65

Анонимен

преди 12 години

И собственик на най-голямата фармацефтична компания в света , а направи и ти една такава

64

Анонимен

преди 12 години

Интересно кои са ***, които слагат минуси на коментар 63, като в него има само факти, а не съждения?!!! Кой се опитва да се противопостави на истината с някакви си минусчета?!!!

63

Анонимен

преди 12 години

64 -БТВ е собственост на Дйвид Лаудер- стопроцентов ***

62

Анонимен

преди 12 години

ДО 44-АТАКИСТА ,АБЕ ТИ КАТО ПИШЕШ ТОВА ,ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА(НАРОД) ИМАШ ЛИ СИ ПОНЯТИЕ ОТ ТОВА КАКВИ(ХОРА) ЖИВЕЯТ В ИЗРЕЛ ,АЗ СЪМ БИЛ ТАМ И НОГА ДА ТЕ СВЕТНА ,ЧЕ НЯМА ПОНЯТИЕ (ЕВРЕЙСКИ НАРОД) ТОВА СА ХОРА ОТ ВСЯКЪКВИ РАСИ ИМА ***,ИМА ФИЛИПИНЦИ ,ИМА СЕФАРАДИ -ДОСТА ЧЕРНИ ,ИМА И ЕШКЕНАЗИТИ-ХАЗАРИ КОИТО ГИ ОБЕДИНЯВА ЕДИНСТВЕНО САТАНИНСКАТА ИМ РЕЛИГИЯ

61

до 61

преди 12 години

Босфор ТВ не е Еврейска телевизия, а турска. Затова постоянно въртят турските сапунки и си мълчаха за Катуница. А батя ти Ерджолан, турският баш-*** е отявлен антисемит. Нищо чудно да дава пари на Болен да настройва разни невинни душички като вас против Евреите. Вас, феновете на атака, ви бият по митингите,и киснете по форумите за жълти стотинки, а чичо Болен пуши пури и пие уйски за хиляди левове и си пие кафенцето със ***. Ако наистина милеете за България, дано поумнеете скоро. :)

60

Анонимен

преди 12 години

И евреите, и арабите живеят на наша територия там. В древността земите около Струма са се наричали Палестина. В Библията е описан един народ, филистимянци. Това са палестинците, хората, които са дали име на днешна Палестина. Това траки от струмско (тогава - палестинско), заселили се из онези земи. По онова време там местно население не е имало, нашите са първите, които заселват териториите. Четете, не се оставяйте да ви манипулират с полуистини и откровени лъжи!!!

59

до 53

преди 12 години

Ти знаеш ли,умнико,че цялата земя там е била само блата и пустиня.Арабите ги мързи да гледат и не са я обработвали.Евреите са я купували от тях с пари, и са направили от пустинята рай.Сега *** са и хвърлили око и я искат за себе си.А това с пчелите направо ме разби, хаха. Напомня ми за египет,дето обвиняваха Израел,когато някаква акула беше изяла едни туристи на Червено Море,и за саудитска мангалия,които бяха арестували един лешояд,защото шпионирал за Израел, имал датчици, разбираш ли..

58

Анонимен

преди 12 години

Е как човек да уважава *** след като по чифутската телевизия БТВ по новините казаха ,че видите ли във Великобритания (българките) се прочули с лоша слава като изкусни джепчийки ..това си е еврейска наглост в действие не казват ,че джебчийките са *** -семитските побратими на *** ,ами били (българки)

57

до 55

преди 12 години

Аха, добър аргумент наистина - понеже не пея песента на статията и сигурно съм комплексиран ***. Баш ми е айляк в момента, случам си музичка, пийвам си биричка, замезвам, а коментарите ми нямат нищо общо с емоционалното ми състояние, което може да бъде обобщено с една дума - безгрижие. Но ако това, че смятам че геройство не се заллужава за това, че са те пленили съм емоционално нестабилен *** - така да бъде ;)Интересно ти какъв си и какво те подтиква да лижеш *** *** :D

56

e11

преди 12 години

*** и драскачите по долу скапани!Тук става въпрос за момчето.Не ми дреме за евреите още по малко за *** около тях,но..СВОБОДА ЗА ШАЛИТ... ВЕДНАГА!!

