688

до 730

преди 12 години

Аз съм нормален българин и ще гласувам за ГЕРБ. А ти си толкова *** че не можеш да видиш провокацията и заговора на *** само за да вземат пак кокала. Способни са и до гражданска война да докарат народа само за да се доберат до властта. Много правилно са реагирали полицаите, иначе сега щяхме в цяла БГ да се колим с *** и турците.

687

Запален

преди 12 години

А нямаше ли някакъв начин, по който полицията да се намеси без да се стига до човешки жертви ? На какво ги учат в Симеоново ? Как да бият по ефективно с палките ли ?

686

времето

преди 12 години

Този бунт се очакваше от много време. На хората им дойде до гуша от новозабогатяли по неясен начин смешковци, които си мислят, че светът е техен. Писна ни от мутренската власт !!

685

АААААААА

преди 12 години

ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ПАЗИ МУТРИТЕ И ***! А ЦЕЦКО ТЪПАТА ТИКВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** СРЕД ГЕРБЕРСКИТЕ *** ! "НЯКОЙ ЧЕНГЕТА СА МНОГО ЛОШИ МУТРИ" -ЕДНА ОТ ИСТИНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !

684

Анонимен

преди 12 години

Съдят българи за това, че не се оставят безропотно да ги да ги убият, да изнасилят дъщерите им, да смачкат децата им, да ги грабят, да ги ликвидират физически. Убийците и *** по улиците, патриотите в затвора."Умирайте, но мълчешком!" - Това е посланието което ни отравя фашизоидната човеконенавистна хунта управляваща страната! Престъпниците и те самите могат да убиват безнаказано, българите обаче нямат право на съпротива.Според мразещия нацията си, издигнат от ДС и мафията велик везир на Цар Киро - Бойко Борисов "Полицията изпусна ситуацията в Катуница!" - само защото подпалиха къщата на приятеля му и колега *** Кирил Рашев.

683

Анонимен

преди 12 години

Този *** да си беше дал оставката и да се скрие в някой от шестте апартамента!Авторитета му като министър клони към 0,а той има наглостта да дава интервюта и да се кипри в медиите!

682

Анонимен

преди 12 години

Каква кампания и защо????След катунските събития кой нормален БЪЛГАРИН ще гласува за герб????Особено като стана ясно ,че Кирил Рашков е бил приет с почести в *** ви партийка.Ся *** ще си дигнат цената за изборите ,така че се гответе за големихарчове и не разчитайте повече на БЪЛГАРИТЕ.

681

Анонимен

преди 12 години

тоя сега какъв го играе, полицай или шеф на предизборен щаб ? щото до оня ден се кълна, че нямало да нарушава закона

680

do 719

преди 12 години

Кои са "своите" на правителството? Тези, които убиват безнаказано и тероризират хората? Гледах директното предаване на ТВ7 и съм ужасена от наглоста на т.н. "цар" и силно притеснена от липсата на ПРАВИТЕЛСТВОТО. Ще гласувам за АТАКА. И какви са тези измислени "уплашени" *** в Пловдив? Кой ги е притеснявал. Дошла представителка /изрусена/ на ДПС и всява измислена вражда. Не разбирам защо правителствата са толкова толерантни към тях.

679

Анонимен

преди 12 години

Цецко , в шах си (ако знаеш какво е това)!Единственият ти ход е извън шахматната дъска , т.е. ОСТАВКА!ОСТАВКА на Правителството на ГЕРБ!

678

Анонимен

преди 12 години

Мешерето издаде смъртна присъда на Кирил Рашков, самообявил се за Цар Киро. Той самият свърза бунта в Катуница с изборите. Два дни след убийството на 19-годишния Ангел Петров Върховният ромски съд се събра, за да заседава за присъдата на Рашков. 11-те членове на мешерето са решили единодушно вчера следобед да не подкрепят Кирил Рашков и фамилията му след ексцесиите в Катуница,

677

Цвъцо ми 2009

преди 12 години

Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов

676

гост

преди 12 години

Според мен *** са Следствие, а не Причина ... а. около 1/3 от от служителите в правораздавателната и правоохранителната системи са или манипулируеми, или "омацани" с корупция и многократно взимани (от или за тях) подкупи във формата на ПАРИ. Това е гнилост на Обществото Ни, това не е сива икономика. б. около 1/3 от същите органи са честни и почтени съдии, прокурори, полицаи, които обаче нямат интерес да застанат на ръководни позиции, защото ще бъдат смляни от Кукловоди, Котараци ...

675

ISTINATA

преди 12 години

PRAVOSADIETO BAVNO SE ZAVRASHTA. KOGATO DARZAVATA LIPSVA,HORATA PRIBYAGVAT DO SAMOUPRAVLENSTVO....

674

ddd

преди 12 години

Ей *** миризлив,тикво проста,как ще реагираш ти бе дупеподобни цвъко,спечелихте си омразата на Българите,никой няма да гласува вече за вас ,а да само ***,продажни милиционери помнете,че оня от горе гледа.....

673

84

преди 12 години

НА СЪЩАТА МИНУТА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА УБИСТВОТО НА 19 г.МЛАДЕЖ СЕ ЗНАЕШЕ ОТ МВР ИЗВЪРШИТЕЛЯ.НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ КАК Е УСПЯЛ ДА МИНЕ В ТУРЦИЯ,КЪДЕТО ПАСПОРТНАТА ПРОВЕРКА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА,ДОБРЕ ЧЕ СЕ Е ВЪРНАЛ И ПРЕДАЛ .БОЙКО С ТЕЗИ ЛЕНТИ Е ОСТАВИЛ ДЪРЖАВАТА НА САМОТЕК...ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ТОЙ НЕ Е ПИПАЛ ХИМИКАЛКА ОТ ДВЕ ГОДИНИ.ЗА НЕГО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ДА ОТКРИВА ОБЕКТИ ПРИ КОИТО 95%НЯМА НИКАКЪВ ПРИНОС .ТОВА Е ИНИЦИАТИВА НА ЧАСТНИЯ БИЗНЕС.ПОСЛЕДЕН ПРИМЕР -СТАДИОНА В РАЗГРАД....

672

воивода

преди 12 години

Ако стане като в сарбиа не6тата 6тесе оправиат за 5 дена.

671

Анонимен

преди 12 години

Цветанов, бунт срещу мутра не е бунт на етническа основа!

670

Анонимен

преди 12 години

Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО

669

танкист

преди 12 години

герб са простаци, бойко е нещастен *** който даже няма адекватна оценка за ситуацията, ами са му необходими два дена и безброй промрни на мнението за да се нагоди към проблема , защо не отиде на място, знаем че е батман , супер мен и тн. Защо плещи глупости, защо *** има пропуск от мвр. Бойко кажи си , че и ти си същия *** като комунистите.