121

Анонимен

преди 12 години

"До Балъците,които се упражняваха в митингуване.... - 17:09, 1 окт .................................... Хитреците от Фейсбук лапнаха парата, и организираха глупаците да ходят и спонтанно да протестират... *** да лапат мухите, а няколкото организатори на \"протеста\" в мрежата прилапаха по няколко хилядарки! Ами да ви е честито Балъци такива! И следващия път пак ходете на по протести ...................................... До : Много народ се е извървял днеска май - 17:03, 1 окт На толкова подставени протестиращи е имал Трактора пари да плати, толкова са отишли на митинга! Ако беше извадил пари за 10,000, толкова щяха да отидат и спонтанно да скандират . Голям майтап са тия! ..................................... Много народ се еизвървял днеска май - 17:00, 1 окт Около 700 души били на протеста...Брей , че те много били бе ! 700 души... Пък аз очаквах някъде към 700,000....ама не би.Що тъй слаба посещаемост бе Тракторе?! Началниците ще ти дърпат ушите май.

120

Do 118 Star

преди 12 години

Mladite da stoqt kato vas durtite i da gledat kak se rushi Bulgariq li, tova li e poleznoto neshto?

119

Анонимен

преди 12 години

Хората, които не дойдоха на протеста са доволни от държавата и начина по който функционира. Доволни сте нали? За пореден път управяващите, ще се опитат да потулят събитията с медийни изяви и полицейски контрол..Вземете мегафони следващият път!!! Впечетляват много особено от протести, които не са организирани от партии. От това най-много ги е страх. Протестите служат за изостряне на социалните възприятия и съзадаване на критично мислене у хората. Колкото до това какво може да се постигне с протести, светът е пълен с доказателства за това, че те са променили много неща. Тепърва протестите в целият свят ще стават все по мощни и силни. Масата прави борбата срещу тези в НС. Това че бяха много младите хора е радващо, защото очевидно те май имат по-будна съвест, и се борят за разлика от родителите им, които са станали добичета. които покорно чакат своето заколение. За жалост на вашите деца, Вие родителите няма да се отърсите от робското мислене, да ви газят и обиждат и плюват в лицата и вие да седите мирно, свалям шапка и поклон пред младите хора на България, чудя се как гледате своите деца в очите. Такива протести неминуемо ще изнервят здраво властта, понеже водят и до огромни разходи. Помислете само що полиция се ангажира и колко средства се разходват за "мерките за сигурност". Ако това, което днес направиха младежите, го правеха и пенсионерите, както и всички останали, вместо само да мърморят по цял ден, че изнемогват, животът ни щеше да е значително по-поносим... Едно мирно много-хилядно шествие е много по-въздействащо от всякакви ексцесии. И удря много здраво режима. Най-вече заради излагацията пред света! Вижте, това са млади хора - вместо да се забавляват вървят като пленници, оградени с кордони от въоръжени до зъби полицаи с палки и щитове в ръце.Браво юнаци! Така се протестира. Мирно и тихо. Даже може и шумно да протестирате. Вземете мегафони. Искайте оставката на правителството. Искайте съд за правителството - съдът е законното средство за резрешаване на спорове- никой не може да ви забрани да искате съд за управляващите. Искайте съд за Борисов, за Цветанов, за Станишев, Иван Костов. Изобщо искайте съд за всички. За такива протести, полицията няма да ви закача, даже ще ви пази.

118

ФХХХ

преди 12 години

99 КАЛМУК-КАНДИДАТА ВИ пЛЕВНЯ,КАКТО И КАНДИДАТИТЕ КАЛФА,кУНКА И ПОДОБНИ МОГАТ ДА БЪДАТ КАНДИДАТИ И ДА СТАНАТ ДАЖЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В *** БЪЛГАРИЯ!! ТАКА ЛИ Е?АЙДЕ ДА ОТИДАТ ПО БЯЛА ЕВРОПА ДА ВИДИМ..АРЕ ДЕ!! АМА ВИЙ СИ ГИ ДАНДУРКАЙТЕ,НЕ ГИ ГОНЕТЕ..ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ДУМОКРАдЦИЯ!!ОТ КОМУНОТИП С КОМУНОМУТРИ! БАЛАМОСАХА ВИ И ЩЕ ВДИГНЕТЕ АКТИВНОСТТА-ТАКА СЕ ВДИГА БРОЯ НА ЗАБЛУДЕНИТЕ ГЛАСУВАЩИ!ПЕЧАЛБАТА ЗА ТЯХ,И ЗАГУБАТА ЗА ВАС-КАКТО ВИНАГИ!АРЕ БАСТА ,***,И ФУНИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВИ НАЛЕЕ!

