613

Група верни приятели

преди 12 години

Светльо не е свързан със статуквото. Ще гласуваме за него. Със сигурност е по-разумен избор от всички останали. Стугне ли балотаж, не могат да го спрат. Та кой от тези шушумиги ще му излезе?

612

Василев

преди 12 години

Абе измислете нещо по-така , защото няма време!!!След три седмици ще отваряме шампанското!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

611

ЗАКОН

преди 12 години

Това което е направил Плевнелиев , не е незаконно .Дори и сега се правят такива продажби на земята в България . Това се нарича - Мафия .Лошото е че кандидата за Президент , Плевнелиев , лъжеше и то убедително че е работил много в Германия . Сега се разбира откъде са му милионите . Всеки има право на гласуване - но с такъв измамник за Президент , не знам ? Морал ? Първанов , Цветанов - 10 апартамента ?Та тези хора утре ще ни заменят заедно с народа и земята , на тези не им трябва война .

610

Защо така?

преди 12 години

Нещо умря сензацията :))) Айде другари поне 1000 коментара трябва да чукнем под тая невероятна новина!

609

Анонимен

преди 12 години

кой беше Плевнелиев?

608

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

607

Анонимен

преди 12 години

Няма кой да каже защо не арестуваха Плевнелиев 2007 и 2008-*** борците за права и свободи от Тройната коалиция. Защо не сезираха компетентните органи навреме? Не обвиняваха ли Плевнелиев точно затова предни няколко дни? Май надушваме автогол в 90-тата минута!!!

606

Анонимен

преди 12 години

За Герб не знам, но Плевнелиев явно се оля.Младите и умните - гласувайте за 20.Не на статуквото, което всички останали поддържат вече 67 години.Стига!

605

Анонимен

преди 12 години

Избутаха я тая новина в кьошето вече, ще трябва нещо друго да изфабрикуват другарите :)))

604

Светослав Витков

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" -YouTube

603

ГЕРБер

преди 12 години

ГЕРБ е фаворит!Свиквайте, комунисти!;)

602

Анонимен

преди 12 години

Айде бе, няма ли някой да се обоснове защо се чака 4 години, за да се пусне това 2 седмици преди изборите? Кво си ги криете в ръкава тия "разкрития"? Ония ден БСП активисти предали на прокуратурата 500 страници уличаващи цар Киро материали. Брейййй как ги намират тия листа в изгорели къщи социлистите. Същински факири. Все на тях съвестни граждани им подхвърлят флашки, листа, преписки... Те чакат няколко години, "проверяват" и после пускат бомбата!

601

АМИ СЕГА?

преди 12 години

Сензационни документи хвърлят светлина върху най-голямата корупционна афера на прехода. С нея е свързан депутатът от БСП Румен Овчаров, който не веднъж демонстрира невъздържаност и агресия в изявленията си по повод сделката с "Булгартабак", твърди столичен седмичник. В рамките на 7 години от Булгартабак са източени 21 милиона долара, които са преведени в банкови сметки, посочени от Румен Овчаров. Най-вероятно парите не са били предназначени единствено за Овчаров, а бившият енергиен министър се е отчитал на още няколко места по веригата, допускат посветени. Други обаче коментират, че Овчаров не обичал да дали с никого и с това се обяснявала абсолютната му изолация в БСП. Публична тайна са неговите войни с лидера на БСП Сергей Станишев и с лобито около Румен Петков. Явно митовете да поддържани банкови сметки в Швейцария и Австрия ще излязат напълно достоверни. В продължение на 6 календарни години - в периода 2005 2010 г. всеки месец Овчаров е получавал по 200 000 долара от Булгартабак. Парите са били източвани чрез външнотърговските дружества на тютюневия холдинг и няколко определени компании. Това са подбрани фирми пощенски кутии. Парите са давани на Овчаров за да може всячески да саботира приватизацията на тютюневия холдинг. След 2010 г. Румен Овчаров се увълчва още повече. Внезапно той настоява парите, които му се дават, да се увеличат. Оправдава се, че вече му коства повече да балансира и саботира раздържавяването на тютюневия холдинг, твърди изданието, без да посочва факти за това. Така сумата нараснала с още 350 000 долара. В последната година, Румен Овчаров взема всеки месец по 550 000 долара. Простите сметки показвали, че за 7 години той е взел 21 милиона долара.

600

Анонимен

преди 12 години

Еми какво да се чуди човек. Ако гейберастът не е излъгал или откраднал, никога нямаше да се нареди даже като форумен плювач! В тая "партия" даже партийната кариера с рушвети се строи.

599

Анонимен

преди 12 години

Та не разбрахме защо позитанците чакаха 4 години, за да изкочат със тези "сензационни разкрития" ?

598

:))))

преди 12 години

Едно си Кутев знае, едно си Кутев лае :)))

597

alienum

преди 12 години

Тоз мрънкалник Плевнелиев иска да става президент? Имам чувство, че ако Боцко му се скара ще се разплаче.

596

Анонимен

преди 12 години

колкото и да ви е чудно БСП ще спечелят президентските изборинарода е озверял от глад и немотияжалко, но това е положението...дано скоро поумнеем

595

Анонимен

преди 12 години

Какъв компромат бе гербери? На Плевнелиев Бизнес парка му е излязъл едва ли не безплатен. Това ако не далавера със заменки здраве му кажи!

594

Ваня

преди 12 години

Всички виждаме, че БСП с последни сили правят разни провокации, но трябва да се примирят, че няма да спечелят.