35

ан

преди 12 години

ДА НЕ БИ НЯКОИ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ МАФИЯТА Е УМРЯЛА? ТЯ Е ЖИВА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я УНИЩОЖИ. ДА СТЕ ВИДЯЛИ НАКОЙ МАФИОТ В ЗАТВОРА? АЗ ПОНЕ НЕ ЗНАМ ЗА ТАКЪВ. ВИЖТЕ СИ ОКАЯНИАТ ЖИВОТЕЦ. ВИЖТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ ГОРИВАТА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МАФИЯТА Е ЖИВА. ВСИЧКИ СЕКТОРИ В МУТРЕСТАНИЯ СЕ ДЪРЖАТ ОТ МАФИЯТА. КАТО ГЛАСУВАТЕ И КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ НЯКОЯ ПАРТИЯ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТАЗИ ПАРТИЯ ВИ УПРАВЛЯВА. -ДА АМА НЕ- КОНЦИТЕ НА МАРИОНЕТКИТЕ СЕ ДЪРПАТ ОТ МАФИЯТА. ЗАТОВА ЩЕ ЖИВЕЕМЕ В МИЗЕРИЯ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ

34

kires

преди 12 години

Опа,...помиарите пак се нареждат на софрата!!!Този път няма да ги огрее!!

33

GERB

преди 12 години

ZA6TO STE GLUPAVI MI6OTSI...........ZA6TO-O-O..................

32

христо

преди 12 години

ще ги хванат за *** нападнаха ме двама бакшиша *** на бул.баргариа с брадва и бухалка за отнето предимство от тяхна страна.пално с камери знае се фирмата номера на коли и една седмица ве4е нищо не правят,хващат неудобните за техните им хора а останалите да го духат.пак гласужаите за тиа за уж полицеиска даржа а всеки си бара *** и го боли *** за другия.ама е тиа пенционери некролози ни *** нас младите.сега *** пенциа яж те ми *** зимата

31

ANONIMEN

преди 12 години

ЗА ТЯХ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ГЬОНСЮРАТ

30

Човек

преди 12 години

"Взривът срещу журналисти е знак, че в нашата държава нещата излизат извън контрол."Да бяха обикновени хора - с пепел да ги заринеш, ама нали са журлналисти - приятелчета на дървари, пожарникари... как да не е проблем.

29

Човек

преди 12 години

Кой е Мафиянски - Стефчо "истината" ли?

28

sofeto

преди 12 години

Ха..... Мафиянски го снимали без наивната му усмивка!!!

27

Анонимен

преди 12 години

"Взривът срещу журналисти е знак, че в нашата държава нещата излизат извън контрол."+++Единственото правителство, което подслушваше журналисти беше това на тройната мафия - аферата "Галерия" !!

26

Цирк БСП

преди 12 години

""Взривът срещу журналисти е знак, че в нашата държава нещата излизат извън контрол.""Айде бе?!? Не думай. Щото по твое време Софиянски, ти докато беше зает да крадеш, мутри се разстрелваха в центъра на София по кафенетата. Тогава явно всичко е било под контрол. И това че сега всички вие - креатурите на БСП гръмнахте една кола, за да можете да пищите, че нещата "са извън контрол" са направо смешни...

25

Анонимен

преди 12 години

На снимката се виждат три ***!

24

ЦВЕТАН

преди 12 години

ЩОТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ОМРЪЗНА МУ ДА СЕ ПИАРКА САМО ,НЕ МУ ВЯРВАТ ВЕЧЕ

23

Анонимен

преди 12 години

Отговарям на въпросите подред:1.Цецо е в отпуск и се вижда какво става в БГ , когато го няма на работа!Той е много ценен за правителството!2.Правосъдният министър е кандидат за вице и няма титуляр , защото , ако хванем "някой" , да няма кой да го пусне!3.Той просто не иска да ги лови!4.БГ и тръгнала на долу , като лавина , а лавина никой до сега не е спирал!Извод:В най скоро време закривами държавата България!Амин!

22

Анонимен

преди 12 години

moje li vie trimkata da shte slojili bombata ,zashto ne si priznaete a sega biete tapana.moshennici

21

!

преди 12 години

На снимката - отбор юнаци. Само че народа вече не може да ги понася, прекалено очевадни станаха лъжите им.

20

Анонимен

преди 12 години

странджа, не ти чета коментарите, просто ти слагам минус.

19

Анонимен

преди 12 години

Софиянски да каже за Софийски имоти !

18

Анонимен

преди 12 години

Когато Софиянски говори се чува "пръц пръц пръъъъц УСМИВКА пръц пръц пръц пръц УСМИВКА пръъъъц пръъъъцц пръц УСИМИВКА *5"

17

Анонимен

преди 12 години

Единстевеният въпрос е :"Защо ние трябва да плащаме глоби към ЕС за заменките на другарите от тройната мафия"!Защо ве вашта мама крадлива имате наглостта даже да говорите !!!

16

и кой пита

преди 12 години

Крадливата усмивка Софиянски трябва да пита каква е тази държава, в която той вместо в затвора се кандидатира за кмет.