130

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам за Калфин,не защото Доган го подкрепя публично,а въпреки подкрепата на коварния циганинТолкова е просто ...Щом Доган публично подкрепя Калфин, той му прави т.н. "Мечешка услуга ", тоестмобилизира българите да гласуват за неговата подводница в ГЕРБ - помакът Роден АсАновС тази "подкрепа" Доган БЕЙ се опитва да направи втори КочанЗа какво ГЕРБ точно преди изборите му харизаха *** - Табака ?Мислетее, мислете, прости българи !

129

Анонимен

преди 12 години

Говори се в Бургас, че за охрана Доган ползвал бивши ченгета пенсионери и им плащал по 1200 лева в базата им в Странджата... Май привършват парите и с подкрепата си за бесепе ще набави парички да го пазят от народната любов!

128

еретик

преди 12 години

Историята се извращава. Имало Руско-турска война за освобождение на България, а сега руско-турска коалиция иска да превземе България отвътре...

127

до 126 един българин

преди 12 години

По-добре на САЩ отколкото на Турция да сме колония!

126

...

преди 12 години

Обръщам се към всички етнически турци и мюсюлмани, на чиито лични карти пише гражданство: българско! Хора, не позволявайте на тази *** да ви манипулира, престанете да вярвате в безкрайните му лъжи. Живеем и ние, и вие в една и съща държава, и тънем в мизерия вече 20 години. Подчинявате му се все едно ви е цар господар. Този не е турчин, не се самоопределяйте с него или неговата партия, този е долен комунист и дс ченге.

125

и Доган запя:

преди 12 години

нас червеното ДС родиии...нас не ще ни уплаши смърттааа...ние сме на всеки километър...оттук до края на света...!!! браво бе Доги призна си най накрая! обръщение към всички мюсюлмани: гласувайте за БСП, те обещават да ви сменят пак имената! ха ха ха!

124

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

ГЛАСУВАШ за Плевнелиев получаваш Уорлик -- и България колония на САЩ.

123

Анонимен

преди 12 години

Иска целувка, но къде? Убеден съм, че не е по бузката. И също така съм убеден, че ще има кой да му я даде. Даже ще се скарат кой по патката, кой по ***, да го лиже. Продажниците в България никога няма да се свършат. Турското соколче това го знае, има нагледни примери от историята, когато гадни хора са предавали най-милото на България, а в онези времена ценностите са били всичко. Представям си сега, когато няма никакви ценности, какъв хорд-*** от "целувки" ще падне. Да се обединим!!!!

122

много грешки

преди 12 години

колко много грешки само в едно изречение:"Сокола не се опасява, че ще направи "мечешка услуга" на БСП с подкрепата си: "Ние сме нормална българска партия", изтъкна той."*** се опасява, че ще направи мечешка услуга на БСП с подкрепата си: "Ние сме антиконституционна-етническа партия", изтъкна той."

121

Анонимен

преди 12 години

Глас народен - глас ... на пророка

120

Анонимен

преди 12 години

Как е гербери!? доколкото си спомням БСП щеше да е в някакъв ъгъл:)))) Що така бре не е там, че сте и даже на балотаж с БСП:)))) Хайде сега една седмица на пост и молитва да спечелите, че нищо се не знае!

119

Анонимен

преди 12 години

Глас народен - глас ...

118

az

преди 12 години

Всички за ГЕРБ време е комунистите да напуснат властта. Комунисти + турци = БСП!!!

117

Анонимен

преди 12 години

Новият аватар на БСП - червена роза с фес

116

АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!.............. И ТУРЦИ!!!!!!

115

Анонимен

преди 12 години

Новият аватар на ДПС - сърп и чук с ятаган

114

;)

преди 12 години

ГЕРБ му е майката!

113

Анонимен

преди 12 години

И все пак ако целувката трябва да я даде СерГЕЙ,много е вероятно след целувката да поиска и продължение на сеанса с Доганоглу.

112

AHMET

преди 12 години

ДОГАНЕ европа спря парите на БЪЛГАРИТЕ ОПОМНИ СЕ..ЗАРАДИ ВАС...АКО НЕ БЯХА ГИ СПРЕЛИ...може би 100процента щяхме да бъдем по добре сега...

111

Ivan Grozni

преди 12 години

Не гледам телевизия... но вс е пак Доганеца беше ли трезвен изобщо този път ?! просто ми е любопитно...