32

ева

преди 12 години

Запомнете добре името на този човек и никога не допускайте грешката да се "възползвате" от услугите му

31

Анонимен

преди 12 години

На това докторче отдавна вече да са му били инжекцията, ако беше отвъд океана. България просто не е държава, най-малкото европейска.

30

Анонимен

преди 12 години

Сега родителите трябва да си наемат адвокати и да започнат съдебни искове за милиони: от доктора, от болницата, от държавата. Едно по едно всички бг инстанции ще отпаднат, напрая ще идат в съда в Хага и всички ще спечелят делата. А след това, да го трепят и доктора поне да няма други умрели деца заради него.

29

Бат Бойко

преди 12 години

Не знам още колко тези съдии ще си играят с нервите на хората,но 97г ще е детска игра, пред това което ни чака ако се продължи по този начин да се оправдават виновни хора.Не знам как съдиите имат очи да гледат пускат лекар убиец,олигарх които дължи милиони на държавата, до кога ще я караме така. Нервите ни няма да са вечни и ще стане страшно 4 бебета убити без виновен???????????

28

Анонимен

преди 12 години

А имах си аз да не го искарат невинен! Само заради това, че е бил пият по време на дежурство заслужава дисциплинарно уволнение и да му се отнеме лиценза завинаги! А заради 4-те бебенца да го съдят, защото това вече си е престъпление. Да убиеш пациент защото си бил пиян... ужас! И аз не харесвам САЩ, ама ако това се беше случило там на тоя щяха да му... мамата, а горките родители щяха да получат милиони като обезщетение. А тук? Невинен! Какво следва? Да изкарат родилките виновни.

27

Анонимен

преди 12 години

Сложете тази новина като главна на страницата си! Не ни пробутвайте Стивън Сегал, станал шериф! Не ви е за първи път и е адски непрофесионално и манипулативно!

26

Анонимен

преди 12 години

Чудно ми е как в тези, "частни" клиники си избират персонала. Сигурно в CV-то има графа: "починали пациенти" след или поради липса на предписано лечение", друга графа: "травми при пациенти (или смърт) след проявена немарливост", както и "макс. брой убити пациенти за 1 смяна".Кажете и името на тази клиника, да не ходим там повече!

25

Анонимен

преди 12 години

За съжаление нито едно от бебетата не е било ***. Те, *** щяха да му еб*т мамата.

24

Анонимен

преди 12 години

На съдът всичко му е ясно! Да влезе убития!Родителите на въпросните деца са виновни! До сега трябваше да са го застреляли, докато го бесят, след като е бил удавен и през него са минали поне 2 пъти с трактор. Накрая може и да го запалят, както си виси застрелян от бесилото.Но бащите им нямат топки. Чудно въобще как са ги направили...

23

Гонзалес

преди 12 години

Браво на вас! Преписахте новина с цели 24 часа закъснения. Молодцы!!!!

22

Стефка

преди 12 години

Ахаммм,бил е пиян но все пак е невинен.Някак си ми се струва ,че тези две изречения си противоречът!Да ви *** в нещастните *** долни.ДА ИЗСЪХНЕТЕ ДАНО.А за това докторче важи -ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

21

хаха

преди 12 години

как ще го осъдят, като всички в едно гърне ядат и ***,

20

до 16

преди 12 години

Е ти като гълташ на вятъра знаеш ли как изглеждаш отстрани - като онези пластмасови кабинки по входовете на стадионите с надпис 'тоалетни, доставка и сервизно обслужване'

19

Анонимен

преди 12 години

Ей контингенти на ТИТАН и ВОЛФ не разбрахте ли че са били УМРЕЛИ колкото и да е тъжно

18

Запомнете това име

преди 12 години

д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев д-р Симеон Атев и като го видите да знаете какво да правите! мръсен ***!!!!!!!!! убил е 4 деца, почернил е 4 семейства!!!

17

mestessa

преди 12 години

Знам какво е да чакаш дете.Знам какво е да родиш.Не мога да си представя мъката на родителите.Но знам,че този лекар е виновен.Това да не е 18-ти век.Да няма техника,изследвания и начини да се извикат други специалисти.Недопустимо е.И сега пак ще практикува.Ако съм на мястото на родителите,нали се сещате какво щях да направя.

16

Боко преди 3 години

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ !

15

Анонимен

преди 12 години

Де си виждал доктор да повръща? Тренирана работа. Това да не са разни хлапета.

14

Анонимен

преди 12 години

Мили и обични граждани не плюйте срещу вятъра щото ще заприличате на това с което се товарят колите на ТИТАН и на което прилича ИЗТРИВАЧА на този многоуважаван сайт

13

Акам Бавно

преди 12 години

За осъден и виновен полицай съм чувал, ама за осъден и виновен най=малкото лекар, прокурор или съдия не съм чувал. Нито пък на съдия или прокурор да е писан акт за превишена скорост или алкохол. България - страната на неограничените НЕвъзможности..