35

Дрегера

преди 12 години

Хайде сега всяка, която ми се направи на интересна, да вади портмонето.

34

NES_BR

преди 12 години

V grad Brasilia (republica Brasilia) takav zakon ima ot 1997 godina!!!!!!! Malko zakasnia "evropeiska" Balgaria!!!!!

33

c0ldblooded

преди 12 години

ХАХААХАХАХА КЛОУН! Я да видим по кой закон ще ги искаш 1000лв ?

32

Анонимен

преди 12 години

хахаха! съжалявам, ама плашат гаргите! какъв е тоя закон, подзакон, наредба или поднаредба да ме карат да духам и ако откажа - глоба 1000 лева и не знам си кво си! няма такова нещо! когато го приеме народното събрание елате ми се обадете! ще ви съдя в страстбург! вие какво си мислите бе, български селяни??!!

31

Анонимен

преди 12 години

Те жените на друго духат като ги спрат от КАТ ;)

30

Анонимен

преди 12 години

Вместо да пишете глупости по форумите просто карайте без да сте пили ***.

29

Гришо

преди 12 години

А на мен ми викат Дрегера :)

28

Анонимен

преди 12 години

и как по-точно сменихте закона? нали трябва да мине през НС? или точно за това сте намерили вратичка в закона, за да го смените?

27

селянин

преди 12 години

Я направете и закон ,който разказва вицове за Цецо пръча и левент Бойко 1000лв.,който ги слуша още 1000 лв и ако ги разпространява още 1000лв.и по годинка за организирана престъпна група развеселяваща народа с тези вицове.Ша напълним бюджета бре ша има от къде да са краде в кацата с меда ве.

26

123

преди 12 години

Тия смешници могат да плашат с тия тъпотии само некви неграмотни и плиткоумни,наплашени наивиници...има хиляди начини да го заобиклоиш това,да не говорим,че можеш да ги осъдиш за това...ами ако си асматик кво правим,а?

25

darcas_real

преди 12 години

Духай народе, само това ти остана.

24

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ

преди 12 години

НЕМОГАТ ДА МЕ ЗАДЪЛЖАТ ПО НИКАКЪВ ЗАКОН ДА ИМ ДУХАМ НА ДРЕГЕРА. ИМА СИ КРЪВНА ПРОБА, АКО РЕША ЩЕ ДАМ.БОКОВИТЕ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ В СЛУЧАЯ..!

23

КАТ/контрол/?!?

преди 12 години

...И къде точно в ЗДвП пише , че глбата при отказ е 1000 лв ?И защо директно се налага максималния размер на глобата ?Тези 'юристи' на КАТ си четът закона както дявола евангелието. Стига вече PR акции - дайте конкретни мерки- постоянен строг контрол, а не кампанииност. Пияниците зад волана нямат кампанииност- те карат всеки ден. А друсаните шофьори как ще ги хващате,а? Те и да духат в апарата нищо не се изписва, а полеви тестове за дрога не се правят... Пак пропуснахте нещо ,господа от КАТ.

22

57517

преди 12 години

"Тази вечер ти си моя дрегер... ако станеш красива, значи съм пиян..."

21

аз

преди 12 години

1000 лв за малко пари . То само адвоката по делото ще е 500. Да не говорим ,че после тряя се явяваш на психо тестове , в свидетелството за съдимост за 3 години е пише осъждан и т.н простотии . 1000 лв направи са си нищо. По-добре направете глобата 10000 и 5 г. без книжка при отказ. Така няма измъкване.

20

Ушефф

преди 12 години

Ами това значи да се закрие МВР. Там са най-големите пияници и леваци. А всеки знае, че заптиетата работят с манипулирани апарати. Мутрите и ченгетата са социално зло.

19

Анонимен

преди 12 години

1000? малко са

18

ПАТ

преди 12 години

Това е демокрацията - закон за Мутрите , пиеш , караш , убиваш и без контрол . Това ми прилича на ЦАР КИРО . Явно този човек пише законите от някой 5* хотел , за да измъкне цялото Правителство и GERB.

17

Анонимен

преди 12 години

te prostitukkite swimat po malko,

16

Анонимен

преди 12 години

А ако жена ми откаже да ми духа колко да я глобя ?