44

кучемраз

преди 12 години

много искам да ги стрелям с лазери от космически кораб-Бум!Бум!...

43

imee

преди 12 години

Искам и аз ЧАЛЪМБЪ.

42

Анонимен

преди 12 години

Аз предлагам да кастрирате не само кучетата ами и ромите!

41

кучемраз

преди 12 години

политиците ще премахнат кучетата с лазерни бластери през 7625 година

40

кучемраз

преди 12 години

*** шопари и селски тарикати ***!

39

кучемраз

преди 12 години

Аре ве *** шопарски

38

еко72

преди 12 години

Първо май трябваше да приберат бездомните хора и после кучетата.

37

Хм

преди 12 години

Проблема с *** може да бъде решен за три месеца, по начина, по който се работи дори и на запад: прибира се кучето в приюта, след 2 седмици ако никой не го осинови - приспиване и толкоз! НИКАКВО ВРЪЩАНЕ НА УЛИЦАТА!!!Ама като ни управляват двукраки ***, как да посегнат на четирикраките...

36

Анонимен

преди 12 години

Това навежда на мисълта, че някой има интерес този въпрос да се протака, да не се решава, защото има изгода от това. В Германия освен кучета няма и бездомни котки по улиците, нали и те са Евросъюза, защо не бъка от животни по улиците?!

35

Анонимен

преди 12 години

*** държава.

34

123

преди 12 години

Проблема с бездомните кучета, както и този с *** може да се реши с размах: МАСОВА КАСТРАЦИЯ!

33

кучемраз

преди 12 години

До 29Не не е така! Аз съм прекалено богат та да ходя в мизерна турция,ето една изповед на чаламбар от ХасковоБИЗНЕС И ЧАЛАМБАСтотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено *** уменияВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!

32

макс

преди 12 години

Някой да е засичал служители на Екоравновесие , които да събират кучета за кастрация??? На мен ми се случи веднъж преди 7-8 години беше!!!

31

ще гласувам за ..

преди 12 години

ГЕРБ ако бяха махнали кучетата - но сега трябва да дават повече кебапчета на *** за да съберат гласовете си !!! Ненормални и крадливи ГЕРБАДЖИИ !! Край с вас и главния ви кучкар !

30

кучемраз

преди 12 години

До 18Не нямам проблем,просто мразя българите защото са лоши хора,това е!

29

Анонимен

преди 12 години

кучемраз, виждам че си експерт по темата. Явно като ходиш в Турция, редовно посещаваш главния ***.

28

Студент

преди 12 години

Особено е приятно като седнеш в BMS - Българска кухня в Студенткси град и те наобиколят 5-6 бъхливи четириноги, единият от които е очевидно крастав, с изпопадала козина и не спира да се чеше и просто ти убиват апетита. И е ясно, че са там, понеже някой ги храни, хора всякакви...ама вчера видях един *** как си сложи чинията на стола до себе си и краставия пес залочи директно от там! Като знам как си мият приборите на това място(с леко заплакване),си представям заразите,които ще се носят :(

27

кучемраз

преди 12 години

До 17. Така е,аз съм много богат и красив и затова ми завиждаш!

26

четете ли

преди 12 години

Имало било 10 (десет) глобени.Абе, некадърници, трябва да глобявате по 10 кучкаря на минута в работно време, а не по 10 на година!

25

кучемраз

преди 12 години

До 20Ааа има! има! Ей го Странджата и Макиавиели! Един съвет от мен:Не се отчайвай можеш спокойно да си папаш говната!!!