14

Мони

преди 12 години

Каролев е нахална бабичка :-)

13

Ха,ха,хааа....

преди 12 години

..БРАВО КАРОЛЕВ...."КЪДЕТО ПАРИТЕ --ТАМ И НИЕ"....ХА,ХА,ХААА...ЩОМ ИМА ПАРИ----ДАЙТЕ ГИ НА ПРЕБОЯДИСНИТЕ ***, ДА ГИ "УПРАВЛЯВАТ"....ХА,ХА,ХАА......ТА , УТРЕ ---ДА НЕМА И ПОМЕН ОТ ТЕХ!!!!!НЕ НАМ ,ВЛАДИ ....НЕ ,НАМ....!КОЙТО ГИ Е ДОКАРАЛ ПАРИТЕ---ТОЙ ЩЕ ГИ ХАРЧИ....."ФАНДЪЧЕТО" --ФАНДЪК , НЕМА ДА ТИ ПУСНЕ..ХА,ХА,ХАААА...БЪДИ СИГУРЕН!

12

rumen221

преди 12 години

Приятели, - ДЕБАТ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА И НЯМА ДА ИМА, защото всички днешни партии (включително и БСП) имат една и съща идеология СВРЪХ-СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ(идеологията на свръх-богатите).Всички те мразят народа си, работят само за себе си и срещу неговия НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в социалните системи!!! - За още по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!- При такова ДЕМОКРАТИЧНО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ, което е единственото справедливо облагане, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, без сътресения за никого2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!И накрая: Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

11

Анонимен

преди 12 години

Каролев казва : "Мой познат, които има бизнес в района, са го принудили да сложи плакат на ГЕРБ, за да не го скъсат от проверки. Така е навсякъде в София."Ако това е вярно, то ГЕРБ се оказаха гнусни, уродливи рекетьори и мръсни милиционери!

10

jj

преди 12 години

Владо е суперпич. Факт е, че никога не е бил царедворец и затова тогава отказа министерски пост. Нито е бил политически гъзоблизец, поради което не го обичат от партиите от софрата.

9

Не мирясва

преди 12 години

Ало, Владо Мерудията, на всяка манджа се слагаш, бе чоджум....

8

човек

преди 12 години

Човека е ЕКСПЕРТ , палячовци такива !

7

Мони

преди 12 години

Каролев е нахално, истерично и надуто човече с доста парички и ...Канадско гражданство :-)

6

електорат

преди 12 години

ТОЯ ПРИДВОРЕН ЦАРЕДВОРЕЦ ,КАТО ЗАГОВОРИ , ШИРОКО ОТВАРЯМ ПРОЗОРЕЦА!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

За НДСВ след крепката им дружба с БСП и ДПС не искам и да чувам.

4

Говедарин

преди 12 години

Тоа па мяза на недотакован

3

Анонимен

преди 12 години

Този е Клоуна на Клоуните от най-смачканата партийка-ндсв.

2

Анонимен

преди 12 години

и тоя иска кокъла ама нема...

1

Бойко Борисов

преди 12 години

Станишев е виновен.