95

Томас

преди 12 години

Събитието е лошо, но още веднъж си показа, че решението ми преди години да се махна от селото сф и скапания забързан живот там е било правилно :)

94

bg

преди 12 години

Kurdite ne sa turci.Kurdite sa kurdi.

93

bg

преди 12 години

Hiljadi turci-maimuni trebva da budat ubiti i Kurdistan trebva da polu4i nezavisimost-redoven 4len na OON.

92

89

преди 12 години

По един бял чаршав за цялото ти миризлиево котило.

91

Томас

преди 12 години

89Ти сам каза, че всичко се връщало - а ако утре ти се върне на тебе?

90

stanislav

преди 12 години

Стискам палци и се моля хората да са добре и да нямат никакви усложнения и последствия за тях

89

Томас

преди 12 години

74Ами като искаш храни търтеите в банките и им купувай скъпи коли - аз пари в банка не държа. Вие, икономистите - евентуално може да работите :) Замисли се без какво не може да живее човек - без храна и вода или без икономисти :)

88

чупейката

преди 12 години

Камион ме гази,багер ме товари в една лека кола...

87

Turkey

преди 12 години

Всичко се връща вчера някои пиеха ракия за убитите 26-те убити турски войници, та вие по -между си се трепите, по пътищата в България загиват повече хора отколкото на война! И аз сега ще изям една баклава за кеф!

86

Engel

преди 12 години

Дано се оправят хората..

85

Недоволен

преди 12 години

Много неприятен инцидент .Надявам се хората да се оправят и най вече прегазената от маршрутката.Надявам се да няма усложнения и белези и каквото и да е . Трябва нещо коренно да се промени че да се престане с тези инциденти

84

Гадняра

преди 12 години

Даааа,много лоша работа....Народа от притеснение и нерви, се е гипсирал и е неадекватен,а някои от наглост и безнаказаност правят простотия след простотия...Кога ще свърши всичко това?????Жалко за хората,вярват ме щше се оправят от раните,дано и уплахата от инцидента скоро отшуми...А маршрутки са необходими ,поради липса на цялостен адекватен на ситуацията транспорт.Преди време,когато броят им беше нормален,и не бързаха така-нямаше много индиденти.Ама умните глави искат да ги махнат..

83

яна

преди 12 години

да..... но жената беше в особено тежко състояние - пешеходката........! в трамвая пострадали нямаше освен жени, които обаче не са качиха в линейките и бяха с леки натъртвания и удару

82

Анонимен

преди 12 години

От тези 17, само за една жена пишат, че е била пешеходка. Останалите всичките от маршрутката ли са били?

81

Възмутена

преди 12 години

Психопати, може ли 5 човека от 80 да пожелаят на хората да се оправят, вие НОРМАЛНИ ли сте? :( Ужасена съм, дано всички са добре, горките хора!

80

Анонимен

преди 12 години

А колко човека са били в маршрутката? 40 или 50?

79

ЯНА

преди 12 години

ХОРАА...видях майка, която е загубил аедното си дете каквъ ужас изпита, когато видя второто - оцеляло сле дтози ад... а вие се чудите маршруткаджиите какви са, кой какво ще сади на село;знаете ли че едно бебенце не спря да плаче, защото явно и то беше пострадало, а напълно непознати помагаха и окуражаваха налягалите по земята хора,я се стегнете и не пишете глупости тук! Можете да направите следното - да помислите че вие можеше да сте там и да пожелаете късмет на пострадалите, а не да седжафкате

78

голямата кубинка

преди 12 години

Автоматично спиране на МПС ще е хубаво да се внедри в модерната столица,хората го заслужават.Дано невинните пострадали се възстановят напълно.

77

Маршруткофоб

преди 12 години

Е хайде сега една инспекция на безопасността в маршрутните таксита. За леките автомобили задължителен колан, а в маршрутките няма проблем да се возят по 30 човека, правостоящи и изложени на максимален риск при ПТП. Хайде да наречем маршрутните таксита "Превоза на прехода" и да ги пратим в миналото.

76

Илиян до Томас

преди 12 години

А ти кой си,че да казваш кой къде да живее? Копай си с мотиката щом те влече и си трай.Икономистите работят с акъла си,а земеделците-с мотиките.Кой с каквото може.Извинявам се,че оспамих темата.дано пострадалите бързо се възстановят...