124

Ами ако е лъжа?

преди 12 години

Кой създаде милионерите в БГ и защо България е на-бедната страна в света на фона на Ганчев, Бориславова, Славова, Гергов, Събев, Божков и пр. ? Само в БГ 20 годишни купуват за по 300 МИЛИОНА заводи и предприятия. Ама защо ли не ме учудва?!

123

смешник

преди 12 години

Тоя кой ли пък би го наел за друго, освен за кибик в НСО??? Явно му се иска да изчезне в чужбина по линията или на защитен свидетел, или на човек, чийто живот е заплашен - в някои държави все още това може да се използва. Иначе съм съгласен със 118 - ако някой ще гърми хора от калибъра на Ганчев и ако това е с участието на Гоце, няма да го прави с аджамии, а дори няма да е и с българин. Има сърби, руснаци и пр., дето ще изчезнат за 2 часа от БГ. Пълен цирк, за сеир в сеирджийската ни държава.

122

Истината

преди 12 години

"Устинов поясни, че вече е свидетелствал пред прокуратурата за поръчаното покушение, но го направил три години по-късно"....точно преди изборите.....

121

Венелин

преди 12 години

Е как преди го е било страх, пък сега изведнъж получил прилив на смелост?!Че е поръчкова история е очевидно, интересно кой толкова се плаши от Тракторчето, като той няма да събере и 1% от гласовете?

120

Алекс2

преди 12 години

Това не е възможно...трактора президент ще го правят...макар ,че по-става за селски милиционер

119

истината

преди 12 години

ТОВА Е ВЯРНО;НО ИМА ОЩЕ УБИЙСТВА ПОРЪЧАНИ ОТ ТОЯ ***.А ТРАКТОРА И ГОЦЕ СТОЯТ ЗАД СЕГАШНИТЕ БЕЗРЕДИЦИ КОИТО ПРАВЯТ ***,МАРОДЕРИТЕ,ВАНДАЛИТЕ,ЧАПКЪНИТЕ И ХАЙМАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

118

Fuck Greek Bastards

преди 12 години

That`s why your country sucks and entire Europe can`t save you.....Stupid boy

117

Tasos-student- VARNA

преди 12 години

NI6TO NE STAVA OD VAZ BULGAROTO. NIE VO GREECE PRAIM PROTESTI 100 000 4OVEKO. A VIE BULGAROTO NE MOSETE DA SE SABERETE DAJE 5000 - 6000 4OVEKO. I ZATOVO VINAGI 6TE OSTANETE ROBSKO NAROT. SRAM !!!!

116

Анонимен

преди 12 години

O6TE JIVI LI SA TEA KENEFI WE????

115

Do 118

преди 12 години

Neshto se barkash, prez 2008 Stanishev beshe premier, a Traktora beshe realniat bos na DANS , i sigorno kato takav e naredil ubiistvoto . Cvetanov togava ne beshe bezraboten , a Boiko kmet.

114

Анонимен

преди 12 години

Пфу, да го беше гръмнал поне

113

изумен

преди 12 години

Тоя Петров бил голяма стисня!!! Само 170000???

112

x-men

преди 12 години

Тоя е психо - ще го наеме някой хей-така да убие Гришата? За такива поръчки се наемат изпитани в много акции килъри, а не новаци. А и твърдението му, че казал на Гриша, после пък че казал на президента? Защо не е докладвал на шефа си и защо няма нещо написано, па макар и супер секретно ? Защо през 2008 е мълчал, когато Трактора беше в панделката, а Цецко беше върха? Май Трактора е прав - тоя Цецко го е натиснал пак тази година, когато обвинението го закъса откъм доказателства. Т

111

ДВАТА БОКЛУКА

преди 12 години

ТИЯ ДВАМАТА ОТ СНИМКАТА СА КУПЕНИТЕ ДОНОСНИЦИ НА МАЛОУМНИЯ ЦЕЦО И МУТРАТА БОКО.АМА ЧЕ ОТВРАТ.ДА ПОВЪРНЕШ ОТ ТИЯ ГАДНИТЕ *** И *** ИМ НОМЕРА.ЕГА ТИ И ГАДИНИТЕ.

110

traktora

преди 12 години

Алексей Петров-Трактора явно много иска да стане за смях. Негови приспешници са на път да го превърнат в нещо като чучелото на републиката. Нечувани и невиждани измишльотини бълват екипните на Трактора, заемайки позата на борци за граждански права и свободи, докато се гушкат с Онази Лезбийка. (Край Трактора всички ли са с нетрадиционна сексуална ориентация, или само някои..?) Евтини постановки се представят за грижливо подготвени атентати. Манипулативни намеци се раздуват до равнището на световни конспирации. Еди кой си го подслушвали, ама не точно него, но някой си Гущера, да речем. Не можел да каже името на информатора си. Не можел да редне и именцето на спортиста, който не бил в отпуск за изборите, но строял чрез подставени лица курорти в Ливан.Алексей, имаме приятели в Ливан от повече от 20 години... Дори не можеш да си представиш на какво ниво са вече тези мъже от Сайда. Тези момчета бяха във Варна при посещението на Саад Харири в морската столица. Проучили сме въпроса. Твоите хора бръщолевят небивалици. Апропо. Защо не измислихте нещо още по-грандиозно Онзи Спортист, чието име твоите смелчаци ги е шубе да рекнат, е закупил парцели в Израел с помощта на МОСАД, АМАН, ШИН БЕТ, или която се сетите друга спецслужба на Израел, Алексей?!Някакъв страшен *** заплашвал Алексей. Цветанов и хората му уж предлагали 500 000 лева, но той бил железен. Не предал Трактора. Сега пък му скача. Защо? Да не би всъщност да си търси едни пари за онази декларация?! Кой всъщност е обещавал пари на Устинов? (Около Тетевен всички ли са маршали, или само някои са комплексари..?) Все по-жалко изглежда Алексей Петров-Трактора. Жалко за бившия командос, който бил залавял терорист, колкото и да е украсена случката. Наистина е жалко

109

Данчо

преди 12 години

Много пари са това 170 000 ЕВРО, максимум около 25 000 дават.

108

do 113

преди 12 години

kakvi ca tezi fantacmagorii?

107

rumen221

преди 12 години

Прятели, Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му ОмеровКакво прави впечатление около Ал.Петров...1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДСВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е името

106

$$$$

преди 12 години

Току-що изгледах телефонния разговор с този по Канал 3 - плете се като пате в калчища. И той не знае накой свят се намира - веднъж подписал декларация,че е бил заплашван от ДАНС и прокуратурата да дава показания срещу Ал.Петров и му предлагали 500 000 долара.После вади декларация,че Ал.Петров му предлагал 170 000 евро да убива Гриша Ганчев.На коя от двете му версии да вярваме. Зле го е загазил.

105

Анонимен

преди 12 години

Предполагам ,че могат да се намерят записи от видеокамери в президентството,стига да има воля за това.Той гоце отричаше да е вземал а.петров в своя делегация,но от шведското посолство май беше дадоха официалния списък с лицата и хоп:АЛЕКСЕЙ!.Да не говорим,че и аудио записи прави този плъх,когато му изнася и ги публикува това piece of shit