58

Анонимен

преди 12 години

за Калфин и 1% е страшно много !

57

Анонимен

преди 12 години

АКО избираш Калфин -избираш посредственоста- ограниченоста-мързеливоста-нечестноста !

56

Анонимен

преди 12 години

Избираш Плевнелиев, получаваш ...???Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. [06SOFIA647]Силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

55

Анонимен

преди 12 години

Е ЗАЩО АЗ АКО ИСКАМ ЛАВКАТА НА НЯКОЯ ВОЕННА БАЗА ЩЕ МИ ИСКАТ 300 ЕВРО НАЕМ А АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ХИЛЯДИ КВАДРАТИ ХАНГАРИ ПИСТИ СКЛАДОВЕ И ДР НИЩО НЕ ПЛАЩАТ.И ЗАЩО ОСМИВАТЕ ВОЛЕН ЧЕ ПОИСКА ПАРИТЕ.Е ТИЯ КАДЕТО ГО ПЛЮЯТ СА МНОГО УМНИ НЯМА ЩО.

54

ММ

преди 12 години

И на мене изобщо не ми се връзват прогнозите на социолозите. Няма никакъв шанс точно плевналиев да спечели според това, което чувам от познати и приятели. В медиите обаче се скъсаха да ни убеждават колко много е фаворит точно пък плевнелиев?! Нищо чудно да са така чувалите...Ако обаче има нещо реално в тия прогнози и Плевнелиев се добере до балотаж, не виждам там какъв шанс има след грозната социална политика на партията, която ни подведе за пореден път....

53

Чувалите с фалшифика

преди 12 години

кандидатът на ГЕРБ Росен Плевнелиев би получил между 35 и 39% от вота на участвалите в изборите, номинираният от левицата Ивайло Калфин между 27 и 31 на сто, Меглена Кунева 11 и 13%, кандидатът на "Атака" Волен Сидеров между 5 и 6%, а издигнатият от сините Румен Христов между 3,5 и 4,5 на сто от вота на гласувалите.По този начин са напълнени чувалите с фалшиви бюлетини, с които ще бъдат подменени истинските!Тези прогнози са просто така - да не се изненада народонаселението!

52

svetoslav

преди 12 години

аз ще гласувам за Светльо . но във събота имам дерби със страхотна мадама и ме боли *** кой ще е президент

51

n20

преди 12 години

nomer 20 osaznaite se hora stiga gavrayoutube/watch?feature=player_embedded&v=-AqLg8F4SRE

50

БАБКИ

преди 12 години

А БЕ ЧЕТА ВСИЧКО ТОВА И СЕГА ВЕЧЕ НАПЪЛНО СИ ОТГОВОРИХ НА ЕДИН ВЪПРОС. БОКО БЕ КАЗАЛ В САЩ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ЛОШ МАТЕРИАЛ АМА ТОЗИ БОКО ПОНЕ ТОВА Е ПРОЗРЯЛ И ЗАТОВА НИ ЯХНА . АБЕ ХОРА ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА ВОЛЕН .ТОЗИ Е КАТО БОКО ДНЕС Е С ТЕБ А УТРЕ ЩЕ ТИ ЗАБИЕ НОЖА. ТОЗИ ЧОВЕК Е ЗА ПСИХОТО.

49

El Presidente!!!

преди 12 години

Светльо Витков - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!Номер 20 в бюлетината!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Аз не вярвам в честни избори,харчат се милиони а народа е беден.Станаха ми противни всички досега-само лъжат.правят си далаверите,продадоха и съсипаха България!Сега ще гласувам за Волен Сидеров той поне не е бил на власт а пък и е смел и казва истината-докато другите мълчат за истинските проблеми!!!БЮЛЕТИНА 9 пък ще видим,но няма да си дам гласа за нито един от другите!!!

47

До ЪТЪКИСТЪЪЪЪТ

преди 12 години

А успокой са ве всички та видяха че си без багаж в глъвътъ...Ти са невиди ътъкистъ...я чуш бе

46

АТАКИСТ

преди 12 години

КОНЦЛАГЕР СА СЛЕДНИТЕ *** -КОМУНИСТИ,АНТИФАШИСТИ,ЕНИЧАРИ,***!

45

иво

преди 12 години

ГЕРБ , ГЕРБ , ама да не вземе да не ви излязат сметките. Ч е ще почне едно ходене, мани ,мани. До Кунева, Костов,Яне или Трактора. Но ми се чини , че ще опре до Доган. Нататък въвят нещата.

