121

До 87 и 102

преди 12 години

Тук почти всички изказвания са политически, а наистина ИМА ДОГОВОРЕНОСТ с ЕС за ПОСТЕПЕННО ДОСТИГАНЕ на МИНИМАЛНИТЕ за ЕС АКЦИЗНИ СТАВКИ - НЕЗАВИСИМО КОЙ е НА ВЛАСТ, АКЦИЗИТЕ ТРЯБВА ДА СТИГНАТ ТЕЗИ МИНИМАЛНИ НИВА.Разберете, ЦЕНИТЕ ЗАВИСЯТ ОТ ЛУКОЙЛ!!! С НАЙ-ВИСОКА НОРМА на ПЕЧАЛБА в Европа, те НЕ ВНАСЯТ ДАНЪК ПЕЧАЛБА, защото РАБОТЯТ НА ЗАГУБА??!! Как става това?! А се самообявяват за най-голям данъкоплатец, защото внасяли ДДС и акцизи - ами те са от нашия джоб, не от техния! А пари за пенсии?!

120

до 119

преди 12 години

по същото това време се чакаше с години, за да си купиш кола, пардон, лада.

119

Бо

преди 12 години

Благодаря, че ми върна детските илюзии! Това са наистина стабилни доказателства - сега съм спокоен! И 5000 митничари да ровят ако щат и на луната сигурно пак няма да намерят доказателства! Само дето си купувам лукойлски дизел на черно - но няма доказателства?! Пък митничарите нека си ровят - нали от 10 г. всяка година им минавам през минтничарското селище на Арда! Ти виждал ли си стъклена къща за гости? Слез малко на земята!

118

Обективен

преди 12 години

Този Х за нас. По "лошото време" на социализма дизелът струваше по 12 стотинки.

117

Анонимен

преди 12 години

Цените се вдигат? - Няма значение, нали Бойко изгражда България (по проекти 90% започнати от предишното правителство)!!! В болиниците не ти дават задължителните лекарства, за които си плащал 30 г. осигуровки? - Няма значение, нали Дянков пази фискалния резерв (с чужди пари)!!! Безработицата се увеличава? - Няма значение, нали за някои фирми правилата не важат (понеже лично министър председателя се обажда да прекрати проверката)!!! Искам да честитя бъдещите цени на всички фенове на ГЕРБ!!!

116

до 116

преди 12 години

Само да те "светна" че въпреки 50те митничари които вече 3ти месец ровят и *** в Нефтохим - не са намерени никакви доказателства че са крити акцизи, нито приходите от акиз са се увеличили - не се иска много акъл да се сетиш е Боко и Танев пуснаха поредния фишек да се направят на велики!

115

Бо

преди 12 години

Да бе, само дето ние - крайните потребители си плащаме акциза - със сигурност, Лукойл ги прибира - със сигурност! Колко от прибраният акциз обаче решава да превежда на държава е въпрос, който знаят само Златев и стари баби! Както до сега! Вместо държавата да вдига безсмислено акциза - защото е по-лесно, да се опита да си го събира по-ефективно - ще прибира повече пари - със сигурност! Обаче, пътят на по-малкото съпротивление е по-лесен - нали?

114

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не са некадърни, но честни. Това е безумно, кое е честно- Булгартабак на половин цена и при рекордно бърза процедура в полза на Пеевски- или всички статистики на европейски орг. , че корупцията в страната е се е увеличила както и броят на съмнителни обществени поръчки, подкрепени от отговора за Шенген- Мишо Бирата- Цецко апартаментите и СРС тата за контрабандата...Кое е честно. Само защото са нагли по ТВ не значи честност. Това е безумие - всяка не мутра е алтернативата...

113

Анонимен

преди 12 години

К*р за Боко, 100 за ГЕРБ!

112

до 111

преди 12 години

Цинизмът е заключен в това как се начисляват акцизите и ДДС: цена на производител+акциз+еко такса+пътна такса и накрая върху всичко това се начислява ДДС! Тоест начисляват ти ДДС върху акциза и таксите! Те това го няма никъде! Добре че не са се сетили да начисляват ДДС и върху плсокия данък и осигуровките...... И това не е от ГЕРБ, това си е от както ги въведоха тези акцизи и такси! Отделно че плащаш пътна такса с горивото, винетка, данък МПС...

111

до 105

преди 12 години

ГЕРБ нямат алтернатива.... Наистина нямат - по-зле няма на къде! Най после на наш гръб се доказа старата максима че некадърника (ГЕРБ) е по-вреден от крадеца!

110

Анонимен

преди 12 години

Тук са посочени цените на горивата в ЕС. Всеки може да си направи сметка, колко литра може да купи с една заплата тук и в ЕС.Антикризисна мярка - Да намалят ДДС-то за дизела. Акцизът и без това ще расте всяка година, заради ЕС.

109

дон

преди 12 години

Как бе последните 2 години,за нищо не казаха "Цената ще падне".Ба му мамата,щом при тройния звяр бяхме в пъти по добре,а хем всички ги знем какви са и ДПС и БСП,иНДСВ.Направете си сметка,ГРОБАрите колко са крадливи.Но при тях има и друг недостатък,че са и ***.И съчетанието от простотия,наглост и кражби до това води.Всеки ден.."Нови цени,по високи цени".Тия съзнателно или несъзнателно *** майката на хората.Гарантирано от ГЕРБ(Грабим Ежедневно,Рушим България)

108

Анонимен

преди 12 години

Честито, Българино, преди изборите акцизите, след изборите ДДС-то! Българина колкото пъти е гласувал за "месия" накрая го е "получавал" до шия!

107

БАЧКАТОР

преди 12 години

105, ГЕРБ ли нямат алтернатива ??? Брях мааму анкетата вдясно забеляза ли я ? Волен -29%, Плевнелиев- 21? Дали не си отивате а, как мислиш?

106

Анонимен

преди 12 години

До 105 Напълно си прав че ГЕРБ са без алтернативни, чак толкова прости грандомани едвали има.Хахахахаха

105

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че всеки ***, който вярва в правителството на мутрите и в икономическата политика на очилатата издънка заслужава ТОВА, и СЛЕДВАЩОТО, и ПОСЛЕДВАЩОТО...Накрая тези *** ще бъдат изметени, но няма да се възстановим повече от десетилетие от тази социална шизофрения, койято ги доведе и последиците от нея...

104

Анонимен

преди 12 години

"Добре, добре... Вдигайте ти. И без 13-та заплата, без вдигане на доходите, само на данъците, без да се прави нищо за бизнеса в България... Всичко е ок. Но ще дойдат избори..."И какво като дойдат, ***? ГЕРБ нямат алтернатива. Пак те ще са на власт.

103

Анонимен

преди 12 години

Екологичното и модерно решение на проблема е да си купим каруци и магарета и да се свиткаме с тях по магистралите на ГЕРБ!Всъщност още по-екологично и модерно ще е, ако се купят само каруци за тия няколко милиона магарета, дето избират все такива *** в управлението.

102

Анонимен

преди 12 години

Всеки народ си заслужава управниците! Нали сами си ги избираме!