115

sari

преди 12 години

Много съжалявам че отворих темата "София" в тая хубава новина и съответно някой хора само това чакат. Подразних се че нещо такова иска една седмица за да бъде отразено в медиите и то само тук, просто защото не се случва в столицата, а новината с кой спала Николетка е винаги на челно. Някой от вас разбра ли че Септември в Бургас имаше европейско по ветроходство, а скоро ще има и световно? Нито една БГ медия не го отрази, за разлика от десетки чужди.Поста ми беше против медиите, не против софянци.

114

Анонимен

преди 12 години

Според мен всеки, който не вижда позитивното в тази новина, е чужденец, който злобее срещу българите и успехите на децата им:) А сега да се пукнат от яд чужденците:)Или пък да си въведат шериата- че според него това просто не е прилично , нали- момиче да играе брейк наравно с момчетата, че и световна шампионка,а;) Хахахахаха....Да ни е живо и здраво българчето! ГОРДЕЯ СЕ С НЕГО! Дано повече деца радват България с такива успехи- и в науката, и в танците, и в балета и в спорта , и в изкуството!

113

до 99

преди 12 години

Напиши в youtube World Champion 2011 Breakdance Juniors - B-Girl Queen Mary.

112

до 111

преди 12 години

Намери си материали в нета - в тези неща няма скрито-покрито:) И проучи също така по чия технология се разработват космическите храни в НАСА, виж и шампионките ни по гимнастика...абе може ли чужденците да са чак толкова злобни към българите и то във бг. сайт- що не си пишете в турските сайтове;)

111

BG

преди 12 години

Bravo

110

за 107

преди 12 години

Стига бе? Нима? Аз па мислех че само в брейка и яденето на кебапчета.

109

До 102

преди 12 години

Виж- в този форум пишат и много чужденци или двойни граждани, които не обичат особено българите;) Именно защото ника е "София" се заядох с него- а и като му погледна "писанията'- ми приличат по-скоро на турски консерватор, изселил се в Турция, отколкото на софиянец ;) Така, че не се притеснявай:)

108

Dimov

преди 12 години

91 сладур си ти, ама лятото пак ще си изпотрошите краката и ще правите задръстване до Стара Загора,ти и такива като теб!Иначе аз лично нямам нищо против Бургас и областа да се отдели като отделна държава, щяхме още 1999 да сме в Европейския съюз за разлика от останалата част на България, която на места и след 20 години няма да покрие нормативите.БРАВО НА МОМИЧЕТО, харесва му да танцува и го прави определено по-добре от всички нас, така че освен БРАВО друго не виждам!!!

107

Анонимен

преди 12 години

Някой не може ли да предостави кадри от финала?

106

до 98

преди 12 години

Първи сме и по световните олимпиади по математика- май с много неща не си наясно:) Просто днес това 15 годишно дете ни зарадва с още едно нещо, в което сме първи:)

105

YORI

преди 12 години

имам чувството,че масово хората които коментират новините по цял ден се чудя с кой да се заяждат...какви софиянци какви селяни???брейк или мятане на сламки да е важното е ,че сме добри и не само, а най-добрите!!!!Аз се гордея с такива хора като Мари, които правят нещо не само за себе си и до някъде ми дава надежда че има още останали кадърни млади хора в тая държава не само ***,които по цял ден само критикуват успехите на хората!!

104

за 102

преди 12 години

Да, главата е за мислене. В твоя частен случай може би не е, но по принцип е.

103

Анонимен

преди 12 години

Сега остава да заваюваме първо място по танци на пилон, по кючек и по ядене на сурови скариди.

102

Без Думи

преди 12 години

Направо съм потресен! Как е възможно да има толкова злобни хора?! Щяла да стане дебела и да не си намери мъж, главата била за мислене, а не за седене..?? Че даже го обърнахте и на битка между градовете.. Вие в час ли сте? В какъв свят живеете? Това е национално съкровище. Заради такива като вас тези са вече малко, а вие се опитвате да умаловажите труда и на тези като нея. Тя е повод да има с какво да си похвалите мизерната държава, а вие я потъпквате. Затова ще си останете изравнени със земята!!

101

еко72

преди 12 години

Браво на девойчето. Поминалата година гледах световно отборно класиране. В Корея мисля че беше. Много яко. Никога не съм си мислил че една българка може да стане световен шампион. Това е гордостта на България. Дано и България да направи нещо за нея.

100

Анонимен

преди 12 години

Чудесно!

99

...

преди 12 години

Някой не може ли да предостави кадри от финала?Все си мисля,че няма да е лощо да видим победния танц?

98

за 97

преди 12 години

Страшен успех. Първи сме в брейка хахахааа

97

до 94

преди 12 години

Ходи дръпни едно кафенце- събота сутрин е - какво си тръгнал да си трошиш нервите във форум;) Успокой малко нервите и тогава пиши:) И наистина е смешно да се злобее срещу успехите на дете на 15 години - или злобеещият е на същата възраст, но няма грам талант за нищо и това го измъчва, или е дърт мърморан, който никога в живота си не е изпитал сладостта на личната победа поне в едно нещо и сега завижда. И двата случая не говорят за добре употребен интелект;)

96

за 93

преди 12 години

Селяните селяни ги прославят.