44

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 12 години

Този който крещи неистово по митингите, а в Парла-мента нищо не прави се казва ...ВОля ЛЕНина = ВОЛЕНА баща му е сливенски *** ...Преструвал се е на сляп, за да не служи в Българската армияНяма данни да е завършил математическата гимназия в ЯмболНяма данни да е завършил приложна фотография в СофияНяма данни да е завършил Семинарията в СофияНяма данни да е завършил Българска филология в Софийския университетВъобще каквото е започнал, не го е завършилСъщия *** е бил служебен фотограф на 6-ти отдел на ДС, към ОУ МВР - ВрацаСлед това е назначен служебен фотограф към Музея за българска литература в София,от личния приятел на Т. Живков - Георги СвежинНа 6 Юни 1984 г. СРС образува дело N 5152 срещу Сидеров, по член 264, ал. 2 от НК ( изнудване ), защото е откраднал скъп японски фотоапарат - около 1 000 $, и иска пари от собственика за да му го върне.ДС го спасява от съд и затвор. Сидеров вече е агент СотирПознава се с Ахмед Доган от преди 10 НоемвриПодписва петиция за освобождаването му от затвораСлед 10 Ноември е бил на тайно обучение в САЩКандидат на СДС за депутат - не е избранНазначен от ДС за гл. редактор на "Демокрация" без журналистическо образованиеПише люти статии срещу българите в защита на Ахмед Доган и ДПСДокарва вестника до фалитСлед това скъпо платен служител на приятеля на Доган - Илия Павлов и МултигрупПосле дребен писач в "Монитор"После временен водач на листата на НДСВ за Ямболски окръгОтстранен от Кобурга заради връзки с ДСПосле увъртащ се около БСП за депутатско мястоНакрая му се отвори парашута като "краен националист и патриотин"Получавал е пари от Доган (1,6 милиона лева), от арабите, от Сашо Дончев и т.н.Както лично той, така и всички местни шефове на Атака са жидо-масониЗа 2 години власт на АТАКА над ГЕРБ (заради подкрепата ) от 2009 до 2011г. бяха замразени заплатите и пенсиите на работещите българи, а помощите и детските на *** търтеи бяха рязко увеличени. Само чрез прегласувания бюджет през 2010 г. Сидеров дари нови 800 милиона лева на манговците.Любимия Му лаф : " ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "

42

атакаааааааа

преди 12 години

Да живее нашия вожд и спасител е той, другаря Волен Сидеров,дето за 6 години *** в Парламента,НЕ СИ МРЪДНА ДУПЕНЦЕТО, ДА ПРЕДЛОЖИ КАКВОТО И ДА Е СРЕЩУ *** ПАПЛАЧДайте да МУ дадем още 6 години и няма да остане и един българин наоколоВервайте МУ

41

нормален

преди 12 години

Атакаджийте нещо полудяха, а бе ***, кой ще гласува за Болен, представям си в какви игри ще ни вкара този човек, ако въобще би бил президент!!! Волен - главнокомандващ?????ВСЕ ПАК не ни се воюва с целия свят!!!

40

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ БИЛИ НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ГЕРБ-МЛАДЕЖИ В ЕДНО СЕЛО. ГЕРБАДЖИИТЕ ЕНТЕЛЕГЕНТНИ МОМЧЕТА , ПОПИТАЛИ:-БАТ БОЙКО А БЕ ВСЕ КАЗВАШ АМА КАКВО Е ТУЙ НЕЩО ИНФРАСТРУКТУРА ?БОЙКО ОТГОВАРЯ:- МОМЧЕТА ВИЖТЕ СЕГА , ТО НЕ ВСИЧКО РАЗБИРАМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРИКАЗВАМ , АМА ЕТО ОНЗИ ДЕН ЧЕТА : .........И БЕ ВИНЕТУ САМ В ПРЕРИЯТА 3 ДНИ И 2 НОЩИ ........ АМА КОГО ИБЕ , КАК ИБЕ , ПЪК И САМ ...ВЪОБЩЕ НЕ РАЗБРАХ

39

долу АТАКА, ГРОБ

преди 12 години

- Атака заедно с ГРОБ остави в сила расисткия праг от 350 лв. БРУТО, с който са спрени детските на над 570 000 бели деца- Атака заедно с ГРОБ остави в сила по-големите детски на циганчетата - вместо 35 лв., техните детски са 59,15 лв. + 78 лв. за майките месечно- Атака заедно с ГРОБ отмени срока от 1 год, за получаване на помощи, и сега мургавелковците ще ги получават ДОЖИВОТНО- Атака заедно с ГРОБ отмени условието че непрекъснато пътуващите на собствена сметка в чужбина роми-ПРЕСТЪПНИЦИ не са крайно-бедни, и не получават помощи. Сега и те ( дето не си знаят парите) получават помощи на наш гръб- Атака заедно с ГРОБ, чрез прегласувания бюджет по средата на миналата 2010 г. увеличи помощите и детските на *** с нЕкакви си 800 милиона лева- Атака заедно с ГРОБ замрази (тоест чрез инфлацията намали) заплатите и пенсиите на МИЛИОНИ работещи българи- Атака заедно с ГРОБ увеличи трудовия стаж на българите с 3 години. На жените от 34 на 37, а на мъжете от 37 на 40 ... "НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ - ЧЕСТИТО !"Атака заедно с ГРОБ и ДПС гласуваха сделката за БулгарТабак и така го подариха на Доган БейМоже да се продължи така цяла нощ и цял ден за злодеянията на Айдук Сидер и Борко ***