356

Анонимен

преди 12 години

До 366Да бе!!!НАТО ще се занимава да направи военно положение в България. Ти от Марс ли падаш или само си чешеш езика

355

що бе,

преди 12 години

ДПС нямат нищо общо с ромите ,и само ТЕ ---ДПС ---биха накарали *** да работят ,друг никой ,защото са .....мъдри и го доказаха 22г.---!

354

до 360

преди 12 години

Ако питаш мен,аз съм безпартиен. Аз съм за сваляне на правителството и въвеждане на военно положение от НАТО. Няма друга алтернатива за оправия в нашата прогнила корумпирана управленска политика. Народът само може да го направи чрез бунт!

353

Анонимен

преди 12 години

Очевидно има периоди, "в които злото ще властва над света и много ще са поклонниците на антихриста!"

352

Анонимен

преди 12 години

361 Без партии -- Това Алексей Трактора го пусна предизборно

351

valeri

преди 12 години

До 355 - Точно това хората искат да се промени. И за това им желание ги наричаш ***. Жалка картинка си ти.

350

...358

преди 12 години

ДА ама,не е демократично!

349

1934-1941г.

преди 12 години

ПО ТОВА ВРЕМЕ В БГ ,СА ЗАБРАНЕНИ ПОЛИТИЧ.ПАРТИИ ,ВСИЧКО Е БИЛО БЕЗПАРТИЙНО !ЗА ТОВА СЕГА Е НЕОБХОДИМО ,ДА СЕ ЗАРАНЯТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧ. ПАРТИИ В ...БГ !ПАРТИИТЕ СА ВРЕДНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО ...ПО ПРИНЦИП!НЯМА РАЗЛИКА М/У ПОЛИТИК И *** !

348

от346 до 352

преди 12 години

Ами кой според тебе е способен да мобилизира повече гласове от тях? Сините едва ли, Атака едва ли,кой тогава от регистрираните?

347

Анонимен

преди 12 години

София. Нищо в прохладното есенно утро не намеква, че тихото село Катуница би се превърнало в център на най-тежкия случай на граждански безредици от повече от десетилетие, коментира агенция Ройтерс.Жителите от българския и ромския етнос са единодушни, че проблемът зад общонационалните антиромски протести всъщност е местен спор заради лидера на ромски клан Кирил Рашков, известен като цар Киро, след като той беше замесен в случай с убийството на 19-годишно момче.Нашият проблем не е проблем между общностите. Нашият проблем е със семейството на Кирил Рашков, заявява местният жител Димитър Здравков, Ние живеем заедно с ромите и нямаме никакви проблеми.Размириците бързо се разпространиха в по-големите градове, разтърсвайки най-бедната страна в ЕС за три поредни нощи и отправяйки предупреждение за другите централни и източноевропейски страни.Протестите се коренят в някои от най-наболелите проблеми на региона безработица, организирана престъпност и корупция, както и в крехката позиция на етническите малцинства. Това е и демонстрация как дори незначителни скандали могат бързо да ескалират в страни, където много хора живеят в бедност.Средната заплата в България е 350 евро месечно, но в Катуница, село с население от 2 400 души, изградено около православна църква, Рашков притежава скъпи коли, няколко луксозни къщи и имение с езеро и частен зоопарк.Събитията от последните дни изкачиха престъпността и ромите като приоритети на политическата сцена преди президентските избори през октомври, въпреки че остава да се види дали ще бъдат взети конкретни мерки.

346

Национална съпротива

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

345

Анонимен

преди 12 години

София. Българската столица ще потъне в *** и зловоние, ако бъдат допуснати провокации по отношение на *** население в София по време на масовите протестни акции срещу ***, започващи днес, предупреди лидерът на ромската общност в България Цветелин Кънчев, предаде РИА Новости.Ако има ескалиране на напрежението в събота в София по отношение на ***, обещавам, че до следващата седмица целият град ще бъде в *** и зловония, заплаши Кънчев.Лидерът поясни, че *** население в София работи основно като чистачи на *** и обслужващ персонал. Никой няма да почиства, защото това правят нашите хора. И следващата седмица в случай на насилие срещу ***, няма да ги пусна на работа, поясни Кънчев. По думите му ако това се случи, ще видите какво ще се случи с красавицата София.

344

Анонимен

преди 12 години

.."Който е умен човек, той трябва да се показва като патриотин, но да не жертвува нищо; а който е още по-умен, той трябва да се ползува от народните слабости. Аз зная множество "честни патриоти", които въртят своята търговийка с народни сълзи; а никой не казва за тях, че са злодейци. У когото са паричките, той е прав и честен."....... Хр.Ботев

343

до349

преди 12 години

Те може да са починали ,но в момента ти служиш на внуците им!!!!

342

Анонимен

преди 12 години

София. Един автобус с полицаи пристигна на митинга на Атака в СофияЛидерът на партия Атака Волен Сидеров раздава на симпатизанти автографи на книгата си Основи на Българизма. Присъстват симпатизанти на Атака от Варна, Ябланица, Карлово, Братя Даскалови, Априлци, Казанлък, Сопот, Търговище, Шумен, Пловдив и други. Те носят плакати на Христо Ботев и на Васил Левски. Звучат възрожденски песни. Полицейското присъствие в района е засилено. Въведени са ограничения за движението.Митингът ще продължи и по време на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

341

ЧИТАК

преди 12 години

За електората на ДПС не берете грижа, той си е обединен и сигурен .

340

до 346

преди 12 години

Чакай бе дявол да го вземе, защо имате такава сбъркана логика бе хора???Значи аз като не харесвам управлението на Тиквата или съм комунист или съм за Доганя???Кой е казал че като не гласуваш за Тиквата, това значи че искаш да дойдат пак комунистите с Гея и турския мафиот? Що за логика бе? Само БСП и ГЕРБ ли са алтернативата? Ако е така, много ми е жалко за българина.

339

за 346

преди 12 години

Хубаво им го каза......и аз хвърлях камъни тогава, но не трябваше да спираме, а д аизметем червената чума........прави си за офчив Румен - продаде ни на рашките за 30 години напред......

338

Анонимен

преди 12 години

Страшна простотия,няма какво да се оплакваме от живота си, той е такъв какъвто го правим ние!

337

valeri

преди 12 години

До 338 - Наведи се този зад теб ще те почерпи една доза. Колкото до определението въведено от Маркс, ако не си разбрал вече сме началото на 21 век. Живееш с доста години закъснение. И Ленин и Сталин и Брежнев отдавна са починали. Надявам се това да не е новина за теб.