490

а

преди 12 години

50% шарлатанин и 50% луд е равно на 100% наш Волен.

489

zeta

преди 12 години

Волен не е идеалин,но се доказа,като най-българския политик.И за минаретете и за АЕЦ-а и за ЕРП-тата,идр.,изразява мнениеуто на народа.

488

БГ работник

преди 12 години

Докато има такива като 509 и 510,все ще сме на това дередже.Хора разберете!Волен може да е по-емоционален отколкото трябва,но казва истинските проблеми на България.Никога няма да се оправим ако го отричаме тотално!

487

Жик-Так

преди 12 години

Двама депутати напуснали групата на Атака. С оглед на така случилите се съкращения, се съкращава и името на партията. Атака вече ще се казва Ака.

486

до 498

преди 12 години

Защо защитаваш професора (така и никой не разбра по какво е професор ако е по простотия трябва да има поне пет професорски титли ) явно сте в една килия. Вземете и болния мозък и ставате сюжет за Доньо Донев жалко ,че човекът не е между живите такъв филм щеше да направи.

485

Томас

преди 12 години

507Подкрепяш управляващите, но виждаш, че те не вършат каквото трябва - крайно време е да спре тая безрезервна подкрепа и герб да не правят нищо за обикновения човек.

484

кориас

преди 12 години

Забележете "Имаме много подготвени хора, мисля, че даже ни го дължат за две години безкористна подкрепа в крайна сметка могат да ни дадат едно министерство".Подкрепяш управляващата власт и след две години ти дължат министерство. А после казват че нямало пазърлъци. Това се казва "НАЦИОНАЛИСТ".Моето лично мнение,че този човек се вживява на националист,а играта с етноса е много опасна.

483

Анонимен

преди 12 години

Може да е прав, но нервите са важно нещо, и аз не бих си ги владял в неговия случай, но за отговорен пост трябва да си хладнокръвен и пресметлив а в същото време и максимално човечен

482

qwer

преди 12 години

Болшевики,голяма активност проявявате като на партийно събрание и пак не чувате какво се говори а само гласувате като *** винаги,я се спрете малко да не мислите че като на ГЕРБ падна рейтингът е дошъл вашият ред,грешите *** са си ваши само една малка част отиде при герберите,затова и вие се сринахте както опонентите си,мразени сте разберете го и наглост е вашето да използувате смъртта на децата за да провеждате наглата си политика,народът знае за вашият цинизъм.Национализмът е на ред

481

КАРНОБАТ

преди 12 години

питай си гостина на сватбата доган

480

ДА БРЕ

преди 12 години

А пък И.Й.КОСТОВ ИСКА ОСТАНАЛИТЕ МИНИСТЕРСТВА ...!

479

Анонимен

преди 12 години

На господин Сидеров кучето си не бих поверил да ми разходи.Да не говори за някое министерство.

478

Българе

преди 12 години

А аз искам Мин. на Финасите!И без това съм по умен и от Дянков и от Волен и от Цецо и от Бойко ....Не че аз съм гений, прото те са *** като *** и са от ВИФ ....!

477

djoni

преди 12 години

abe volene sas cokalo na glavata abe ti balgarin li si be *** ti buta6 naroda vav gre6na posoka abe ti pregra6ta6 turskia minister kato brat tursko ***

476

Анонимен

преди 12 години

цитат от талмуда ;всеки гой който пречи на нашите цели и се мъчи да ни разобличава ,ние сме длъжни по всякакъв начин да го омаскаряваме и дори да го изкараме ,че не е с всичкия си

475

до мислещ

преди 12 години

Ти защо лъжеш хората че си мислещ бе,ти си чуващ ,чул си от *** червен клоун Сл.Трифката няколко омаскаряващи професорът простотии и веднага копираш чуждо мнение.Тебе трябва да приберат в психодиспансер че немаш собствено мнение,а това говори за чувствително изостанал мозък.Професорът има собствено предаване това не ти ли говори за нещо,как да се сетиш ти имаш тиква само за равновесие.

474

4ти км.

преди 12 години

До всички граждани съобщение от 4ти км.: Издирва се избягал от психиатричната ни клиника, подвизава се под името - Волен Сидеров, моля ако го видите да съобщите на нашите телефони. Благодарим за Вашето съдействие!

473

Анонимен

преди 12 години

Абе хора много сме глупави-хем скачаме в подкрепа на протестите срещу тези ***,хем толкова години видяхме другите преди тях какво направиха с нас а сега скачате против Волен!Той нее против *** а против *** свободия и говори от 10,15 г.за това,но медиите го изкараха фашист,психопат и т.н.Еми ние си противоречим,няма друг,или трябва референдум,да станем президенстка държава да се мхат всички партии и депутати или да изберем Волен?Пък ако и той стане като тях ще му бием шута край

472

Мирослава

преди 12 години

Прав е господин Сидеров, колкото и да не им харесва на опонентите му е прав. Всички останали са в кюпа разорили България политиканти с интерес само към портмонето си. А Герб да не се правят на ущипани моми и наистина да предостъпят вътрешното министерство на Атака, но няма да го направят, защото така те ще печелят изборите - силово. Защо никой купувач на гласове не е задържан и осъден. Търговията върви с пълна сила, купуват се гласове все едно се купуват ***........

471

до'Вололен

преди 12 години

ДО 491 коментар, веднага по една платена мижитурка от всяка "глава" плесна по един минус !!! (станаха 3 )хахахажалки сте ей !