117

До стар герберин

преди 12 години

Стар си, герберясал си изпедеръсял си. В герб оргията си попаднал

116

Анонимен

преди 12 години

Вие нямате ясна идея срещу какво протестирате. Просто си изразходвате енергията.

115

Анонимен

преди 12 години

И после дали ще гласувам? Никогаш!!!

114

БГ МИШКИ!!

преди 12 години

ХОРАТА СЕ БИЛИ СЪБУДИЛИ КАЗВА НЯКОЙ ПО-ДОЛУ И ПОЛУЧАВА ВИСОКА ОЦЕНКА! ОК,НЕКА СЕ СЪБУДИ..АМА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЧИЛЯКА ЛИ СА СЪБУДЕНАТА БЪЛГАРИЯ?? И КАКВО ЩЕ СТАНЕ..ЩЕ ВИ ВДИГНАТ ИЗБ.АКТИВНОСТ ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ..ЗА ТЯХ!! АЗА КОГО МИ ОТГОВОРТЕ КАТО СТЕ СЕ НАПЪНАЛИ ..ЩЕ ГЛАСУВАТЕ?? ПИТАМ!! АЗ БОЙКОТИРАМ ОТ НАД 10Г.,А ВИЙ ГЛАСУВАТЕ,ИЗБИРАТЕ И..КАКВО?? ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕШУ ТУЙ ДЕТО СТЕ ИЗБРАЛИ..ОК!! НО СЕГА КЪДЕ ВИ Е БОЙКОТА..КОГО ЩЕ ИЗБИРАТЕ НЯКОЙ ДРУГ-КАТО ВСИЧКОТО Е МУТРА!! ПЛЕВНЯ-29,КАЛФА-19,КУНКА-15%..

113

Стар

преди 12 години

Ей деца млади и с енергия. Хубаво е човек да е млад! Имате сила, но нямата мъдрост! Вие си мислите, че правите нещо значимо и важно за България като протестирате. Но не е така. Използват ви! Тия старите които имат мъдрост но нямат сила използват вашата сила. По добре работете върху себе си и използвайте времето си за нещо по полезно защото утре няма да сте млади.

112

все 1...

преди 12 години

Може ли излязли във Варна колко хора уж на протест, много надъхани, много силни, полицията почва да налага едно момиче и всички се разбягват!? Каква е тая работа, хем тея нещасни куки ми иде да ги удера, хем всички даващи претенции, че са на протест нещо да направят, всеки бяга да си спасява ***. Такава ни е цялата работа! Нека ни е срам всичките!

111

Това е

преди 12 години

Да ви питам, вие какво направихте до сега или какво правите сега за България. Освен мърънкане. Само дър-дър.....

110

Знаем ви

преди 12 години

Не се гневете за странджата. Баща му е милиционер или дебелогъза мутра. Той получава малко повече трохи от другите кучета които кучкаря определи. Той е верен поклоник на мръсната мутра.Той ще го защитава докато пръдливите мръсни герберски *** ще се бъзикат с нашият живот.

109

Do 111

преди 12 години

Kogato faktite govorqt i Gerberchetata mulchat!!!

108

gfdds

преди 12 години

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни: Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби

107

Анонимен

преди 12 години

Докога ще повтаряте просташката лъжа, че *** не си плащали тока?

106

Gruk

преди 12 години

A, bulgarite mojeli i da protestirali...??! Bravo!

105

Уреца

преди 12 години

Ама тоя път милиционерските щицкоманди на Тиквата и Пудела раздаваха ли палки в главите на протестиращите младежи или не? Ама то и да дават БосфорТВ така или иначе няма да каже нищо по въпроса, както и която и да е друга медия. Ако кажат пък, ще кажат, че великата народна милиция е громила ***, наркомани и пияници! С-Р-А-М, другари милиционери, СРАМ!

104

Това е

преди 12 години

Браво коментар номер : 91 Браво

103

Анонимен

преди 12 години

Колко пари изкарахте с тоя "протест", гаменчета?И колко пари държавата изхарчи да ви пази? Някой може ли да обясни срещу какво протестирахте?

102

@101

преди 12 години

"Впечетляват много особено от протести които не са организирани от партии. От това най-много ги е страх ... Едно мирно много-хилядно шествие е много по-въздействащо от всякакви ексцесии. И удря много здраво режима."Бай Йордане, бай Йордане ... бай Йордане. Е много си *** бай Йордане! На никой не му пука за този мижав протест. За смях станахте с този протест, за смях ви направи Бойко и както винаги обърна всичко в своя полза. Бил въздействащ - удрял здраво режима протесрте - хе хе хе разправяй ги тия на наивните деца дето ви се вързаха вместо да си употребят енергията за нещо по-приятно и по-полезно.