404

Аркан

преди 12 години

ГЕРБ се оказаха една организирана измама! Повече нямам какво да ви кажа! Това е моя извод!

403

Аркан

преди 12 години

Каква стана тя, те и заплахите, които отправяха Борисов и Дянков, се оказаха виртуални. Гърците си направиха инфраструктурата, обновиха си икономиката, сега само ще намалят малко доходите на държавните си служители, не на всички гърци т.е. И днес Финансовия министър на Меркел (приятелката на Борисов) каза в прав текст, че повече от половината външен дълга на Гърция ще бъде опростен. А нас ни лъжат, че трябва да сме дисциплинирани, за да ни хвалят, но пък само ни хвалят май. И в Шенген не ни взим

402

Анонимен

преди 12 години

7000 тикви използвал! Нашата е само една, но е голямаааааааа!

401

акуд

преди 12 години

пишете по форумите червени смешници. че това са ви последните хонорари

400

до 407

преди 12 години

има една от Банкя-голяма е

399

2011

преди 12 години

С извинение към симпатизантите на герб : Аз НЯМА да гласувам за Плевнелиев и за герб!!!Ще гласувам за ПРОМЯНА на тотално провалилото се настоящо правителство!Колкото по-скоро е промяната,толкова по-добре за всички българи! Приятен ден.

398

Анонимен

преди 12 години

Eй сега съобщиха по телевизията, че един укртаинец построил замък от тикви! Да го поканим тук, "матриал" колкото искаш!

397

Анонимен

преди 12 години

Не виждам как мога да се оправя освен да си открия една лицензирана фирма за дървокражба. Там никой не контролира - назначавам си една тълпа циигани без трудави договори ей така на даговорка и ги пускам по останалите малко гори. Никой няма да смее да ми контролира най-важните избиратели. Европейско бъдеще за Индия. Ще им плащам колкото да не умрат от глад както "колегите" с опит в дървеното мафиотстване.

396

V

преди 12 години

33% гласуват за Плевнята-къде сте? "официално поръчани соц.проучвания"После се чудете как Руснаците все Путин и Медведев избирали . . . . .

395

Независим

преди 12 години

Комунистическите *** във форума продължават да лаят по команда.Нищо няма да ви помогне!Дори ДПС и крадците на прехода!Българина е паметлив!"Заменката" на СерГея може и да не стигне до балотах.

394

Анонимен

преди 12 години

мда, щото ако се мереха по приказки, ехе... но пък и да си мислим, че 18 км. магистрала е добре свършена работа за 2 години, вече е прекалено нагло, и да я бяха позлатили все си е 18 км

393

Анонимен

преди 12 години

Как в ЕС да има растеж като ежегодно се засилва монополното законодателство. Под формата на ЕДИННИ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗИСКВАНИЯ ликвидираха у нас селското стопанство - дават субсидии за голи орни площи а не за насаждения, ликвидираха нормалните ферми и мандри, хляб могот да пекат няколко гиганта, вече (български патент) в частните гори може да реже само ЛИЦЕНЗИРАНА фирма а не собственика да си поръча. А Лицензираните влязат ли край на гората защото са от ДЪРВЕНАТА МАФИЯ. Стига сте ни вземали правата!!

392

Росен Софиянски

преди 12 години

Този човек в последната една година многократно заявяваше , че не иска да бъде президент. Стопанинът му се съобрази с това и каза, че ще го предложи за пазач на сградата на "Дондуков" 2 до като пазача на Т.Ж. бъде преизбран за президент. Предлагат ни да гласуваме за пазача до идването на баш пазача. Ба си !

391

9689

преди 12 години

Тази мижитурка и усойницата са удобни само за мутрата иначе за нищо не стават.

390

Анонимен

преди 12 години

В България в момента лъвовете-олигарси изяждат всичко по-дребно от тях - полуедър бизнес-леопарди, среден бизнес - хиени, дребен бизнес - чакали, средна класа - биволи, бедни - зайчета и сърнички. Дива бананова дясна република. Така че един леопард иска да си спаси бизнеса от лъвовете...

389

Аркан

преди 12 години

Една проста истина - усвояването на европейските фондове си е чисто трупане на външен дълг, обаче ГЕРБ така ви говорят, все едно, че някой ни ги дарява тези пари.

388

Дона

преди 12 години

Ех голяма магистрала ни направихте, цели 19км... 19км със 120км в час за колко минути се взимат ?! 5-10 минути някъде.... голяма работа сте г-н Плевнелиев !Добре, че ви има вас постоянно да ни напомняте колко пътища имаме вече ! И ако станете президент пак това ще слушаме ! Защо не си останахте министър като наистина само в това сте вещ ?!

387

Гюро Михайлов

преди 12 години

Какво да те мерим? Не разбра ли, че ти си една политическа мумия!

386

2011

преди 12 години

Аркан , борбата с корупцията е загубена кауза още когато стана скандала с разговора между Борисов и Танов по повод обещанието на премиера към Мишо Бирата да не го закача !!! Това беше пълен абсурд и не мога да проумея как може да има още застъпници за тези престъпници!

385

пищова

преди 12 години

свълшил е.... А ПЪК КОЛКО Е ВЗЕЛ И ЩЕ ВЗЕМА!!! нека да съдим по взетото...