до купуване на гласове,Марешки е майстор в това.Нали е богат,може всичко.

29

:)))

преди 12 години

Варненци ако пак си изберете Йорданов ще станете за смях на цяла България.

28

за доброто на Варна

преди 12 години

На всеки зомбиран , който не може да различи истинския мафиот от успелия с труд човек ще препоръчам - спрете Марешки , поговорете с него, не ви карам да го обичате, а да го откриете - той ще ви изслуша, ако може - ще ви помогне, ако не на момента ще го направи отговорно и със сигурност !Опитайте се да срете Кирил Йорданов - няма да можете, ще ви подмине като танк, ще гледа в посока, обратна на тази, където сте вие, ако проговори - то няма да усетите в гласа му човешка грижа, а пореден опит за назидателно перчене и надменност.Не се лъжете по външния вид вникнете в човека и ще откриете вашия кмет в лицето на МАРЕШКИ !

27

Мда

преди 12 години

Варна си вкара автогол, но Киртака е изпята песен, гласувам за Марешки.

26

Варненец/НЕ ВАРНАЛИЯ

преди 12 години

Който е живял във Варна последните 12 години знае, че Кирил Йорданов направи няколко мола и преди всеки мандат закърпи по-големите дупки по улиците. Разбира се малко след изборите дупките пак се разкопаваха и чакаха следващите избори, за да се запълнят. Затова трябва да се приеме, че всеки кмет има два мандата и до там. За да не могат такива кърлежи да смучат народа до безкрай. Не ми го побира ума откъде са тези 30% гласували за него... Гласуват наизуст, защото 12 години са много време за оценка

25

varnenec

преди 12 години

Ne moje da e istina tva..

24

Анонимен

преди 12 години

Много харесвам Варна и мисля,че заслужава по-добър кмет. Жалко, че трябва да се избира между Кирил Йорданов и Марешки.

23

nevermind

преди 12 години

Хора какво ви става ? Не сте ли чували че един човек колкото повече има толкова повече ще иска. Марешки ще стане като един от всички *** веднага щом го бутнат за кмет повярвайте ми, няма шанс да се оправим това е лично мое мнение ...

22

Анонимен

преди 12 години

Тези избори бяха най-големия цирк!Манипулирани 100%!При избирателна активност около 40-50% , имаше не-успели да гласуват хора , ами ако активността беше 100% какво щяхме да правим?

21

Анонимен

преди 12 години

Как така решихте ,че Марешки прилича на мутра ?А тези , които управляват , на какво ви приличат, като знаем че 99% са мутри ?Мислете с ума си а не с първосигнално !