18

E

преди 12 години

Не ми дреме много много за децата в Китай или Корея. Те няма да са на изчезване в близките 500 години. Същото важи за африканците и мюсюлманите. Не бери зор за тях, те са като *** и ще живеят много по-дълго отколкото твоите и моите деца, и техните деца и така... Вместо да се притесняваш за децата на Корея, вземи малко под внимание българския въпрос с нашите деца, които не са повече от 1.5 милиона. Като обичаш Корея толкова много, ходи си там и се жени за някъв жълт. Не те искам в България

17

Оф

преди 12 години

И вместо да ни помогне на нас, умиращите българи и европейци, той ходеше да купува обувки на китайци и корейци. Един телефон не е нещо толкова специално. Само доказва в какво консуматорско общество сме се превърнали. Купувай, купувай, купувай. Малко му е нужно на човек, за да стигне до Бога. Ама с телефони и епъли щастието е временно. Стив Джобс го знаеше. Щях да рева за Левски и Ботев, но те не правеха телефони, а се бореха за по-(***)важни каузи. Но в днешно време почитаме псевдо-герои

16

оф

преди 12 години

Айде стига сте ни занимавали с тоя Стив Джобс. Окей, измислил там 50 телефона ли, компютри лир все тая. Всеки умира. Тоя Стив Джобс да не е Алах или Исус, че му правите такива кумири и ревете? Той си беше смешен. Със състояние от 10 милиарда викаше ние простолюдието да си останем дребни бедни мишки, докато той си спеше в едно от 100-те имения. Помогна ли на един от Вас, че да го съжалявате? Помогна ли на жалката ни държава? Ама говореше като Бог..''останете си бедни, и ***''

15

До № 9 illinois

преди 12 години

Никой не е казал че на децата в Корея живота им не струва нищо! И колкото и да е ценен ВСЕКИ живот - някои хора го живеят по разумно и благородно от други и допринасят повече за този свят ! Да не изпадам в крайности и да обяснявам защо има смъртно наказание в USA... колко е ценен живота на тези осъдени на смърт? А и като се замисля ... можеш ли да се похвалиш с каквато и да е благотворителна дейност ?? бъдейки загрижен за децата в Корея ?!?

14

Анонимен

преди 12 години

До коментар 2: Много клиширам коментар.До 3: Ти си ***. И дори и таа пуста напреднала медицина не може да ти помогне.

13

До паляка

преди 12 години

ем те в африка индия се плодят като зайци , как да се хранят като вместо да гледат нивата се *** ?ей затфа умират от глад Колко деца има тошко африканте - 12-13-14-15 Ами Гошо българин - 1 - 2???

12

Анонимен

преди 12 години

Само уйндоус 7!Мак е за будалите

11

до 10

преди 12 години

Май патката заспала си ти,келешче....

10

Анонимен

преди 12 години

"хората щяха да излязат масово на улицата"Тая в рeд ли e?!? 40 човека ли са масово ***, *** заспала...

9

illinois do #8

преди 12 години

Ei,tozi da ne ti blizuk prijatel?!V Koreja umirat detza-kakvo triabva da sa napravili te za chovechestvoto?!Ako iskash da znaesh-vseki jivot e tzenen i vajen!

8

Красимир

преди 12 години

Новатори като него ще липсват на цялото човечество. Това с което Стиви промени света не бяха iPhone или iMac а визията че нещата могат да бъдат ралични. Визия която отне малко време да бъде последвана от милиони. С носталгия ще се сещаме за усмивката с която се явяваше на презентациите на новите продукти на Apple. Лека ти пръст Стиви. За тези които толкова даржат да кажат че умират хора от недохранване не е зле да се замислят какво са дали тези хора на света и какво направи Стиви.

7

Аpple

преди 12 години

Вместо за войни инвестирайте пари да се пребори рака и всички коварни болести като него!Стив ти ни направи различни! Благодарим ти!

6

мнение

преди 12 години

Да безсмъртни хора няма,както и умират от недохранване,както и умират и хора с много пари....и.т.н.Но този човек промени нашето скучно ежедневие остави нещо след себе си.... ..... до 3 ти..моли се да не опираш до ''таа пуста напреднала медицина''.

5

???

преди 12 години

"...не е трудно да се досетите, че хората щяха да излязат масово на улицата"Не разбрах защо хората трябвало да излязат на улицата - за да плачат, да се радват, да палят коли, или какво? Що за тъпотия?

4

Анонимен

преди 12 години

Нека почива в мир стив джобс, но представям си какво ще е като умре Бил Гейтс. Нали безсмъртни хора няма.

3

Анонимен

преди 12 години

Смех... Нещо се беше заинатил и не искаше да мре гадината.. с неговите пари тц.тц и таа пуста напреднала медицина.

2

Виртуален Палячо

преди 12 години

Един човек умря - целия Свят е шокиран - на всеки 4 секунди умира по един човек от недохранване - на никой не му пука!

1

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст!