51

Анонимен

преди 12 години

Ако бяха българи едва ли щяха така да ги обгрижват,ама нали са ***-бракониери може.Даже се чудя що един хеликоптер не им пратиха да ги прибере барабар с крантите и каруците.А дървата закараха ли им ги да могат да си греят *** миризливи ***?

50

Анонимен

преди 12 години

Бъдете сигурни,че тази зима ще е най тежката от 22 години насам.Много хора нямат с какво да се отопляват,много хора няма какво да сложат на масата си.И най- грозното е,че това се случва в 21 век,в държава членка на ЕС.Те не са там за да крадат и да печелят,те са там за да оцелеят по някакъв начин.Как си представяте да има и деца с тях без обувки?Не само *** мизерстват,мизерстват и много българи.Но за разлика от тях ние не можем да крадем.А много скоро ще се научим,за да оцелеем,

49

42

преди 12 години

и що сте ударили минуси?! не се ли четете какво пишете или ей тъй - по план-график на постовете. нямали надежда и скръстили ръце. ми идете поне да гласувате, все има един да ви оправи - ей го Семов, всичките щял да ги уволнявахленчещият мъж е истинско наказание за семейството, да се надяваме, че сте жени.

48

Анонимен

преди 12 години

Сега трябва да ги осъдят за незаконна сеч. Циганорите най-безотговорно секат, а фирмите, които легално се занимават с това поемат и задължения(включително повторно залесяване на регионите, които са изсекли, което дори се спазва от някои фирми).

47

докато

преди 12 години

Докато не ги турите в ред тез *** ще продължава така!Защо българина си купува дървата а *** си ги "бере" сам!

46

браво

преди 12 години

Много умно предложение-да си спрем Интернет и да добавим още 25 лв. към бюджета! Депутатите с таблети, а нашите деца,кучетата ги яли! 25 лв. не решават проблема на нито едно българско семейство, но това е друга тема!Крайно време е да се събудим-погледнете какво става в Западна Европа!!!

45

до 43

преди 12 години

Благодаря за съвета! Много разумно предложение, ще реши всичките ни проблеми! Може би е подсказано от г-н Дянков и сие!

44

бесхаберник

преди 12 години

браво на филип ТОТЮ МЛАДЕНОВ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА РАБОТЯТ А МЛАДИТЕ В КЪЩИ НА ТОПЛО

43

Discovery

преди 12 години

До 35:Спираш интернета и ето ти още 25 лв на месец допълнителен доход!!!

42

до родител38

преди 12 години

бог е и надежда за добро, а ти казваш, че нямате надежда, значи и той не може да ви помогне

41

Колко

преди 12 години

лева от вашите данъци отидоха за спасяване на тези ***-бракониери ? За да може утре Бойко да вземе още 5 гласа от тях на изборите .... Мислете за кого пускате бюлетината ....!

40

Анонимен

преди 12 години

"Бракониери", "незаконна сеч" ... никъде не пише, че са секли без разрешение. Ама нали по-лесно срещу *** да се плюе вместо срещо мутрите, та българският льольо упражнява "свирепо" отношение към бедняците и слабаците като него.

39

:)

преди 12 години

Иначе хубава снимка пейзажа е страхотен :)

38

родител-продължение

преди 12 години

А от телевизора ни убеждават как всичко върви по план, че ГЕРБ пак биха спечелили изборите,ако днес има парламентарни избори, че техният кандидат води убедително за президент...Моето семейство няма НАДЕЖДА, че нещо ще се промени към добро... Бог да ни пази, нас и децата ни от управляващите!

37

Анонимен

преди 12 години

Дали някой, на възрастта на починалия, а те у нас са много, ще почине от измръзване на топлото си местенце, зад някое бюро?

36

до 30

преди 12 години

те "дървосекачи", ти трафикант на хоракъде ще се спасяват, няма място за всички в Западна Европа, а и там бедстват, даже се чудят как да изгонят прииждащите, закони за честните новопристигнали - ама друг път, и там закон на джунглата

35

родител

преди 12 години

Моето семейство няма пари да купи дърва, стоим на студа, а навън вали,ли вали! Но не сме се сетили,като тези "дървосекачи" да си насечем дърва от близката гора.Хора, аз ли не разбирам или има нещо сбъркано в тази държава? Моето семейство изкарва малкото пари с честен труд, в момента боледувам,защото не успявам да си купя лекарствата редовно, детето ни страда, не можем да му дадем достатъчно пари за закуска и обяд, не винаги и в хладилника има какво да сложиш за закуска... Какво става Хора ?!

34

Анонимен

преди 12 години

Къде пише, че са секли дърва, без необходимите разрешителти, т.е. - незаконно? Или на някои така им се иска! Ако не са ***, с кончетата си, кой ще извозва, изнася отсечените дърва, от доловете, а? Много незнаещи и злонамерени писачи тук бе!

33

God

преди 12 години

Един *** по-малко - това е добра новина!

32

?!

преди 12 години

а социалните къде спят блажен сън пак, или то туй пак го числят "културна особеност"какви са тия родители, които в дъжда и вятъра от онзи ден са помъкнали децата без обувки навън, нали затова са детските и другите помощи - поне по едни обувки да им купят.