411

Twitchy

преди 12 години

Vie oshte go narichaite Car toq ***... aide, i da mu se poklonite ei!

410

ч

преди 12 години

Проверявайте си преписките до когато искате, но вече момчето го убиха. Кога ще му връчите обвинение в подбуда към убийство !

409

ddt

преди 12 години

Ако герб ,продължава да не взима адекватни мерки ,като управляващи -на изборите ще го шздухат.

408

Всички си имат цена!

преди 12 години

Хитрецът съдия Марк Чиаварела от Пенсилвания - САЩ, стана световно известен с това, че взел подкуп от един милион долара, за да осъди несправедливо хиляди непълнолетни - и по този начин да даде възможност на строителни предприемачи да построят нов затвор. А колко ли ще вземат българските съдии и политици от *** барон Цар Киро, за да осъдят българските момчета защитили българите в Катуница от 20-сет годишните дерибейства на един ***, който се е самозабравил и се е вживял в ролята на мафиот, за да не влезе в затвор?

407

монархист

преди 12 години

ХАЙДЕ И ДВАМАТА ЦАРЕ НИРО И СИМЕОНЧО ДА ГИ СРАВНИМ ПО ЗАСЛУГИ КОЙ Е ПО-БАШ

406

алабагатур

преди 12 години

Защо няма наказателен вот-щото тогава ще лъсне политическия ***!Защо ни се предлагат варианти а не решения-щото някой си е намокрил лапата в мангизи!Защо нямаме естествено родени партий-щото народа ще разбие оковите!Защо си име бате Гойко-щото трябва да си изберем ***-за президент(за да е пълен бардакът)!"ЕВАЛАТА"ГОЙКО","ЕВАЛАТА ЦАРО"и едия и другия!!!!!!Как пише Яворов"Като нема прокопсия-плюл съм в тая орисия"

405

Анонимен

преди 12 години

Аз па искам да знам що гърбавите вчера казаха, че почнала проверка преди 10 дена па тука пише че ше почне проверка ?

404

Нали е ЦАР,

преди 12 години

...постоянно го местят ,вчера беше в Боровец.....

403

Николай

преди 12 години

Докога държавата ще разхожда и пази този бандит?Вече няколко дни с народни пари се обслужва един доказан престъпнк,вместо да го арестуват.Нали е богат,да си наеме охрана.Накрая,без да искат ще го изпуснат да избяга в чужбина и бития си е бит е.......Г-да управляващи,ще платите много висока цена за това!

402

ЛОВЕЦ

преди 12 години

Знаете ли колко ловци има в България 300 000 броя.Ако всеки вземе да гръмне по 2 пъти прави 600 000 *** паднали на куп.Ай нека се въоръжават с колове ножове и брадви.

401

писна ми

преди 12 години

а бе Кире миризлив, кога ли ще получиш и ти инфаркт като всички останали, които са пречели на някого. Пожелай си смъртта ти да е лека, защото всички ние ти пожелаваме да страдаш като Ангел от Катуница!!!

400

алабагатур

преди 12 години

ЗНАЕТЕ ЛИ!?Защо Саркози гони ***-щото *** "барони"копувха рейсове и возеха добичетата в Франция-там те получаваха социални и наполовина ги делкаха с "баро"!Защо "мешерето е в Костинброд и там се развежда Доган"-щото там са най-корумпираните съдий!Защо ЖороЧерния(***) или Гелето контролтрат нарко трафика в западна България-щото са авери на бате ГОЙКО(и там някъде е нишката с Карамански и Маджо(дето в Руския им свиреше на "дудук" под масата)!Защо за мънечкия генерал не се чува?

399

!!!

преди 12 години

В този ден Борисов и МВР доказват това, че са еничерски корпус. Срам за всички вас управляващи, на изборите ще има такъв погром за вас, няма да гласува никой. Всичко зависише от вас, но вие нищо не направихте.

398

ЙохнМацДик

преди 12 години

Хора, жижте кой е на снимката. Откриите разликите

397

МИЛИЦИЯ

преди 12 години

ЗАЩО МИЛИЦИОНЕРИТЕ НЕ КАЖАТ КАК СЕ ЗВЪНЯТ ТЕЛЕФОНИ И СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ МОМЧЕТА ДА ВНИМАВАТ КАКВО ПРАВЯТ? ТОВА НЕ Е ЛИ МИЛИЦИОНЕРЩИНА? НЕ Е ЛИ СПЛАШВАНЕ? ЗАТОВА ЛИ ЗАПИСВАХА ИМЕНА И ЕГН-ТА ВЧЕРА НА ПРОТЕСТА В СОФИЯ? НЕЩАСТНИЦИ! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДОВЕЧЕРА!

396

Секиро за Киро

преди 12 години

Момчето умира, Бойко асвалтира, а Цветанов се насира, мангасара Киро релаксира, а народа им гледа саира, и им точи остра секира

395

ЦРУ

преди 12 години

Как изобщо на някой му е минало през ума ,че може данъчните умишлено да си затварят очите!?

394

анонимен

преди 12 години

В Костинброд е,при Любо Къдравия

393

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ЦАР КИРО МНОГО ПРИКАЗВАШ МОЙТО МОМЧЕ .............МИШО БИРАТА ТЕ ЧАКА ДА ТИ ТЕГЛИ ЕДИН БОЙ ........НАТАМ СИ ТРЪГНАЛ С ТАЗ ГОЛЯМА *** УСТА

392

Константин

преди 12 години

У нас в Украине часто беженец имеет больше льгот, чем рядовой гражданин. А все это и провоцирует откровенное вмешательство чужаков в жизнь украинского общества, в том числе способствует появлению криминальных структур, деятельность которых никак не ограничена рамками их этнических общин.Болгары Вы правы мы за Вас.