285

ciganina

преди 12 години

MNOGO LAETE NA SOBSTVENOTO SI BUNISHTE AZ SA *** I SE GORDEIA NIKOI NIKOGO NEE DAL ZIVOT ZADAGO OTNEME DORI DAE DAL PAC NE MOZE DAGO OTNEME BG E NACIA BEZ MINALO I NIKOI NE ZNAE OT KADE PROIZXOZDA V BG IMA 4000000 MILIONA GANIOVCI A V EVROPA 15000000 MILIONA *** VSVETA NAD 50000000 MILIONA AKO SI XVARLIAT SHAPKITE V BG TIA STE IZCHEZNE NO *** NESA RASISTI I NACISTI INIKOGA NIAMA DA SE POLUCHI AKO CHOVEK E UBIL DRUG CHOVEK TOI TRIABVA DA ODGOVARIA A NE CIAL EDIN NAROD

284

Станкова до 303

преди 12 години

Какво да се направи ли? Крумови закони да се направят и да се спазват!Тогава всичката *** ще се стопи.Да напълнят затворите с гадовете, дето се пишат велики, крадците, проститутките и всичката *** *** дето чака на социални помощи! Как точно ще стане изселването им и къде питам Ви?Когато се говори нещо трябва да се мисли, или ние всички първо правим нещото пък после мислим какво сме направили? Е, затова сме на тоя хал!

283

Анонимен

преди 12 години

Ти наистина ли си толко ***, че не правиш разлика между БГ и Франция? Там те са на гости, а тука са граждани на държавата.

282

до 302

преди 12 години

Не е въпросът като какви ги е изселил, макар целият свят да знае за какво става дума. А ЗАЩО ги е изселил - за същите действия, които извършват и в България. И не мислете, че на Запад ядат доматите с колците - там много добре различават тези български граждани. И в никоя държава по света не търпят подобно поведение. Толерирането му няма нищо общо с интеграцията и защитата на правата им, а с нарушаването на чужди права - на потърпевшите. Което е престъпление и трябва да се наказва.

281

Статева-

преди 12 години

В Германия, където живея е пълно с български ***! Организирани, единни и брутални! Наистина спазват закона, защото нарушителите ги прибират овреме! Защо не ги научим и в България да живеят според закона? Саркози изсели тези, които са незаконно в страната, защото не може да ги контролира!Ако са с регистрация като живеещи в страната няма да излязат от затворите!Нашите *** са в родината ни!Кой им позволява да правят каквото си искат и да живеят по техни закони?Разбира се , че политиците!

280

до Станкова 293

преди 12 години

Ами нали точно неспазването на Закона е причина за протестите. Кажете Вие, какво може да се направи, когато някой прави престъпления срещу Вас - краде, граби, бие , убива и властта не го наказва, за него няма наказание. Как да накарате властта да прилага Закона, за да се спасите. В един момен това става въпрос на оцеляване - или се самозащитавате, или умирате - преносно и буквално, като народ и личност. А управниците идват на погребението Ви и палят свещ за "бог да прости" - Вас и народа Ви.

279

Анонимен

преди 12 години

Саркози не е изселвал ***, а български граждани.

278

М.Спасов

преди 12 години

Поклон пред автора на статията...

277

MAFIATA

преди 12 години

VIE PRODALJAVAITE DA SE ZANIMAVATE S *** A NIE MAFIATA GLEDAME SEIRA I TOVA E GOLIAM KEF ZA NAS KU4ETO LAE KERVANA VARVI.

276

краси

преди 12 години

До 288 - дори Саркози не споделя Вашето мнение.

275

До 288

преди 12 години

Кажи го на Саркузи и върни *** във Франция ! Кажи го на Холандците и Финландците, за да ги пуснат в Шенген.

274

Анонимен

преди 12 години

Защо ли Холандия е Финландия не ни щат в Шенген а? Какво знаят те за нас? Те ни знаят като леко *** които идват продават си жените за *** и децата за джепчии и обикновенно носим имена като Асан,Мюмюн или Рашко. Нормално е да не ни искат. Ама те проблеми с *** нямат-събират ги в самолета и ни ги връщат. Ние сме си виновни че позволяваме този цирк, че само гледаме и цъкаме с език.

273

Българин

преди 12 години

"Бунт против това, че държавата защитава богати престъпници, но е неспособна да подсигури елементарна сигурност за обикновените граждани. Затова властите се страхуват от "политизирането" на случая." (Организацията "Хора срещу расизма")

272

Анонимен

преди 12 години

Разумът е много интересно нещо. Не е разумно човек да има десет деца, щом не може да издържа и себе си. На *** не им пука за разума, стават все повече и превземат българските села и градове. Не е разумно да се краде, под страх от затвор. *** толкова крадат, че закона взе да ги прескача. Не е разумно да се пропиват детските надбавки, вместо да се хранят децата - много *** го правят и пращат децата си да крадат. Започвам да си мисля, че разумът е слабост, а не-разума - предимство.

271

за В.Николова 288.

преди 12 години

Ти си една *** ***! Измекярка на Киро и Кировица. Санким в Европата не знаят що за стока са ***? За тях сме герои,борци със злото. Европа ще ни бъде благодарна,ако веднъж завинаги решим *** проблем.Напразно се тревожиш за гаджето си от *** махала.Нищо няма му се случи.Една малка екскурзия до Индия и къпане в свещения Ганг ще му се отрази добре.

270

Станкова

преди 12 години

И аз мразя ***, но съм за това да се спазва законът.нека тези,които пишат не се крият зад анонимнос, а да имат доблестта да сложат някое име, пък дори и измислено!Иначе за действията на народът не съм много сигурна, че са адекватни!Повечето от тези, които познават истинският начин на мислене са в чужбина и ако ни посъветват от там какво да правим ще са ни само от полза.Българският народ е объркан, защото живее само с крадци и лицемери.Нормално е да мисли за отмъщение.Жалко за България!

269

Национална съпротива

преди 12 години

Днес кръвопийците-еничари ни бият, но утре, когато излезем 200 000 на улиците, ролите ще се разменят!Смелост!

268

Бургас

преди 12 години

Най- накрая да прочета един смислен и добре написан коментар. Омръзна ми да слушам как живота на дацата ни е по- маловажен от *** къщи и добруването на политиците ни в ЕвропатА.

267

акуд

преди 12 години

с тази толерантност на бсп, ндсв, сдс и всички БИВШИ к00лиционни партньори към дпс ЕТО ТОВА Е РЕЗУЛТАТА. НО И НИЕ НАРОДА СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗАЩОТО ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ИМА ПАРТИИ КАТО ДПС. НЕКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИЗГОНИМ ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ПАРТИИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА

266

В.Николова

преди 12 години

Хора, разберете, че в Европа не се прави разлика между ***, немци, пакистанци или каквито и да е там.Законът е еднакъв за всички!Това за изселването на *** е глупост!Не знам колко мозък може да има човек в главата та да мисли така!Трябва да се научат да живеят според закона, ако не- затвор!