29

ЧРД

преди 12 години

Ами как, платили са на някое подкупно милиционерче, да направи промяната за да се плюе по ГЕРБ ! Мнага ми е чудно как е разбрала, чеу не евключена в списъците ? Едва ли някой си прави труда за такива проверки. Манипулация на МРЪСНИТЕ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ !

28

911

преди 12 години

Първанова, разкажи пак за важните документи откраднати на летище София:РМногоооо грешки:)

27

ааааа

преди 12 години

Пожарникарят те прееба, нали мила моя?

26

До 25

преди 12 години

"Красива , интелигентна ,успяла жена", да успяла да направи тромпети на половината депутати от ЕВропарламента, другата половина е запазена за дружката на Станишко - умния и красив Вигенини!

25

До 24

преди 12 години

Нали ви казах, че ако го изберем, трябва да му ядем ***, защото в едно тв предаване така каза: "Яжте ми ***"! Стига толкова с тоя Витков, че ми писна!

24

ZZ

преди 12 години

Красива , интелигентна ,успяла жена/с или без помощ на някого/,а като чета коментарите се вижда колко много неудачници има .

23

НОВО 20

преди 12 години

Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината

22

Стефан Гамизов

преди 12 години

Много лошо са я преебали! Направо и са се изкензали в минетчийницата.

21

А

преди 12 години

Змия, ама от най-отровните. Знам, че е от Добрич, ама догруджанците са добри хора. Само ще е от някой рядък тропически вид. Ще питам шефа на терариума на Зоопарка. Може и да ми каже.

20

Грешката е вярна

преди 12 години

Тони Фарма освен да прибира комисионни и върти тръби не е направила нищо за България...

19

за 15

преди 12 години

Тая е по-противна. Другата е мразена само от шепа *** и *** от футболните агитки.

18

гласоподавател

преди 12 години

какво толкова се е случило? Та нали затова списъците се изнасят месец преди изборите,за да може всеки да провери достоверността на личните си данни и в коя секция ще гласува!след като на мен се случва това ,защо да не могат да бъдат сгрешени и данните на уважаемата г-жа?Има си процедура за това и нещата се оправят!Хайде,нямаме нужда от нейните вопли! Познаваме ги до болка ....

17

куха лейка цецова

преди 12 години

НЯМА ГРЕШКА,ИМА УМИСЪЛ.ТОЛКОВА СА ГАДНИ ГЕРБЕРАСТКИТЕ ЦВЪЦОВИ НОМЕРА.

16

131

преди 12 години

Тая забрави когато се натискаше в лекарския кабинет на Езиковата гимназия в Добрич в директора . Толкова е долна и лицемерна.

15

gotin

преди 12 години

Кви избори?!

14

Анонимен

преди 12 години

чудя се тая или манголюба бенатова е по противна

13

АНОНИМЕН

преди 12 години

Рядко противно същество.

12

електорат

преди 12 години

ПОЛИТИЧЕСКА МЪС - ТИЯ!!!!!

11

мм

преди 12 години

Те са достатъчно нахранени всички, ние няма какво да се мъчим. Ама айде от мен да мине, ще си го преместя в другия крачол за Бог да прости.

10

До недоволния №3

преди 12 години

Ти наистина живееш в странно време-пространство щом смяташ , че има такова нещо като "Книжка за личен автомобил" и все пак кой е човека или само ти си го знаеш?