55

Анонимен

преди 12 години

До 53 Чел съм достатъчно , и като каза пчелите се сетих за капковото напояване дето сега се късаме да искаме пари от евросъюза за системи и то е от там , а не знам защо нашето момиче дето го блъсна отиде там да се лекува , да си чувал случайно кои са най големите специалисти лекари в света , май на Елцин му докараха лично професора от Ню Йорк дето е открил байпаса , примерите са повече от мозъчните ти гънки

54

до 52

преди 12 години

Същите приказки ги слушахме преди пет години. Сидеров щял да вземе два, максимум три процента. А той беше на балотаж. Вече никой не се връзва на комунистически пропаганди. А вие, герберите, въобще не можете да правите пропаганда. Лоши ученици на БСП.НЕ ПРИВЛИЧАТЕ, ВИЕ ОТБЛЪСКВАТЕ.!

53

Сапунджиев

преди 12 години

Този евреин изглежда като ***, защототова е характерно за почти всички евреи. Женят се по между си братовчеди и какви ли не още роднини, само и само да запазят парите и имотите си. Оттам им идват всичките болести и най-вече олигофренизма...Всъщност Господ си знае работата - това е неговото наказание към тях... От евреите хубаво никой не е видал - това е истината! Те създават кризите, войните, рецесиите, инфлациите, болестите и т.н. Изходът е един - борете се против тях, където и да са.

52

Анонимен

преди 12 години

54 - По постовете също се усеща емоционалното състояние на пишещият:))) Това ми е аргумента:) Когато заболее щитовидната жлеза се усещат отклоненията и при теб те са налице! Хайде със здраве!

51

до 45

преди 12 години

Дори и да съм клиничен случай - няма от къде да знаеш, можеш само да повтаряш като папагал без възможност да се аргументираш на базата на потвърдими факти. Вземи прочети малко за заболяването *** и сам ще се убедиш че въпросния младеж показва редица от симптомите му.И да, не виждам нищо геройско в това да те пленят, нито пък смятам, че титлата герой може да бъде връчвана на този и онзи ей така, защото някой е решил, че ще го ползва за политическа пропаганда...

50

Учу ти

преди 12 години

ДО 25... Евреите са измамили палестинците като са взели земеделска земя за да я обработват после започнали да я заграждат и да я застрояват...почнали да идват и други евреи от други държави и когато станали 200 000 американците се намесили и ги въоражили с най-модерното оръжие тогава...пристигнали от америка готови военни кадри и готово...така са извоювали държавата си.Ти вземи и прочети някоя книжка.Болеста по пчелите дето умират се доказа че идва от Израел-ще затрият света тия...

49

до АТАКА

преди 12 години

ОТ КАКВО ДА НИ Е ЯД БЕ СЛУЗ ? КАКВА АТАКА ТЕ МОРИ ТЕБ- БОЛЕН ИМА РЕАЛНА ПОДКРЕПА 2- 3 ПРОЦЕНТА. А ТОВА ЧЕ 2-*** ЧОВЕКА ГЛАСУВАТ С ЧАСОВЕ И МАНИПУЛИРАТ АНКЕТАТА ГОВОРИ ЛОШО И ЗА САМИЯ САЙТ КОЙТО ДОПУСКА ТОВА. БОЛНИЯ/СИДЕРОВ/ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ ОТИВА В ИСТОРИЯТА.

48

Анонимен

преди 12 години

50Много ни е яд:))) Аз например си загубих апетита и съня:))))

47

АТАКА

преди 12 години

Нервирате ли се че Волен ще стане президент още на 1-ви тур ?. Яд ли ви е ,яд ли ви е ?

46

До 30

преди 12 години

Могат правят го , всичко останало е завист , впрочем много пъти през вековете са и правили войните пак с техни пари дори без да ги питат , просто са ги анатемосвали и а ги горели , а и с техни пари пак са направени и великите географски открития , така е открита Америка и никак не е чудно че след войната за независимост са се преселвали масово там , нали е била най-свободната страна , те винаги са търсили свободата и сега си я намериха в къщи в Израел