294

фай

преди 12 години

Герб + БСП - до стената. След дПс обаче.

293

жож

преди 12 години

На снимката - ***.

292

Коректив

преди 12 години

Един плюс ти е малко!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

291

до 287 qwer

преди 12 години

Ами понеже разправяш глупости - да те питам имаш ли нещо китайско у вас? Нямаш? Защото са комунисти?Бат Бойкои дето не щя да си хвърли партийната книжка какъв е? Антикомунист???Пиши 'платена публикация' под постовете си - да ти е чиста съвестта а и да не те потърсят някой ден - нало но записват адресите...

290

GERB

преди 12 години

ABE TOIA KAKVO NAPRAVI ZA TOLKOVA GODINI DOKATO BE6E NA VLAST........NI-I6TO......NA KAKAV SE PRAVI SEGA.....PALIA4O.....DA ZIVEE GERB....NAPRED SAS GERB ZA KRASIVA BALGARIA

289

до 322

преди 12 години

Може би се плюе само по Плевнелиев,защото той е кандидат на сегашното правителство ! А те не се справят никак добре за сега ! И това доказва, че на хората им писна от лъжи и беззаконие !

288

Ристо Мотористо

преди 12 години

....а оръжието на БСП, популизъм и доноси....как пък един път не казаха нещо хубаво за Калфин, а само плюят по Плевнята...и много страннно само лая по кандидатите на ГЕРБ явно другите кандидати са тяхни хора...

287

Коректив

преди 12 години

Моля пишещите да се съобразяват с закона и са поставят бележка 'платена публикация' на коментарите си.Защото ми е трудно да повярвам че има толкова *** хвалещи 'герб'.

286

Анонимен

преди 12 години

този път е прав Станишев

285

Анонимен

преди 12 години

А бе този що се не гръмне!

284

Хан Крум

преди 12 години

...дали е случайно,че не мога да подкрепя коментара на Стояна,или и тук има цензура и полицейщина...Не миличка - дори и за комунистите, гласуването е еднократно.

283

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

ORAJIETO NA GERB STE VIE DRUGARI.AKO VI NQMA6E VAS NQMA6E DA IMA I GERB.VIE OTVRATIHTE HORATA SEGA 6TE GLASUVAT ZA VSEKI NO NE I ZA PRESTAPNATA VI MAFIOTSKA ORGANIZACIQ ZAEDNO S PROIZVODNITE VI SDS,DPS,DSB,RZS I VSQKAKVI DRUGI PRESTAPNICI SAZDADENI OT VAS

282

NACIONAL

преди 12 години

PAK LI SE SYBRAHTE KOMUNISTI DA ZASHTITAVATE GEIA ,KOITO MAZNO SE OBLIZVA I SAMO PLUE SRESHTU VLASTA - MNOGO BYRZO ZABRAVIHTE 3-NATA KOALICIA KALVI GI VYRSHISHER.-- VREME E DA SI PIETE HAP4ITATA I V LEGLOTO I UTRE PAK SE PREBROITE DA LI STE VSI4KI TUK ILI... NIAKOI E ZAPO4NAL RABOTA KYM ENERGOTO

281

Анонимен

преди 12 години

От 20 и повече години в България нищо не се произвежда. А сега почнахме да правим коли. И това му изглежда зле на хамстерчо. Това е агитация по комунистически - казва каквото електората му иска да чуе, обещава всичко каквото народа иска да стане а като дойде на власт всичко ще забрави. Не, мерси, предпочитам мрачната истина на герберите пред розовите лъжи за светлото бъдеще на комуистите.

280

Nik-69

преди 12 години

Бойко е номер едно!Човек доказал се във всичко с което се е захванал!Не го харесват комплексарите и далавераджиите!Успех на българското правителство!Победа на ГЕРБ в изборите!България над всичко!!!

