389

Българинът

преди 12 години

Какъв цар, какви принцеси бе, драскачииии. Шайка *** долни. Що не са като други техни събратя, дето се трудят и живеят като нормални хора, а? Щото и властта ни е кирлива, а длъжностните лица дето го пазят и закрилят - мръсни ***!

388

Анонимен

преди 12 години

Единственият коментар, който мога да направя на подобни новини е, че наистина ми се доповръща. Скапана *** ***.

387

тони

преди 12 години

до Hesти си супер, радвам се че има хора като теб, как да направим тоя въпрос да стои някъде постоянно, че тия медии дразнят с това бързо показване и претупване на новина, българите ги осъдиха до един, а мафиьоти *** са още сред парите и защитата на държавата, как го осъдиха тва момче?

386

Samo minavam

преди 12 години

Този ***,не членуваше ли в ГЕРБ........,много нагла тиква е.

385

стев

преди 12 години

А бе какви са тези *** принцове и принцеси бе , да не сме в някоя *** детска приказка . Пфуууууу........ ми писна ми от тъпотии........

384

bg

преди 12 години

Posolstvata na USA,Izrael,Turcia i Anglia stojat zad nego.

383

bg

преди 12 години

Pone gi nari4aite kral,kralica,baron,baronesa....kato baronesa Ashton.

382

bg

преди 12 години

Evreiskite satanisti v Strasburg 4e go opravdajat.Tehnite agenti v Bulgaria nari4at tezi murshi tsar,princ,princesa,tsarica.

381

кк

преди 12 години

Като чуя Кирил Рашков, веднага в съзнанието се появявя Менда Стоянова.... Защо ли? И тази укривателка на далаверите на този *** е Председател на Бюджетната комисия в НС на Република България.

380

Анонимен

преди 12 години

тоя е от герб, нормално е да е *** и нагъл.

379

тони

преди 12 години

Тоя е супер нагъл, а на него и на хора като него винаги се разминава, как става това в тоя реален живот, мамка му, кой ще каже стоп?

378

Анонимен

преди 12 години

Препоръчваме на всички граждани възмутени от поведението на КРашков и неговите авери да се обърнете към Националния координатор на 10 годишната програма за интегриране на ***, казва се Цв.Цв. познавате го, той ще Ви отговори, ако разбира се не провежда някаква международна операция

377

Hes

преди 12 години

Защо осъдиха Мом4ето от Варна, което е написало няколко реда във Фейсбук ,а този нагъл мазню още го обгрижват? Как е възможно на Мом4ето за 2 седмици да му приклю4и делото и да има присъда !!! Кой покровителства тая престъпна недоразвита *** ??? Защо власт-имащите налагат геноцид на интелигентното българско население ??? САТРАПИИИИИ ОПОМНЕТЕ СЕЕЕЕ !!!!

376

Сиганин от Брусарци

преди 12 години

И азе също

375

Сиганин

преди 12 години

Готов съм да умрем по три пати - като брус илис за царя си!

374

седефчо трипера

преди 12 години

и аз Седефчо сиришнишки не плащам данъци ,сръбски циганино...само дето ми натресе оная 15 годишна ученичка с трипера....*** работа-аз да я работя тя да ме зарази.

373

Сталин

преди 12 години

Във Видин един РОМСКИ глас струва 100/сто/лева за партия ГЕРБ,а във вашия град колко се дава?

372

Така е...

преди 12 години

Правилно, Цар не плаща ! А данъкоплатците му плащат, ако не вярвате питайте Симо Ментата онзи, който за 600 дни направи 600 млн.

371

Kiro

преди 12 години

Ама защо всички го наричат цар, а жена му царица, а снаха му принцеса? И медии и институции? Защо бе хора? Той по-велик ли е от баба Пена от Катуница с нейната жалка пенсийка?

370

boro

преди 12 години

Опа чичо,чичо Киро ,чичо Киро пие всичко иска млади хубавици,иска палави игрици опа чичо,чичо Кирооооо.