244

хахаха

преди 12 години

Вчера по телевизията социолозите биха отбой. Като се изтърваха че от 5 анкетирани трима отказвали да отговарят за политическите си пристрастия и намерения за изборите. А за да има представилност на едно изследване тия хора не могат да бъдат изхвърляни от извадката. Така че прогнозите 35 на 20 на 14 % трябва да се преизчислят така например 18 на 9 на 6 %, а ШЕСТДЕСЕТ процента от анкетираните са отказали участие в анкетата и тяхните предпочитания не са известни. Също и дали въобще ще гласуват.

243

Стамат

преди 12 години

Тежка 2012 г. за БългарияЕ то 2009 е все така...

242

Анонимен

преди 12 години

до 244За пенсиите питай другарите от БСП, защо към 1989 г пенсионен фонд нямаше.

241

Анонимен

преди 12 години

koq godina e leka za bulgaria. Lekite godini otdavna minaha

240

Анонимен

преди 12 години

244Абе ***, пенсиите ги вдигнаха точно преди изборите. По време на световна финансова криза, откъде мангизи за пенсии бе комуноид нещастен ?!

239

Анонимен

преди 12 години

235Абе не си съвсем прав. Лъвовете също бягат, иначе ще умрат от глад.

238

До 211 тъпанар

преди 12 години

***,за 4 год. пенсиите бяха увеличени с 80% Или пенсия от 200 лв стана 360ЛВ,а твоя "кумир"Тиквата за 2 и половина години ги вдигна с 0%,но за сметка на това, има цени които надминаха и 100%увеличение-захар, олио, млЯко ,масло и тн!Така,че ходи ДГД!

237

Анонимен

преди 12 години

И какво му е тежкото на 2% ръст? Гърците ще имат срив на БВП със 7-8%!Наличието на ръст означава, че ще сме по добре от минали години, а не по зле!

236

Анонимен

преди 12 години

Тъка тъка ... много хубаво сте ги изучили нещата.... Само да ва питам .... ако на някой му се прииска да си засади картофи...требе ли да следи прогнозите за ръста на икономиката и да пита върховни експерти или требе да фане мотиката, че да не седи гладен, но пълен с експертни мнения ? Как е според вас ? Май тоя икономически модел е нещо извратен а ? И целта е постигната - всички каканижат уплашено безмислици и чакат кво ще реши Върховния Банков Бог...да копаме или да не копаме - тва е въпросът ?

235

Анонимен

преди 12 години

че тя коя година не е тежка за България

234

Анонимен

преди 12 години

236 много са ти промили мозъка айло. То и сега има достатъчно много стоки,ама кой ти ги купува.Тъй събират прахоляка из магазините.

233

До 236

преди 12 години

Аве капиталиста...ми нал така правят Щатите...печатат си пари без покритие и всички чакаме кога ще се пукне балона...Кви комунисти та бият по глъвътъ ?

232

Негативно...

преди 12 години

Разбирам, че на всички им е най-лесно да критикуват! И аз го мога, но мисля, че по-важното в момента е да се вземе решение в полза на държавата, независимо, че е ясно, че " и едните и другите са маскари".Дали някога в публичното пространство ще излезе една реална икономическа статистика с най-важните показатели, която да сравнява управляващите ни правителства последните 20 години? Хората трябва да видят реалните цифри, за да вземат решение.ТА НИЕ ПО-ПРЕЦИЗНО СИ ИЗБИРАМЕ МОБИЛЕН АБОНАМЕНТЕН ПЛАН!

231

сашо

преди 12 години

е...баси та коя ли година не е била тежка за България,намерили кой да плашат,вие гледайте да послушате Винету и да си свалите пенсиите да нашите,тогава ще видим дали годината ще е тежка в Европа.

230

До 233

преди 12 години

Много интересно как комунистите си представят, че правителството в този момент може да стимулира вътрешното потребление? Явно доста хора си мислят, че правителство може да напечата едни 14-15 млрд. лева и да ги раздаде. Естестевно това е грандиозна глупост, а истината е че за да се пивишат доходите на всички, трябва да имаме все по-добре работеща икономика, създаваща максимално много стоки и услуги, а това не се постига с раздаване на пари срещу нищо!

229

До 231

преди 12 години

Ти в коя от изброените категории спадаш? В природата само слабите бягат!

228

Анонимен

преди 12 години

Хахаха :)) Е, ако заложи на вътрешното потребление, вие с какво ще го задоволите? С хотелите, които построиха червените по времето на Станишев? Дай всички да отидем на ол инклузив и работата спи...

227

мечо пух

преди 12 години

Дянков заложи ръста на икономиката да се дължи единствено на износа, не на вътрешното потребление, а сега.... кофти тръпка.

226

обективен

преди 12 години

Всичко което има акъл в главата си- бяга за Запад, тука останаха единствено тъпанарите, мутрите и техните босове!

225

Анонимен

преди 12 години

не може всяка 3-та малка фирма да фалира------------- И защо не може?