52

За Добрева...

преди 12 години

....има в тази държава определен ред , ...и това се нарича ЙЕРАРХИЯ В ДАДЕНА СИСТЕМА , Добрева!Не може ,когато ти излезе пъпка на *** ---да ходиш направо при Директора на болницата..има си "кожен лекар"...!!!НЕ МОЖЕ ЗА ВСЯКА *** СВАДА В БЪЛГАРИЯ ---ДА ЗАНИМАВАТЕ МИНИСТЪРА НА МВР ИЛИ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!Има си законен ,ред!Ако пловдивския прокурор, беше завел иск срещу нарушенията на Цар Киро .......и го бяха осъдили навреме ---немаше да станат тия поразиий!ПРОСТО , КАТО БОБ....!

51

Анонимен

преди 12 години

ДПС+БСП+СДС+БАН+ВСС+***+Синдикати=Първанов+Калфин+КуневаПредатели на Рода БългарскиЦелта на Червените Кхмери е да размножават *** - основния им електорат.

50

ДОПИТВАНЕТО ....

преди 12 години

..ЗА КАТУНИЦА В НЕТА ---Е, АБСОЛЮТНО ...."ФАЛШИМЕНТО"!КОГАТО ИСКАШ ДА НАТИСНЕШ --ТОВА КОЕТО СИ ИЗБРАЛ...СИСТЕМАТА ОТКАЗВА ИЛИ ТИ ГО ЗАЧИСЛЯВА В ДРУГА ГРАФА!ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ И ....МАНИПУЛАТИВНО ИЗСЛЕДВАНЕ!!!НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ .....МАНИПУЛИРАЩИ УЧАСТНИЦИТЕ В НЕТА!

49

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за ГЕРБ и получаваш Кирил Рашков и фамилия от Катуница.

48

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА КАЛФИН И АРТИСТА-----ПОЛУЧАВАШ,.... ДОГАН,сърГЕЯ, И ЯНЕ.....НОВАТА"ТРОЙКА "!ДА ТИ Е ЯКО ДУПЕ...БЪЛГАРИНО, ВСЕ МЕРАКЛИИ ЗА НЕГО.....!!!!!ЩЕ ИЗДЪРЖИШ ЛИ НА НАПЪНА....ХА,ХА,ХААААА...???!!

47

Дедо Гаджа

преди 12 години

Допитването дава ясен отговор за събитията в Катуница. Лошото е, че има още поне стотина подобни феодали в България, които тормозят хората. Но най-лошото е, че МВР има за цел да се бори само с определени видове престъпност, която дава желан ПР.Щом държавните служители са мижали от години за доходите на Киро, но не са сметнали за нужно да ги проверят - то тяхна е вината. Вържи феодала, та до ти е мирно селото!

46

Анонимен

преди 12 години

Съдебната система в България е най-виновна и съответно хората които са я сътворили и работят в нея.

45

Анонимен

преди 12 години

ДА УДАРИМ МОЩЕН ШАМАР НА ТЕЗИ САМОЗВАНИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП !!!!!!!! ЕДИН ХУБАВ ШУТ В *** ИМ НА 23 ОКТОМВРИЗА СПОМЕН ОТ НАРОДА

44

Томас

преди 12 години

42В съдния ден няма да има и помен от откраднатото

43

анонимен

преди 12 години

Питайте художника той не може да не знае.

42

ренде

преди 12 години

Най-накрая нама ли ад спрете да наричате *** Кирил Рашков-цар. Нитое коронован нито е титолован. Ако го назовавате с тази титла поне я слагайте в кавички.

41

Томас

преди 12 години

червения комунистически изродски съд даващ най-често условна присъда е най-виновен за ситуацията в катуница

40

Добрева

преди 12 години

До 34Много жалко, че не разбираш необходимостта от това всеки да носи персонална отговорност съобразно това, което Е или НЕ Е направил по отношение на професионалните си задължения.

39

ртр

преди 12 години

когато парите говорят държавата мълчи

38

чарли

преди 12 години

Защо др.Живков не беше по-млад.Да си го изберем,че да ни оправи държавата.

37

КАРНОБАТ

преди 12 години

това си е бездействие

36

МНОГО УДОБЕН ЛАФ...

преди 12 години

...."ВИНОВНА Е ДЪРЖАВАТА".....ХА,ХА,ХААА......!ЧИЯ ,Е ТАЗИ ДЪРЖАВА ,БЕ ......НА ЛАЙНАРИТЕ..... ИЛИ НА БЪЛГАРИТЕ ????!!!ВИЕ , КВИ СТЕ У ТАЯ ДЪРЖАВА, БЕ СМУТЛЬОВЦИ ........НА ОВЦИТЕ --ДАРАДОНКИТЕ ЛИ..??!!!ПРИКАЗКИ НА *** ......ОТ КАТУНА И КАТУНИЦА !ИМА СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ , В ТАЯ ДЪРЖАВА ----АМА , ВИЕ /ВСЕКИ/ НЕ ГИ СПАЗВА...!СЕЩАТЕ СЕ ЗА ТЯХ.....КОГАТО ВИ Е КЕФ, ЗАТОВА И ....ЖИВЕЕТЕ В ***!!!!!АЙДЕ , ЧИБА.....*** СМОТАНИ!КВОТО СТЕ ИСКАЛИ ---СТЕ СИ ГО ПОЛУЧИЛИ!!!!

35

До до 33

преди 12 години

Със сигурност знам, че няма да гласувам за тия дето допуснаха нещата да се извратят до такова ниво ... а това са СДС (ДСБ) НДСВБСП ГЕРБ А за ДПС пък и с трактор да ме влачат, пак няма да гласувам ... За това ... Следвайте предизборната платвформа на СВЕТЛЬО ВИТКОВ и "НИКОГА НЕ СТАВАЙТЕ ТОЛЕРАСТИ!"

34

...

преди 12 години

27 го казва много добре!Останалото са само общи приказки!!!

33

до 33

преди 12 години

и кой според теб е достоен да гласуваш за него някой от предходните политически оправници на тая държава който докараха това явление неработещ ром с права добър гласоподавател.Аз съм за това че трябва да минат тия избори и след това да се промени закона и такива като ромката с 8 деца дето взима 800лв помощи повече да ги няма. и гласуване и всичко друго да се дава на образовани и можещи хора който са имали някакви задължения към държавата не раждащи слабоумна и никому непотребна зган