279

kade sa minite be

преди 12 години

are stiga s toia porizov borisof.toi si e ministr predsedatel i to4ka.zaebete plevniata. amislete za predsro4ni izbori. plevenev otpada i noviat prezident hi4 niama da se ceremoni s tikvata, ste padnat 3-4 kratuni za vremenno uspokoenie, posle ste se katurnat 5-6 pipona i nakraia Cecka ste ritne po strugarski parlamentnata kambanka i ste izre4e iuridi4eski 4e razpuska nar sybranie zasto e iz4erpalo vazmojnostite.za sega samo bomba izbuhna, a Plevelev kaza 4e stialo da ima bombi i mini.

278

уви

преди 12 години

Колкото и да не харесвам Станишев, тук е напълно прав. За 2 години аз не виждам много положителни неща да се случват в България. Хубави пътища правят, ама като нямаме пари за бензин.

277

Знаещ3

преди 12 години

Биография: От пожарникар до Батман9. (S) Роден на 13-ти юни 1959-та година, Борисов е израснал в Банкя, предградие на София, където е бил замесен в местни банди и е придобил репутация на местен силов авторитет. След завършване на училище е посещавал Висшия институт на МВР (главната българска академия за обучение на служители в сигурността и полицията), който е завършил през 1982г. с диплома в областта на противопожарната охрана и противопожарната безопасност. Бил му е отказан прием във военната академия и в по-елитни факултети на полицейската академия, тъй като дядо му е бил екзекутиран от комунистите през 1950 г. след показен процес. След завършване на академията, Борисов, който има черен колан, е станал треньор на националния отбор по карате, преди да се присъедини към софийската полиция като взводен командир, а по-късно и като ротен командир. От 1985-та до 1990-та г. работи в МВР и получава докторска степен по Психологическо и физическо обучение на оперативните работници.10. (C) След края на еднопартийното управление, Борисов се заема с бизнес. Основава собствена охранителна фирма и я превръща в една от най-големите в бранша по времето, когато частната охранителна дейност беше синоним на изнудване и силови действия. През 90-те години е бил личен бодигард на Тодор Живков (по онова време вече извън властта) и по късно е бил нает като бодигард на бившия цар Симеон Сакс-Кобург Гота по време на частните посещения на бившия монарх в държавата. Когато Сакс-Кобург се завърна в България за постоянно и беше избран за министър-председател, той назначи Борисов за главен секретар в МВР пост, който Борисов превърна в най-силната позиция в правоохранителните органи в България. В добавка към традиционните правоохранителни агенции, Борисов също управляваше Националната гранична полиция, митниците и Националната служба за сигурност, която е отговорна за контратероризма и контраразузнаването.

276

Знаещ2

преди 12 години

2. (C) Борисов беше избран за кмет през ноември 2005г., след кариера в МВР като главен секретар от 2001 до 2005г. От тази позиция той се катапултира към славата, след като лично предвождаше акции срещу наркотрафиканти и автокрадци и придоби почти героичен статус в медиите като най- големият борец с престъпността в България. Борисов, който веднъж описа себе си като най-голямата придобивка на България се харесва на публиката с обикновения си, но живописен език, непретенциозното си поведение и острата си критика към политическия елит на държавата. Той е най-популярната политическа фигура в момента, като поддържа постоянен рейтинг на одобрение от над 60% за последните пет години, въпреки противоречивите си успехи срещу организираната престъпност докато работеше в МВР.

275

Знаещ

преди 12 години

SUBJECT: Най-популярният политик в България: Големи надежди, сенчести връзкиClassified By: Ambassador John Beyrle, for reasons 1.5 (b) and (d).1. (S/NF) РЕЗЮМЕ: Кметът на София и бивш генерал от МВР Бойко Борисов щурмува националната политическа сцена през последните седмици, основавайки ново движение, което бързо стана най-популярната политическа сила в страната. Борисов отрече слуховете, че ще се кандидатира за президент на есенните избори; той изглежда се е прицелил в по-влиятелния пост на министър-председателя и публично заявява, че не желае сегашното правителство да завърши мандата си. В миналото Борисов сътрудничеше тясно с Посолството в правоохранителната дейност, и, поне публично, остава силно проамерикански настроен. Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото и поддържа тесни връзки с Лукойл и руското посолство. КРАЙ НА РЕЗЮМЕТО.