797

Анонимен

преди 12 години

836Поименно ли да ти ги кажа ? Това, че не знаеш, не означава, че не съществува. Както вече казах, расизъм е да кажеш : *** уби българин. Не е расизъм : еди-кой си уби еди-кой си. Явно си доста изостанал балкански субект. Още имаме да се учим на цивилизованост.

796

горд еврором

преди 12 години

Благодарим на Хамнестито, че с е застъпиха за исконното ни расово право да крадем и да се размножаваме от 12-годишни. Хинтеграция значи българите да се примирят с това, а властите да ни подпомагат да го правим.

795

До 832

преди 12 години

Саркози го каза. Присъдата на черния дето американците екзекутираха преди седмица не е безспорно доказана. Но той беше ликвидиран на електрическия стол. Каква е разликата между Сталин и Буш или Обама. Убиват и имат лагери със стаи за мъчения. Само че единия преди 70 години другите сега.

794

НЕИСТИНИТЕ НА 815

преди 12 години

ТОВА КОЕТО СИ ИЗБРОИЛ НЕ Е 'ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ',А СЕ НАРИЧА ОТСЪСТВАЩА И НЕФУНКЦИОНИРАЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА! ЕТО В ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ!

793

Анонимен

преди 12 години

835България преди ''89 беше един голям затвор с група надзиратели от БКП. За това ли ревеш ?

792

valeri

преди 12 години

До 828 - А колко *** са убити? Аз знам само две българчета са убити за *** не знам. Ако българин убие някой го арестуват, а *** убиват безнаказано, примери има много. Ако говорите за расизъм то властите проявяват расизъм спрямо българите. Хората не искат привилегии а равни права. Това не е расизъм. Доста криво тълкувате толерантността.

791

Що

преди 12 години

Що при Тодор Живков нямаше проблем с ***. Щот нямаше кой да ни набива канчето от ЕС с приказки за неприкосновеност. Да - *** са неприкосновени да обират, бият, да се събират на групи и да пребиват, да изнасилват, да не плащат данъци, да не работят, да крадат, и вече и да убиват. Това е неприкосновеността на *** осигурена им от ЕС. А къде е неприкосновенността на българите?

790

Анонимен

преди 12 години

829Да да .. и извънземните идват, нали :)) Ех ... пуста конспирация. Човече, дали знаеш, че ФБР действа само на територията на САЩ а интернет сървърите са пръснати из цял свят ?

789

КОЙ Е ПРАВ

преди 12 години

Всеки ден по стотици терористични акта в ***.Това е равносметката от откраднати електрически проводници, ж.п. релси и компоненти, улични шахти в които можеш да паднеш и да си потрошиш краката ИЛИ ВЛАК ДА ДЕРАЙЛИРА. Хиляди кражби на лично имущество и джебчийство, кражби на ток, парно, вода, неплащане на данъци, разходи за лечение, социални помощи и програми.Убийства, изнасилвания и т.н. ? Имам само едни въпрос, откъде се взимат тези пари за да се харчат по тях. От българите и турци, които се трудят ТОВА Е ИСТИНАТА.

788

814 за 817

преди 12 години

Как реши.че има съдебна грешка? Присъства на делото ли? Беше адвокат на заподозрения или си американски следовател? Или адвокат? ИЛИ ПРОСТО СИ ЧЕШИШ ЕЗИКА ТУК? То който и престъпник да питаш,ще ти каже че е набеден. нам нито един затворник,който да каже,че е извършил престъплението. Я стига с тия номера! Нещо да не си извършил и ти? А?

787

814 за 817

преди 12 години

Как реши.че има съдебна грешка? Присъства на делото ли? Бешев адвокат6 на заподозрения или си американски следовател? Или адвокат? ИЛИ ПРОСТО СИ ЧЕШИШ ЕЗИКА ТУК? То който и престъпник да питаш,ще ти каже че е набеден. нам нито един затворник,който да каже,че е извършил престъплението. Я стига с тия номера! Нещо да не си извършил и ти? А?

786

Рамзес

преди 12 години

някой добър човек да вземе да хакне амнести да им източи сметките и да ги раздаде на БГ пенсионерите и майките с деца :)

785

Ха Ха

преди 12 години

Тор проджект е на ФБР. Когато един ключар разработва ключалка, прави също мастер ключове за службите. Тоест за ФБР. А ти може да се скриеш от всеки друг, но не и от ФБР. Всъщност чувствай се свободен, всеки може да чувства както си пожелае, само внимавай какво пишеш, защото почват лов на вещици. И без това населението е твърде много по земята

784

Анонимен

преди 12 години

826Ако същото го извърши българин. означава ли да изтрепя всички българи ?

783

Sapienti sat

преди 12 години

Българинът трябва първа да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разбоаля след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма...

782

valeri

преди 12 години

Стига сте дрънкали глупости за расизъм. Свестните работещи *** никой не ги закача. Ако на вас "безкористните" защитници на *** ви изнасилят роднините или ви пребият детето или пък ви ограбят всичко едва ли ще ги защитавате. Хората са потърпрвши и искат справедливост. Като властите не си вършат работата хората ще протестират. Ако се наложи те сами ще раздават правосъдие, всичко зависи от тези които трябва да си вършат работата но те си затварят очите.

781

Анонимен

преди 12 години

821Във Франция беше доброволно. Тези, които приеха да си заминат (не екстрадирани, никой в ЕС не може да бъде екстрадиран от никъде в ЕС) получиха пари.

780

ИСТИНАТА!

преди 12 години

НЕ Е ПРОБЛЕМЪТ,ЧЕ С ДОБАВКИ СЕ СТИМУЛИРА *** РАЖДАЕМОСТ! А ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ БЪЛ-ГАР-СКИ-ЯТ БИЗ-НЕС ИЗВЪРШВА ЕДИН ТЕЖЪК ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ ЧРЕЗ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ И СВРЪХВИСОКИ ЦЕНИ,МОНОПОЛНИ СВРЪХПЕЧАЛБИ. ЕТО КОЙ Е ВИНОВЕН И СРЕЩУ КОГО ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАТЕ! ТОВА Е ГЕНОЦИД И ИЗБИВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ СТРАНА НА БЪЛ-ГАР-СКИЯ БИЗ-НЕС! ТОВА Е ИСТИНАТА! ОТВЛИЧА СЕ ВНИМАНИЕТО С ИЗМИСЛЕН РОМСКИ ПРОБЛЕМ. КРАДЛИВИ БИЗНЕСМЕНИ, ПЛАЩАЙТЕ НИ,А НЕ ДРАСКАЙТЕ ПРОСТОТИИ ПО ФОРУМИТЕ!

779

Анонимен

преди 12 години

820Да, свободен съм да използвам tor-project :))

778

До 819

преди 12 години

Много си прав, .... за съжаление. Честита ви нова държава