49

qq

преди 12 години

Гърците като изключим, че дърпат целия ЕС надолу вкл. и нас, ме кефят колко силно си отстояват придобивките и показват гражданската си позиция. Българите ме дразнят какви заспали овце сме.

48

Материолознание

преди 12 години

Не се притеснявай народа е казал "тихите води" са най опасни , в близките няколко години ще се убедиш в това.

47

до43

преди 12 години

А кой ще им ги приготви и сервира когато всички ще стачкуват,а кой ще им даде заплати като от финансовото министерство ще стачкуват и кой ще ги закара до таверната като транспортните работници ще стачкуват!!!!!!!

46

Няма анонимни

преди 12 години

пардон на 34,за 39 се отнася

45

до 41

преди 12 години

Човече, освен злоба, покажи и малко разум!!! "Презадоволени българи"? Може би са 1%. ***!

44

saki

преди 12 години

Шепа корумпирани гръцки политици и шепа западни банкери направиха това което Ксеркс I с огромната си армия от Персия не успя да направи.

43

Няма анонимни

преди 12 години

до 34 ЧНГ ли рече?От мен ЧПД = Честна Пионерска Дума,че Гърция както и преди ще си яде сувлакитата с хоргиятики салата ,а ние пак ще духаме пилешката супа от крилца с много брашно и балкански чубрики и мирудии.

42

:)

преди 12 години

Абе чудя се,там хората са недоволни от правителството си и правят постоянно стачки и размирици,ние тука също сме недоволни,ама сме спокойни,защо ли???

41

do 23

преди 12 години

а на българите заплатите с какво са покрити,с клатене на крака и ходене уж на работа по няколко дни в месеца,малко скромност не е излишна на наглите и презадоволени българи

40

А БАНКИТЕ

преди 12 години

А банките и лихварите с помоща на Частните Съдии и Частните Пенсионни Фондове , Преливат от пари ограбени чрез законите приети от НС на Република България .България е във Феодалния Строй - Слаба Държава и силни феодали като ЦАР КИРО.

39

ДО 34

преди 12 години

Ще ти се види тесна България , докато уж се караха в Парламента за изборите , приеха Закон за вдигане на АКЦИЗИТЕ от 01 .01 . 2012 година - ЧНГ .

38

37-МИ

преди 12 години

Това беше шегичка , поместена в германската преса. Наистина много сполучлива, като се има предвид немското "чувство" за хумор.

37

Зиг

преди 12 години

Има нова стратегия, предложена ни от Брюксел: Осиновете си ГРЪК срещу само 500 EUR! Той ще прави за вас всичко онова, за което нямате време през деня: - ще спи до 12 на обяд; - ще чете вестници; - ще пие кафенце; - ще говори за спорт и политика; - ще спи след обяда си; - ще стои вместо вас вечерите по барове и ресторанти; - ще танцува И ВИЕ НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА РАБОТИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!

36

електорат

преди 12 години

ГРЪЦКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ СИ НАКУПЯТ КЪЩИ В БГ. ЗА ДА ЖИВЕЯТ ПАК КАТО АНГЛИЙСКИ ЛОРДОВЕ ,ДОРИ И С НА ПОЛОВИН ПЕНСИИ!! А НИЕ ПАК ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА, И ЩЕ ИМ ЧИСТИМ Л..ТА!!

35

Анонимен

преди 12 години

Набийте си го в главите: За Гърция няма оправяне на нещата!!!!!!!!!!!!Дори да им опростят и целия дълг (а това няма как да стане!!!!!!!!!!) от празната хазна ли ще взимат пари за огромните си заплати? Гърците ги очаква огромно срутване на стандарта! Ако ще вече и да започнат да живеят по улиците! Ще трябва да се научат на смирението на бедността!

34

Анонимен

преди 12 години

какво видях от ГЕРБ..... пушач съм (някой ще каже мой проблем) - от 2,50 на 4.30 цигарите.....бензина от 1.80 на 2.50 (гражданската и тя скочи доста), добре пак мой проблем няма да карам кола, олиото 3 лева, кашкавала по-скъп от месото (не че и то е евтино) добре няма да ям, тока да не говорим няма да включвам лампата, парното пак не ми се говори добре че си въобразявам в момента че са 34 градуса навън.........заплатата шефа казва и това ти е много....явно трябва да се мре благодаря ти Герб

33

Анонимен

преди 12 години

"Споко бе пич,на нас българите постоянно ни бъркат в гъзът с юмрук,но за нас си важи поговорката - "Което не ни убива ни прави по-силни!"То май ви харесва - щом е постоянно, пък няма негодувание.

32

Анонимен

преди 12 години

Боко Кратунатa каза, че ще сложи асфалт на Луната, ако лунатиците гласуват за ГPOБ.

31

Анонимен

преди 12 години

25, Ами мълчете! Готино е цяла нощ да щракаш с пръсти в таверната, ама по някое време носят сметката. И кое е редно - да протестираш "ама как така ще плащам за ядене, пиене и музика?" или да си платиш сметката (а ако се налга - да си изработиш дължимото като измиеш пода)? А някой от другия край на масата се подиграва на българите в съседната къща, че си седят вкъщи...

30

РЕФЕРЕНДУМ

преди 12 години

Ще станат ли гърците по-зле икономически и с по-нисък стандарт от нас българите?ДА --- "+"НЕ --- "-"