121

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ???? ПИТАМ ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ КАКВО ПРАВЯТ ОЛИГАРСИТЕ И ДЕЦАТА ИМ В ДИСКОТЕКИТЕ И НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ???? А НАРИЧАТЕ ХОРАТА ЛУМПЕЛИ И НАРКОМАНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ? ЕХОООООООООО БТВ?????

120

до 125

преди 12 години

Вие от Герб организирахте всичкото това,за да покажете че сте единствени спасители на нацията.Рашков беше подготвен за размириците и къщите бяха далновидно опразнени.Съзнателно насочихте протестиращите именно към тези къши,а не към онази в която наистина живее.Съзнателно оставихте да бъдат запалени,за да демонстрирате че не искате жертви.Пазите живота на ***,за да можете после законно да мачкате българите.Ченгета -интриганти,това сте вие от ГЕРБ

119

София

преди 12 години

Аз също излязох да протестирам. И адски гадно ми стана когато протеста се превърна в предизборен митинг на болен сидеров. Трагедията на хората от Катуница се превърна в златната кокошка за разни кандидат президент ***.

118

Долу ГЕРБ, АТАКА

преди 12 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, да се плащат САМО до 3-то раждане, при следните условия :1) Родителите да имат навършени 16 год. 9 мес. възраст ( за по-младия от двамата )2) Родителите да имат завършен 10-ти клас - първа задължителна гимназиална степен ( за родителя с по-ниско образование )3) Родителите да имат следния ТОС = (Трудово Осигурителен Стаж - общ за двамата) :- преди 1-во раждане ТОС не се изисква- преди 2-ро раждане min 2 години ТОС- преди 3-то раждане min 5 години ТОС И ... всичко ще е о'кей ...ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА, на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

117

Анонимен

преди 12 години

*** престъпност и произвол,наглостта им,е следствие на бездействието на органите на държавата от 20 години!Тази държава е на българите,които спазват закона,плащат данъци и търпят *** произвол от 20 години!

116

Анонимен

преди 12 години

Варна, вашата работа ще стане като с лъжливото овчарче.

115

МЕН

преди 12 години

ЕДИН ВЪПРОС!!!!! АКО АЗ И МОИ СЪМИШЛЕНИЦИ ВЗЕМЕМ ПО ЕДНА БРАДВА, ЕДНО МАЧЕТЕ, СЛОЖИМ НОЖОВЕТЕ НА КРЪСТА, ПИСТОЛЕТИТЕ И ЗАПОЧНЕМЕ ДА СЕ РАЗКАРВАМЕ ТАКА ПО УЛИЦИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ КАТО ХАДЖИ ДИМИТЪР ЩЕ НИ АРЕСТУВАТЕ ЛИ? ЗАЩОТО ПРИМЕРНО И НАС НИ Е СТРАХ ОТ *** ***

114

valeri

преди 12 години

Призив към полицаите: децата са единствната ценност която ни е останала, пазете ги! Ако почине и едно дете от вашият побой ще излезем всички не на протест а на война.

113

гербер

преди 12 години

Червените *** май не им изнася да им законодателство. Комунизма ви отдавна свърши. Затова, който нарушава закона-сопата. И не ромите, а дрогирани *** нарушават обществения ред. Патриоти-смешници

112

Анонимен

преди 12 години

ако е за кражби и престъпления ние българите ги вършиме 100 пъти повечеразходете се от св.влас до равда огледайте се умножете по 100 и приблизително ще си представите за какви кражби става дума протестите трябва да са срещу менте политиците от бсп и сдс заради тези загубени 20 години

111

Анонимен

преди 12 години

Пловдивчанино, ти ще избереш ли за кмет, *** барон и сегашен Областен управител Иван Тотев?

110

Анонимен

преди 12 години

София. Най-търсеният човек в държавата в последните дни - Кирил Рашков, се е спотайвал в Боровец. Цар Киро е бил в хотел "Самоков", охраняван от тежко въоръжени спецчасти, за да не се стигне до ексцесии, съобщи ТВ 7.Над 30 жители на Самоков и региона блокирали входа на хотела с искане Цар Киро да бъде изведен. Те отказвали да напуснат комплекса, докато ромският барон не си тръгне. Според местните, Кирил Рашков се криел в хотела от началото на кървавия конфликт в пловдивското село Катуница.Протестиращите наричали Цар Киро "престъпник" и "бандит" и попитали властите защо досега не са били разследвани далаверите и своеволията му. На място са пристигнали около 10 полицейски патрулки, които са обещали на самоковлии Цар Киро да бъде изведен от хотела и пратен на друго място.Напрежението в едни момент ескалирало, след като полицията направила опит да арестува един от протестиращите. Докато двете страни спорели, Кирил Рашков е бил изведен през заден ход от хотел Самоков. Той бил откаран в неизвестна посока с бял Мерцедес.Както е известно, именията на Цар Киро в Катуница бяха атакувани от множество протестиращи след убийството на 19 годишния Ангел Петров. Веднага след това полицията предприе мерки да изкара Цар Киро и близките му от селото и ги скри, без да казва къде се намират.Това действие на специалните полицейски части попречи на протестиращите да се разправят на място с него, след като подпалиха имота му.

109

варна

преди 12 години

Институциите във София трябва да бъдат запалени.

108

Анонимен

преди 12 години

Освен ГЕРБави в сайта започнаха да пишат и техните съюзници - ***!

107

до:112

преди 12 години

112,това "sudiq" съдия ли трябва да означава?Ако ти си съдия,тогава излишно питам,работата е ясна- съдиите били ***....

106

do 116

преди 12 години

Deko ти като не си бил на шествието не коментирай. Защото аз бях и видях как полицаите пускат кучета и бият с палките всеки, който хванат без дори да е направил нещо. След товапуснаха камерите и жандармерията се разпръсна. Не проявяваш ли съпричастност към момчето или въобще не ти дреме за чуждата скръб?

105

Анонимен

преди 12 години

вместо да ми слагате минуси кажете - има ли убито момче в Варна вчера или не ? В противен случай сте просто едни хора които говорят глупости !

104

Анонимен

преди 12 години

протестите трябва да са срещу менте политиците от бсп и сдс заради тези загубени 20 години

103

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е ГРОБ за България.Българи, да не позволим ГЕРБавите да загробят България!

102

Deko

преди 12 години

Браво на полицията-само че спрямо тия наркомани и алкохолици трябва да се прилага цялата сила на закона-бързи производства и в затвора. Били патриоти-а на изборите си стоят вкъщи и драскат по форумите.