55

Младеж в САЩ

преди 12 години

До 54 - Тоест ,Вие искате да кажете,че така или иначе пари няма,нека младите се учат ? Тази интерпретация ми харесва!Зависим или Независим ,момчето опитва,все още с чисти идеи ,непокварени страсти,разбира се до момента,в който се наложи да взима подкупи без опции! Успех му желая! Поздрави от САЩ :)

54

До 54

преди 12 години

Нали знаеш - не става само с ЯДЕНЕ трябва и АКЪЛ! Може да си много работлив човек, обаче ако по цял ден като един съвременан вариант на Сизиф търкаш един камък от точка А до точка Б и после пак обратно нищо няма да направиш. Така че първо е акъла и чак после идва яденето!

53

Анонимен

преди 12 години

На българина проблема му не е мисленето, проблема е че липсата на пари изкривява мисленето му! С позитивни мисли няма да нахраниш семейството!!!

52

До 52

преди 12 години

Само да те питам според теб Йордан Лечков като стана кмет на Сливен какви знания, умения и способности притежаваше той, за да управлява града например? Бил Гейтс е основал Майкрософт на 19 години, Александър Велики става цар на 20 години, Жана д'Арк е убита на 19 годишна възраст и т.н.

51

20-годишен

преди 12 години

Интересно ми е какви знания, умения и способности притежава това момче, за да управлява успешно цяла община. Поздравявам го за желанието да поеме толкова голяма отговорност, но само то едва-ли ще е достатъчно.

50

ETNA

преди 12 години

Интересно :))) Не мога да преценя дали заслужава да спечели, или не. Само бъдещето ще определи това.

49

Bai Tosho

преди 12 години

Bravo na momcheto! Bulgariq ima nujda ot takiva hora. Ako stane kmet shte napravi mnogo poveche ot nqkoi durt cherven ***.

48

Анонимен

преди 12 години

Много ми харесва, че този млад човек е на мнение, че българина трябва промени мисленето. Наистина е така - основния проблем на българина днес е в неговото сбъркано мислене и по-точно, че той не е наясно какво иска. Българина е против корупцията, но в същото време с охота дава и взема подкупи в зависимост от ситуацията, българина иска да е богат, но в същото време чака някой друг да му оправи живота, чака някой друг да измисли как той печели повече и т.н.

47

Schutzstaffel

преди 12 години

От своите 40 години заявявам, че който отсвирва младите и амбициозни хора е *** като ***.

46

Тенката

преди 12 години

Само да ви кажа, че това е много хубаво! А за парите от еврофондовете не се притеснявайте! Важните решения минават през Общинския съвет. А колкото до кмета.... той има по-голяма представителна роля от колкото раздавателна. На Атанас мога да му пожелая само успех и да не се поддава на заплахи, покрователства и подкупност! Подкрепете го за да се избута старото алчно комунистическо управление!

45

Анонимен

преди 12 години

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! В този ред на мисли Атанас Нейчев е един истински ИСПОЛИН, в сравнение с МИШКИТЕ писали под мен.

44

от Варна

преди 12 години

........да се съревновава по хубост със Слънчев бряг...Губиш изборите, мойто момче, такава глупост ако си решил да правиш в Ахелой - нищо по-грозно от Слънчев бряг !!

43

Анонимен

преди 12 години

Ш М А Т К А

42

Анонимен

преди 12 години

хмм...че то Сл.Бр. е *** красивото място... мен кракът ме няма да стъпи повече там,

41

Историк

преди 12 години

Бля , бля

40

ambicioznia

преди 12 години

ей и аз съм толкова амбциран да стана милионер, ама никой не ми дава, *** гадната държава ;)))трябва да се даде път на младите, дайте ми милоните. ВЕДНАГА! :D

39

gogo

преди 12 години

Smiahhhhh....

38

Хм

преди 12 години

(28) Никак! Проблема е в хората които са подвели младежа и се пробват да го използват! А иначе някога е имало и приемственост между поколенията.

37

хомоСекс-кобург-гот

преди 12 години

Жалко за младежа. Ако беше съвременник на Фердинанд, дядото на Симо, можеше да се включи с друг младеж в любимите на Фердинанда оргии известни като "гръцка любов".

36

Анонимен

преди 12 години

ей така се върви по стъпките на Секскобургота,достойно заместниче