149

Dimitar

преди 12 години

Gorkanchovci, jivi da gi oplachesh. Shtqli da zalagat partiinoto imushtestvo ( ne svoeto ) :D E kak im se otkusna ot surceto. A purvo da se kaje ot kade imat partiino imushtestvo che da go zalagat za 2 miliona zaem. A i kakto kazaha veche nqkoi hora...2 miliona ot tova za PR i 20 miliona za ostataka ot kampaniqta ot chernite kasi.

148

оттегчен

преди 12 години

Другарката Масларова сама може да поеме кампанията,има ресурс жената ....За Р.Овч. да не говорим,за него ще са джобни пари....

147

Анонимен

преди 12 години

Малееее, гейчето как го е страх-а загуби изборите, а сбогом местенце. И сега върви от телевизия на телевизия и хули по Бойко

146

Психиатър

преди 12 години

евгени, ти *** ли си- всеки ден- едно и също

145

.

преди 12 години

Вече не са на власт, няма откъде да крадат ...... закъсаха го и те :(

144

evgeni

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: fokus***fokus-news.net, sales***fokus-news.net, office***fokus-news.net, news***fokus-news.netОтносно: НЕ ПРАВЕТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ ТЕЗИ,КОИТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯДата: Вторник, 2011, Октомври 4 11:23:33 ЕЕЩПод ръководството на президентството са раздел УПРАВЛЕНИЕ,СЪЗДАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА "ДОСИЕТАТА X/компромати/",които са най-продуктивния INSTRUMENT за манипулиране на ИНСТИТУЦИЙкато ДАНС,МВР,ПРОКУРАТУРАи СЪДЕБНА ВЛАСТ,МИТНИЦИ,НАП и др.Така ,че колко маловажна е президентската ИНСТИТУЦИЯ ?!!!!! Непрекъснато медиите тръбят за сивата икономика. Тя не се състои главно от КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ и СТРУКТОРИ,но и от подрьжниците И в ПАРЛАМЕНТА. Не знаете ли,че в ПЛАНА АБВ бе записано партиите да са Н на брой,колкото са сега,за да не остане на някоя -x партия да изяви какво пишат ПИСАТЕЛИ ОТ 100-летницата като " ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ". Вижте как се очредиха противоконституционни партии като ДПС за да гарантират АБВ-суверенитета.Все пак защо по медиите се тиражираше : "Вижте колко губи икономиката от заведенията около черноморието деклариращи 4 часов работен ден,но работещи на пълен р.д".Колко се източи икономиката от "КОРПОРАЦИИТЕ" по различни параграфи и колко се облагат ТЕ ??? Колко кръвоносни системи имаше АБВ-то като Топлофикации,Кремиковци,Митници и др. В момента БУЛГАРГАЗ и частните му ДИСТРИБУТОРИ какво са ??????????????????????????? БДЖ защо в момента е в това положение и уж невинно се закъсняват субсидиите към нея ??? БСП и МЕТАСТАЗИ не се ли захранват от СИВАТА '"ГЪЛЪБУШКА' ??? Какви са приходите на страната /не говоря задържава,защото е ЧАСТНО понятие/ и каква работеща икономика има ??? Вече се спука и др.сапунен БАЛОН от които се точиха чрез митници и ДДС-та,остана все още ЗДРАВНАТА КАСА и " ЧАСТНИ СНАБДИТЕЛИ" !!! Продаден бе Булфгартабак/абсолютно печаливш/,защото бе ДОТАТОР на първосъздателя си АБВ ,от от отцепилият се "СТЪРШЕЛ" !!!! Българино отваряй си очите,обърни се към Бога,не православно-религиозния,а Истинния и Единственния Христос,Който може да промени нещата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

143

leonsio

преди 12 години

А, Бойко от къде има да заложи къща, че да вземе такива пари!? Бойко е добър, все пак е разрешил да отпуснат кредит на Станишев- иначе щеше да е хептен нагло!!!

142

666

преди 12 години

С това комуноидите искат да намекнат:Нямаме пари за изборите-следователно не сме крали 65г.,нямаме в редиците си олигарси,бедни сме като църковни мишки!Ама освен червените маймуни,които гласуват за тях друг никой не им вярва!Всички ги знаем че 99% от тях са милионери и то в долари!

141

666

преди 12 години

Четете!"Президентски хора в таен план за финансова дестабилизация."В тоя червен сайт тая новина скоро няма да излезе!

140

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО ЗАЛОЖИ СВОЯТА КЪЩА ЗА КРЕДИТСЕРГЕЙ ЗАЛАГА ДЪРЖАВЕН ИМОТ ,защото партиините имоти са построени с държавни пари ,когато партия и държава бяха едно!ТУК Е РАЗЛИКАТА ДРУГАРИ! ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВИЕ ПАК ДАВАТЕ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ВАШЕ ,А НАШЕ!НЯМАТЕ И ГРАМ СРАМ!ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ГРАНИЦАНТА НА ВАШЕ И ОБЩОДЪРЖАВНО!ДЪРАВАТА Е БИЛА ВАША БАЩИНИЯ ПО ПРАВИЛОТО НА БАЩИТЕ ВИ!

139

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

138

петел

преди 12 години

да,в криза са си ***. на предишните избори изадиха ЕДНА СЕКИРА на клипа си и тя им отряза главата. сега ,"изобретиха" друга бананова ***- кандидатът калфин стои като паметник, а гласът му е този на артиста данаилов.тази партия от безделие се изпедер.аси, да, ама не е за чудене,защото нали те всичките им хора са капиталистите на българия-широко им е около врата. само че от ова по-умни е стават, както покзва и клипа им за калфин.

137

Иван

преди 12 години

Заглавието е некоректно. БСП е в подем. Партията излъчи най- качествената кандидат - президентска двойка. В криза са тези, с дългите кадрови пейки, които издигат за изборите напазарувани или откровено некомпетентни хора.

136

Боби

преди 12 години

БСП винаги са били в криза, от която няма да излязат.

135

Анонимен

преди 12 години

Убеден съм че Лили Иванова е пяла безплатно за БСП, защото са много готини

134

аз

преди 12 години

Значи през 2009г. когато ГЕРБ са искали заем банките са им отпуснали срещу ипотека , през 2011г. , когато БСП иска заем , банките им отпускат срещу ипотека и "това показва да какъв абсурд са докарани нещата" , браво другарю Станишев , за пореден път показахте , че не знаета нищо за България , за вашето управление на държавата и за политиката като цяло . Това от сега мога да ви кажа , че ще са най-лошо инвестираните ви 2 млн. лева !

133

анонимен

преди 12 години

нутрия,животно от рода на бобрите,с родина СССР

132

Илиян

преди 12 години

да вземат пари за кампанията от Руменовците, Масларова и брата на Станишев.... те достатъчно забогатяха покрай властта

131

Анонимен

преди 12 години

Мачкай мутрите. Да ги изринем на 23-ти.

130

Анонимен

преди 12 години

Серго в криза, онзи, Гошко, с пернишкият "Голф" му дърпа столчето.