79

Анонимен

преди 12 години

87Какъв "народ" си ти бе ***??Ти си един обикновен селски ***.

78

Анонимен

преди 12 години

Двама гнусни *** се подиграват на полиция, прокуратура, съд, на ццялата държава и на нас като народ.Сега да видим дали тези, които трябва да отстоят честта на държавата ще го направят.

77

а

преди 12 години

Престъпник и една втора, на когото трябва да му се израдват в панделата. Тогава ще се изясни дали е цар, принц, княз, малък принц или най-обикновен самозабравил се ***.

76

анти-касапина

преди 12 години

Провъзгласилия се за kasapina е сигурно и той от показаните!Защото не мисли нормално!Как може неграмотен /*** в този случай/ да е по-богат от другите,ако не краде,не се занимава с кражби,изнудване,проституция,наркотици,продажба на деца-все *** дейности???Затова има и обикновени ***,които тънат в простотия и немотия,но техните "царе"нямат полза да ги ограмотяват и правят хора,щото един ден ще ги ритнат от борда,като разберат ,че и те са мошеници,дори по-прости от тях...

75

Анонимен

преди 12 години

Всички, с коментарите си искат да покажат "ИСТИНАТА" и да покажат колко са запознати с проблема. Защо, след като сме такива специалисти сме на това положение? - Защото сме страхливциииии.

74

traba

преди 12 години

Царе, принцове?!!-ШЕЕЕЕЙ ***, кирката и лопатата, и започвай да копаеш веднага!

73

Анонимен

преди 12 години

73Абсолютно си прав.Българите в множеството си са *** по природа.Злобни и завистливи а в същото време ужасно НЕКАДЪРНИ.

72

Все едно.......

преди 12 години

Но питайте някой по възрастен за Кирил Рашков!И той ще ви разкаже за "топлите връзки"на горепосочения с МВР от времето на социализма.За познанството му с небезизвестния Тефик /наркотрафикант и пръв приятел на другаря с каскета от Правец/.И като се замисли човек лесно би намерил връзка между "това"намерено в изгорелия му автомобил и "някои"хора.Просто времето на този "друг" агент или е изтекло,или това е поредната инсценировка!Интересно че е бил в период на основаване на някаква партия!Хм......

71

Анонимен

преди 12 години

И каква полза да стоят там и държавата съвсем узаконено да ги хрантути? Малко след изборите ще ги пуснат, а вече управниците почнаха с оправданията, че нямало как да им вземат незаконно придобитото имущество. Тогава този спецсъд чий ще го бара, за какво ще е, ако Киро ***, Крадлив Дедо, гей Станишков, Доган Сополя, Цвъцко апартаментчика, агент Гоце, Боко Тиквата и цялата останала знайна и незнайна нагла крадлива *** не се озове зад решетките???

70

Анонимна

преди 12 години

Какъв цар, какво царче бре хора, това са едни обикновени мръсни ***. Какво толкова ги царосвате тези *** :)

69

касапин,

преди 12 години

Какво който може? Да краде ли? Мислиш ли че така ще станем цивилизована страна?Нали защото са безнаказани кражбите, стоим на това положение.

68

гост

преди 12 години

"журналистите",нарочно слагат титли на престъпници за да има коментари. И да дразнят Българите, защото са слугинаж на обръчи от "фирми". Артистите и журналистите са най-слагаческите съсловия у нас. Блюдолизци.

67

roi

преди 12 години

леле тоя как прилича на ***!

66

Анонимен

преди 12 години

По-скоро така са посъветвани. Като отминат страстите и - който от където е.

65

kasapina

преди 12 години

VI6TE SE KAK ZAVIJDATE NA *** 4E JIVEIAT PO DOBRE OT VAS VIASTE PLNI POMIARI TOVAE TIPI4NO BULGARSKO MISLENE ZA6TO *** DASA PO BOGATI OT BULGARI TOVAE JIVOTA KOTO MOJE IMA KOITO NEMOJE DA GO ***.

64

антиЕС

преди 12 години

истината е че ги скриха,няма да ги осъдят

63

И.Семов

преди 12 години

Докога медиите ще титуловат тази фамилия с цар, принц, царче...Целенасочено ли се втълпява на българина, без значение от етноса му, че те са нещо повече от обикновения отруден човек? Това са просто крадци и наркопласьори, които 20г. не са потърсени от полицията!!!

62

БЪЛГАРИН

преди 12 години

НЕ ВЯРВАМ НА СЪД,ПРОКУРАТУРА,ПОЛИЦИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО.ЩЕ ГО ПУСНАТ СЛЕД КАТО СИ ПЛАТИ.

61

ККК

преди 12 години

CK на тениската да не иде от Czar Kiro ???

60

мим

преди 12 години

СТРАХУВАТ СЕ.ЗАЩО ЛИ?