118

ЧЕРВЕНА ДИВЕРСИЯ

преди 12 години

Киро *** платил на 5-6 роми да сгазят момчето в Катуница. Днес в София посред бял ден тумба *** напада и бие - това никога не е било.Въпросът е кой плати на тези *** за да направят зулумите ТОЧНО ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ДИЛМА РУСЕФ ОТ БРАЗИЛИЯ. Друга режисура е, да се плаща и да се подстрекават *** да вдигат шум чрез духови оркестри барабани и висока аудио музика , така че да дразнят и да предизвикат напрежение водещо до сблъсъци.Алексей помака е режисьора на цялата работа, който пък е марионетка на Гоцето.

117

до 107

преди 12 години

Много добре знаеш ,че чисти софиянци почти няма. И, че ако някой е седял по диваните и фотьойлите - това са придошлите селяни ,доволни от битието си на столичани. Няма защо да плюеш града като цяло ,че приюти отрепките от цяла България. И ДА и аз се срамувам ,че едномилионна София СПИ! Протестите тук ,направо ги няма и всеки се е покрил като мишка. Хората вървят с наведени глави по улиците и почти никой не се усмихва. Съсипаха ни - успяха...

116

Анонимен

преди 12 години

Не само уволнение,нарушили са закона,трябва да бъдат осъдени.

115

Анонимен

преди 12 години

Да разследват имотното състояние и на данъчните които са го покривали.

114

Оле затвори очички

преди 12 години

А Менда Стоянова преди шеф на НАП пд - сега депутат от Герб? да си смъкне имунитета и на съд!!!

113

Анонимен

преди 12 години

Нали на това се надявахме да направят сегашните управляващи - да накажат всички предишни *** както им се полага, но УВИ.

112

Ха, ха

преди 12 години

Това наказание ли е? Ще си живеят доволно и щастливо с парите взети от Киро ***... Дългогодишен затвор това е справедливото наказание. Тези хора са съучастници в убийство.

111

DUBLIN

преди 12 години

Do 104: Bravo,4udesni vaprosi sadava6.a moqt vapros e-za6to togava biete i palite tsiganite a ne tezi KOI,KOI.KOI.....

110

Бойко, нали обеща?!

преди 12 години

Малко е уволнение! Трябва разследване на цялата схема и съд за всички участвали. Това е корупция от голям мащаб! Някои май се правят на слепи?!

109

galq

преди 12 години

уууу ***, шефове трябва да уволняват не някакви мишчици.... протестите трябва да продължават и да се разрастват да ни видят в Европа и по света, че иначе тук няма спасение...ДЪРЖАВА НЯМА!

108

фен на хан Крум

преди 12 години

А в Китай за корупция разстрелват по бързата процедура като семейството на корумпирания заплаща на държавата 2-та крушума за екзекуцията му! Заради това са 2 -ра икономическа сила в света, въпреки комунизма там. Имат работа и ред за над милиард китайци! А тук уволнение и отиваме да си харичим откраднатите пари на Хаваи. Красота. Кой казва, че при нас и лошо ???

107

Анонимен

преди 12 години

БРАВО на софиянци!Страшен протест направихте снощи,след хилядите гръмки обещания по интернет заради пребитите българи в Модерно предградие!Така се прави!Мъже на място сте-казахте и го направихте!Гордеем се с вас!Вие сте лицето на България!Вие сте надеждата на България!БРАВО!Дано ви е било удобно по диваните и фотьойлите,купчина ***!!!

106

Чужбина

преди 12 години

Българи! За смях сте! Къде се е видяло цар да плаща данъци, на царя се плащат данъци!

105

Анонимен

преди 12 години

Вижте последните две предавания на 'НЕУДОБНИТЕ"с Михнева има ги в сайта на канал 3-ще останете потресени-това е важно да се види от Българския народ!!!

104

Хехе

преди 12 години

Тук не става въпрос само за неплатени данъци ,а за корупция на всяко ниво от властта! И не само в Пловдив ,а в цяло България. Ако някой от управляващите си мисли ,че само ще ни замаже очите - не е познал!Кой му даде шофьорска книжка на Киро? Кой му даде разрешителния талон? Нали е неграмотен! Кой издаде фалшивите дипломи за децата и внуците му? Кой издаде разрешителните ,от кметство , пожарна , водоснабдяване и ел. енергия за фабриката му? Как му включихте ток на незаконни къщи?...

103

Пловдив24

преди 12 години

Вижте статията на единствената българка осмелила се да прави "проблеми " на *** във пловдив 24.Цялата държавна машина работи със ***,абсолютно всички са го защитавали.Трябва да изгоним всички *** управлявали България.

102

БУШОНИТЕ

преди 12 години

операция "БУШОНИТЕ" под вещото ръководство на Ц.Цветанов ще доведе до уволнение на няколко "Заместник на заместника" в Данъчната служба ! И стова ще приключим слючая ...

101

Анонимен

преди 12 години

А къде в цялата работа е Менда Стоянова-шев на НАП 2000-2006 г,защо на нея не се търси отговорност,пак някой дребен човечец ще го отнесе.Къде е отговорносттта на Калин Георгиев,шеф на БОП в Пловдив?И как очаквате от тези хора да разследват Рашков и подобните нему?

100

Анонимен

преди 12 години

А кога ще уволнявате корумпирани служители в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе, Добрич, Сливен, Ямбол, Видин, Перник, Разград, Шумен, Силистра, Ловеч, Габрово, Монтана, Враца и т.н? Или трябва във всеки град да има размирици и убити за да има поне малко справедливост в тази държава?

99

дистрибутор

преди 12 години

А какво стана с 8-те му къщи-палати и те ли са законни,ами имуществото движимото и то е маи законно,данъците пък им минало давността,ми то какво остана да пускат *** от следствения и да му направим специално посрещане а може би и да се извиним за палежите,изглежда тая наша управа само голямата народна сопа ще я вразуми,другото е говорилня кьор фишеци...