105

Анонимен

преди 12 години

Предлагам да направят по един женски робот и да ни решат грижите завинаги. Да има някаква банка с яйцеклетки и като искаме деца, отиваме там и си избираме една-две яйцеклетки и готово.

104

До 96

преди 12 години

Това какво общо има със статията? Един мъж става незаинтересован от жена си, когато тя не му предлага нищо ново! Хората имат нужда да изпитват нови усещания. А колкото до роботизацията не е хубаво толкова много да навлиза роботиката защото в крайна сметка за нормалните хора какво остава?

103

...

преди 12 години

Теорията твърди и историята потвърждава с десекти примери: технологичните иновации не могат да доведат до дълготраен ръст в безработицата, а само в краткосрочен такъв, докато хората се преориентират. За сметка на това, новите технологии дават възможност за много по-голямо общо богатство. Така е било след индустриалната революция - пак всички са имали работа, ама вече са имали и хубави дрехи. Така ще стане и сега.

102

Анонимен

преди 12 години

МОЛЯ ВИ за ПОМОЩ!ЕДНА МЛАДА МАЙКА С БЕБЕ НА НЯКОЛКО ДНИ СЕ НУЖДАЕ ОТ КРЪВ - НУЛЕВА ОТРИЦАТЕЛНА ("0-") ДРУГА КРЪВНА ГРУПА НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!КРЪВОДАРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ СОФИЯ!!!КРЪВТА СЕ ДАРЯВА В ЦЕНТРАЛНА КРЪВНА БАНКА,ЗАД ХОТЕЛ ПРИНЦЕС - ТРЯБВА ДА СЕ КАЖАТ ТРИТЕ МИ ИМЕНА - ДЕЯНА ВЛАДИМИРОВА ГЕОРГИЕВА И, ЧЕ СЕ НАМИРА В НЕФРОЛОГИЯТА В АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА!!!ЗА ВРЪЗКА МОЛЯ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888434616!!!Копирайте това съобщение,за да го видят повече хора и дауспеем да помогнем на това младо момиче,което спешно се нуждае от помощ!

101

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е как да се справят хората с безработицата след такава масова роботизация. Може би ще е време да си ходим... от този живот?

100

Килъра

преди 12 години

Само да не стане като в "The Matrix"???

99

Анонимен

преди 12 години

Нядявам се това да не се случи, няма да ми е много приятно да живея в сявт с роботи.

98

до 98

преди 12 години

Мъжете нетрябва много да мислят.Трябва да действат! Ин и Ян. Мъжкото е активното, женското е пасивното! Като те чета ми става много тъжно. Причината е в образованието, което включва и домашното възпитание, и новите технологии в тази насока. В България много малко се работи или почти нищо не се прави по въпроса с качественото образование което формира културната среда!

97

upsad to 97

преди 12 години

повечето мъже в днешно време не могат да мислят, особено от идващите поколения, нищо чудно, че искат да ги заменят с роботи, за другите поколения не знам какво търсят

96

до 96

преди 12 години

Мъжете не са безотговорни! Женете са ги направили такива - майката и секс партньорката, /впоследствие/ нарекли се жени! На пръв поглед мъжете търсят външното, а всъшност търсят душата! Ако говорим за деловата жена, вповечето случаи тя остова да живее в главата си и почти не слиза истински в сърцето!

95

Ани

преди 12 години

В желанието си да се харесат, момичетата предприемат рискови за здравето си операции, но въпреки всичко не създават трайни връзки, семействата се разпадат, поради безотговорното отношение на мъжете, момичетата остават сами да се борят в живота.

94

:D)

преди 12 години

(86) Ама и сега тунингованите ни момичета не се различни от киборгите !?! Кой е казвал, че това са самостоятелно мислещи и самоуправляващи / мислите и емоциите си / се същества ,т.е човеци ?!?

93

коко

преди 12 години

до 93ААА явно си момиче, пишеш"казала",не искам с никого да споря, само се нуждая от с някойда споделя Ани, толкова много ми се е събрало

92

Ана до 92

преди 12 години

Не съм казала, че ми харесват, а само че са перфектни и наподобяват истински момичета.

91

коко

преди 12 години

до 91до 91Разни хора , разни идеали.Ти си вземи робота, аз си вземам истинската девойка.Важното е да има мир и любов.P.S. За мое съжаление се занимавам с електроника и механика и съм създал една моя машина

90

Анонимен

преди 12 години

Коко, далече си от действителността. Вече има създадени роботи с перфектно тяло, които се движат, говорят, пеят, възприемат говор и изглеждат като истински момичета.

89

аха

преди 12 години

и накрая само роботите ще си останат заради човешката простотия !

88

коко

преди 12 години

За мен най-хубавата цица е тази с форма на дъга леко вдигната нагоре.Инженерите още не са успели да я направят.Оставам на традиционното

87

Анонимен

преди 12 години

87А по цици пълни със силикон падаш ли си ? Щото това е само началото.

86

коко

преди 12 години

до 86Аз по роботи не си падам