167

за 170

преди 12 години

Логиката е за хора които могат да мислят, не е за теб.

166

Анонимен

преди 12 години

Социализма построи огромни квартали и градове от по 60 - 80 хиляди души, а пък ни направил мързелив. Нещо няма логика.

165

Анонимен

преди 12 години

Социализма направи българина *** и мързелив, а това погубва страната ни. Следователно социализма е гробокопача на рода български. Така че който милее за социализъм и бай Тошо е най обикновен предател и убиец на България.

164

164

преди 12 години

***, на теб като са ти харесвали, запази си го като твое лично мнение и си споомняй с умиление за тоя срамен период от историята ни. На мен не ми харесхваха. Ако нещата които те правят щастлив са хляб, сирене и почивка на черноморието....много жалко.

163

до 164

преди 12 години

Е сега разбирам, че не си на повече от 25 години и затова пишеш подобни идиотщини. България е на опашката на Европа и за това основната заслуга е на зрелия социализъм, на бай ти Тошо и на днешните му следовници. И докато има и 1% българи които разсъждават като теб България няма да се отлепи от дъното пък какъвто и щете социализъм да развивате.

162

Анонимен

преди 12 години

Ток, вода (в путинята), гориво, и сумати други евтини и безплатни облаги, какво толкова лошо видяха при този човек. Ако бяхме в путинята и водата беше по 35 цента, ако ще и 2-*** Кадафовци да ме управляват. Сега , като че ли е нещо по различно от геноцид в България, ама нали е демокрация и сме горди европейци, ще плюем по племената в Африка.

161

до 161

преди 12 години

Дотук разбрахме, че главата не те слуша и естествено че си луд.

160

до 161

преди 12 години

На тебе ли да вярвам или на това, което съм живял ? Естествено, че годините при бай Тошо бяха най-хубавите и спокойни за мен и за целият български народ. Това е вторият златен век на България. А сегашната система е толкова фалшива, колкото фалшиви са ценностите на новото "демократично" поколение. Ако в България не беше социализма сега щяхме да сме втората Гърция с фалирала икономика и огромни дългове. Предполагам, че си психично болен човек, иначе нямаше да пишеш явни идиотщини.

159

Анонимен

преди 12 години

155-ти, попринцип си прав, но си и доста ***..Той и Хайтов използваше хубави изрази селски, ама Хайтов го знае цяла България, а теб никой г-н корифей на Българският език.

158

фреш

преди 12 години

днес.бг защо ми изтривате псотовете?съобразявам се с правилата!!! я проверете по руските сайтове и независимите инф.служби какво пишат,аман от ***........

157

до 146

преди 12 години

Приятелю, я се прибирай в лудницата от която си избягал. Годините при бай Тошо бяха най лошите и мракобесни години за българския народ и то не заради бай ти Тошо, ами защото живеехме в зряло социалистическо общество.

156

Анонимен

преди 12 години

Пред Би Би Си войникът, който задържал Полковника, заяви, че той е крещял: "Не стреляйте!". Бил е облечен в камуфлажни дрехи и с тюрбан на главата.

155

Анонимен

преди 12 години

СССР наистина рухна, но като гледам на къде отиват нещата и като скоро се създаде Съюза на съветските американски щати ми е много интересно какво ще говорят всички американофили. :)

154

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХ ТОВА КАТО ОНЗИ СИН НА КАДАФИ КОЙТО 2 ДНИ ТРЪБЯХА ВСИЧКИ МЕДИИ ЧЕ Е ПЛЕНЕН ПЪК ТОЙ СЕ ОКАЗА НА СВОБОДА С КАЛАШНИК ЛИ Е? ХАХАХАХАХА ДНЕС.БГ ГОЛЕМИ ИЗМЕКЯРЧЕТА СТЕ СТАНАЛИ

153

Анонимен

преди 12 години

154ти, и от тези учени от САЩ, 70% са чисти Китайци :)

152

за 153

преди 12 години

Ми чакайте...вие чакахте и капитализма да рухне, пък то СССР отиде в небитието......като имате едно поколение време чакайте си :))

151

редактор

преди 12 години

Изразът "наред с баща си" издава провинциализъм на автора и не е книжовен. Пише се "заедно с баща си". Аман от недоучили гражданеещи се селяни!

150

за 151

преди 12 години

Миналата година за сефте Китай, Индия, Япония изпревариха по брой научни публикации САЩ. Тртре страни заедно....не говорим за качеството им...........а по брой на патентите са много назад азиатците , добре че са японците да ги отсрамят

149

Анонимен

преди 12 години

"че Китай смачкал икономически" САЩ, за подобно изхвърляне ... Икономиката преди всичко е ЗНАНИЕ (предполагам, че вас то не ви интересува), но ЗНАНИЕТО е в основата на всяка иновация"На запад университетите са препълнени с китайци. Все повече учебници продавани на студентите от западна Европа са с автори китайци и индийци. Масово докторанти в западните университети стават китайци. Знанието все още може да е на страната на запада, но е въпрос на едно поколение да бъдат настигнати.

148

Умерен

преди 12 години

Колко мног рев за диктаторите и колко малко за жертвите му....ами царо е прав - чипа ви не е у ред