55

До №5

преди 12 години

Отколе има в България една поговорка:Жена се прилъгва само с 2 неща-Голям х...й или много париС пари се прилъгва.Ако мъжът й има пари,тя голям х.й винаги може да си намери.Играят си момченце и момиченце на плажа голички.Момиченцето отива при майка си и плаче:Мамо,виж той какво има между крачетата,искам и аз такова.Спокойно,моето момиче,казва майката.Той има само едно,а ти като пораснеш ще имаш много такива.Инфлация е когато жената замени златното сърце на мъжа си за железния к.р на комшията.

54

Hristov1984

преди 12 години

Да не говорим за характера, отношението към нея и така нататък. Финансовото ти положение, стига да може да покрива нуждите и на двамата, може само да ти бъде в плюс. Жени, които мислят обратното са комплексирани кандидатки-златки.

53

Elena

преди 12 години

AZ SUM SELIANKA. MUJA MI E NITO KRASIV NITO BOGAT. NO AZ SUM 6TASTLIVA. 6TOTO TOI SI IMA MNOGO DOBRO SARTSE.

52

Hristov1984

преди 12 години

Объркали сте заглавието, това е комплексираната, мързелива и некадърна жена, която чака всичко да й падне от небето, от типа носна кърпичка, ползваш и предаваш на следващия да се изсекне... Умната знае, че мъж, с постоянни доходи (и външен вид различаващ се от този на горила или прасе, или комбинация от двете) е добра партия.

51

Анонимен

преди 12 години

Формулата на любовта: Умната + дебел, ама богатФормулата на френската любов : Устната + дебел, ама космат

50

Eh

преди 12 години

TOVA SA UTRA GLUPOSTITE!Niakoi e imal mnogo vreme za gubene!

49

darcas_real

преди 12 години

Умната жена знае, че като има богат мъж, може да има всички красавци, които си пожелае:)

48

Анонимен

преди 12 години

Синът ми е на 26г-вишист,с вид на манекен.Има и престижна работа. Предлага на момиче от провинцията да се срещнат ,а тя го попитала какво може да и предложи.Казала му ,че ако няма кола и апартамент не може да я безпокои.Изводите,млади мъже, си ги направете сами.

47

Вярващ

преди 12 години

Добро утро ,ранобудници !Нека да целунем днес любимия човек,да погалим дете и да си хвърлим билетчето на правилното място !Бъдете здрави и щастливи !Относно статиятахубавите неща са невидими за очите,както казва Малкият Принц...Мир и любов на всички !

46

Млада девойка

преди 12 години

В днешно време любовта е мираж а парите са реалност ! Май винаги е било така - поне за жените

45

Някой

преди 12 години

Марио, ти си един много, много, много болен човек! А всички, които те подкрепят, са твои клонинги, т.е. ти сам си се четкаш, ползвайки други никове. Тъжна работа!

44

Найс, а ?

преди 12 години

36, Малко самореклама, а?

43

Анонимен

преди 12 години

Eхе, да не би фолк гърлите да са много умни!Моя мъж пък е умен, красив и печели!На младини все се чудех що имам толкова съперници: мислех че мъжът ми си е само мой! То и сега си е така , де!

42

Чалга стайл

преди 12 години

Дори за днес.бг това е тъпо :) Махнете го, излагате се :)

41

Анонимен

преди 12 години

ПЪЛНО МАЛОУМИЕ!!! ЗАКЛЕВАМ СЕ!!!

40

до иванчо от .....

преди 12 години

така е, нормалните мъже (да) си търсят нормални жени :))и не знам защо четящите се интересуват толкова от темата като по-голямата част или не са умни, или не са богати, важното е да има сутрешни жълтини обаче :))) освен това у нас всички се мислят (мислят) за умни, така че може би това обяснява такива статийки :)

39

Анонимен

преди 12 години

"сочи проучване на специалисти от колумбийския университет."Аз от статията си направих само един извод: Колумбийската мафия пере вече пари и с университети и учени.

38

неубедителна формула

преди 12 години

Разликата между 100 и 102 хил. е незначителна, докато 9 кг отгоре са чувствителна разлика.

37

до 36

преди 12 години

Марио ти ли си ?

36

мечка гризли

преди 12 години

Вървят две момчета:- О, струва ми се, че едно момиче ми се усмихна!- Айде стига, аз теб като те видях за пръв път цяла седмица се смях...