119

репост - 140

преди 12 години

Аз ще гласувам за Светослав Витков. Eдинственият от всички кандидати, който на страницата си във Фейсбук в графата "Политически възгледи" е написал "БЪЛГАРИН"! Eдинственият, зад който наистина не стоят никакви партийни интереси, никаква партия или движение. Писна ми от продажници, бивши (???) комсомолци, комунисти и десари - политически ***, прислужници и кукли на конци............Поклон, брат!

118

НОВО 20

преди 12 години

Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината

117

BG

преди 12 години

Kato gi gledam se 4udq ,kak baba Gicka ot Trunkovo o6te ne e trugnala da se kandidatira i tq za prezident!!!????:)

116

Анонимен

преди 12 години

Пак влизам и пак какво да видя? Наистина първите 40-тина коментара си остават най-интересните :)))

115

Анонимен

преди 12 години

Отворете YouTube и в неговата търсачка напишете "Светльо при Карбовски". Обаче ако очаквате да чуете псувни, изобщо няма да ви е интересно)))

114

шитко до 152

преди 12 години

Тук Витков няма платени драскачи, защото си няма партия-майка-хранилбица, която да им плати. Обаче една еманципирана крава стои зад анонимните си постове и плюе отрова. Стила й лесно е различим. Колко *** взе вече?

113

Анонимен

преди 12 години

Такааа...Конституцията дава право на ВСЕКИ ГРАЖДАНИН /при определени условия, които за Витков са изпълнени/ да се кандидатира за президент. И ако на някой, който никога не е бил във властта, все пак му дойде такава нагла мисъл в главата и е толкова нагъл, че да я осъществи, трябва да почне да обяснява на *** и пульо, че няма сестра и какво е направил за България през последните 10 години)) На някои хора много им се иска да виждат все едни и същи лица на червени и пребоядисани кратуни. Ново 20!

112

До 143

преди 12 години

С народа вече 67 години се бъзикат едни други, дето и на тях това им е единственото силно качество)))

111

до 141

преди 12 години

Какво е направил Витков ли? Занимава се с деца, човече, пише книги, ОЦЕЛЯВА като всеки един от нас. В интервю си каза точно с колко пари на месец живее. Недей да ръсиш лъжи за мерцедеси и апартаменти. Това е направил - и според мене е далеч по-стойностно отколкото всички л...а, които твори цялата политическа ***.

110

шитко до 137

преди 12 години

Ще ти кажа какво не е направил Витков за България. Не я е предал. А ти върви да целуваш задниците на продажниците, за които ще гласуваш.

109

Анонимен

преди 12 години

Аз ще гласувам за Светослав Витков. Eдинственият от всички кандидати, който на страницата си във Фейсбук в графата "Политически възгледи" е написал "БЪЛГАРИН"! Eдинственият, зад който наистина не стоят никакви партийни интереси, никаква партия или движение.Писна ми от продажници, бивши (???) комсомолци, комунисти и десари - политически ***, прислужници и кукли на конци.

108

До 137 и 138

преди 12 години

Кажи едно нещо, което Гоце е направил за България ? Явно и без да се прави, човек може да бъде успешен президент. Не е важно имал ли е или не. Важното е, че сега ще има :) :) Страааах, is лозе guarding :)

107

135

преди 12 години

затова ще изсечеме цялата стара и безплодна гора.... от червени ели :-)

106

BG

преди 12 години

:))))ei,ne znaete li vie,4e *ot vsqko durvo *** ne stava*???!!!!

105

ГЕРБЕРАСТИ

преди 12 години

гадно ли ви е???????нека ви е гадноооооооооооооооооооОООООООО

104

До анонимния от 130

преди 12 години

А дали е имал възможност да направи. Сега ще му дадем такава и той, като един интелигентен и не обременен от миналото българин ще покаже, защо сме му ГЛАСУВАЛИ доверие. Ако не успее, ще сме обучили още един български гражданин на добри обноски - нищо не губим.

103

Анонимен

преди 12 години

126- Не им обръщай внимание, тези са платени от герб за да агитират за Виков!

102

Анонимен

преди 12 години

Школата на останалите кандидати - школата на БКП, ДКМС и ДС - не се и съмнявам, че са ги научили много добре къде да си държат ръцете и на приеми и извън приеми, както и на много други "ценни неща". Само дето като минеш през тая школа, вече не можеш /а и нямаш особено желание/ да мислиш самостоятелно с главата си.

101

Поставен е от ГЕРБ!

преди 12 години

Е, заради такива клоуни като тоя Светльо Витков, женствения Плевнелиев ще спечели! Защото този ще разкъса гласовете на останалите като Сидеров например. Вероятно тоя клоун Светльо Витков е поставено лице от герб за да разкъса гласовете на останалите!

100

акъл

преди 12 години

Това за акъла и дефиницията е за 118.