233

баба Хакерка

преди 12 години

Какви разрешения за спонтанни протести иска полицията????

232

Ивайло Найденов

преди 12 години

За сметка на това Ахмед Доган е бил в затвора и ето на... във всяка ромска махала - клуб на ДПС. ***.

231

Анонимен

преди 12 години

Да изчистим максуда от помията !!!

230

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров отдавна трябваше да е в затвора за разпалване на етническа омраза.

229

Мартин

преди 12 години

АТАКА братя ...Волен Сидеров е истината Българскааааа!

228

Анонимен

преди 12 години

Браво на варненци!...

227

ТЦТЦТЦ

преди 12 години

Не мога да се побера в кожата си, че разБойко защитава *** и се заканва със затвор на тези български момчета дето дръзнаха да ни защитят!МОЛЯ ВИ братя българи, не гласувайте за тоя *** или за неговия мазен гей Плевнелиев....Гласувайте за който си искате, само не и за тия предатели!

226

Muscarin

преди 12 години

Браво Варна!

225

ттт

преди 12 години

Браво варненци,Браво съграждани!Отново ме карате да се гордея със своя град и жителите му.За мое огромно съжаление съм много,много далеч от родината си,но силно се надявам че този път гражданската съвест ще натделе и цяла България ще се изправи срещу тези беззакония,който се извършват срещу българите.В края на крайщата колкото и крайно да звучи България е на българите и управниците никога не трябва да забравят товаНе може българите да се третират като малцинство без права в собствената си страна

224

въпрос

преди 12 години

Много бързо действа полицията веднага хваща вандалите а *** ги пази. Имаме си страшна полиция няма що. Защо пазят *** може ли някой да даде смислен отговор. Не е ли по правилно да пазят българите нали тях ги газят по улиците?

223

Соня

преди 12 години

Да...след като изчетох доста статий по въпроса и коментарийте под тях стигнах до извода,че събитието си е явна провокация преди изборите ! Хора,не се поддавайте на такива долнопробни провокаций ! Конфликта не е българи-***,турци,а богати-бедни ! Самите *** страдат от подтисничеството на богаташите си ! Трябва промяна на властта,да се изземе незаконно придобитото богатство,престъпниците в затвора ! Иначе няма да има никакъв прогрес в страната ни !

222

няма значение

преди 12 години

*** са елитния електорат на Групировката за Експресно Разграбване на България.Днес рабрах от мой познат в-един малък град контрабадните цигари се продават от отворен бус на местния пазар. Патрулките там го охранят, защото отчисленията за ГЕРП са 50%.*** са най-добрите кошаревски свидетели на полицията от години, от времето на Румен Петков. *** е безотговорен и лъжлив по природа, при това неграмотен и с охота подписва каквото ку кажат, ако някой бълрин трябва да бъде натопен!

221

milen

преди 12 години

MARGINITE ILIA PAVLOV JORO ILIEV. Bez da izrejdam hiledite drebni ribi znaini i ne znaini banditi koito reketiraha' vashite bratia sestri bashti i rodnini 'kade vie grajdanskata pozicia ..nemate takava za6toto ste nasrani v danata na dushite si tova ne e etnijeski problem daje i ne iskam da znam samo iskam da kaja je mnogo jalko za momjeto a tozi izmekiar deto sam se e provasglasil za car da si *** maikata maluumna........istinata e vsijki nie sme na krivo razbranata civilizacia na sveta....

220

hitko

преди 12 години

i da ne zabravyame -*** ne sa romi tesa *** i *** kazah krai

219

Анонимен

преди 12 години

Никой няма право да предизвиква безредици и да се саморазправя. Не си мислете, че всички са толкова изкукали и са готови да подпалят държавата заради някаква провокация. Има достатъчно трезвомислещи хора, които не одобряват палежите и погромите.

218

hitko

преди 12 години

vsicjhki *** da si znayat myastoto-chistachi na kenefi onya s perchema shteshe da vi opra vi ama losh kasmet

217

до 231

преди 12 години

Не си прав, към 500 души бяхме. Разбери, в София по-трудно се организираме през почивни дни, защото всичко живо се е изнесло. Утре вечер ще видим....

216

Анонимен

преди 12 години

Ето събитията по часове:19 ч, петък. В село Катуница влизат десетина автомобила и два микробуса, във всеки от които пътуват по 4-5 роми от кв. Столипиново и село Борец. Кортежът прави обиколки из Катуница. Някои от автомобилите се отправят към къщата на Рашков, който ги поканил за помен на покойния му син Иван. Микробус Форд Транзит се отделя от колоната и тръгва с шестима роми към градинката на ул. Стадиона. Минава покрай дома на Ангел, който ремонтира коли с баща си Атанас. От буса се чуват викове:***, ще ви избием19,45 ч, петък. Петима мъже от селото стоят на пътя до градинка, бусът се приближава. Ромите спират. Избухва спор. Трябва да си знаете мястото, да ви е ясно кой командва тук, казват ромите. Докога ще ни наричате ***, отвръщат мъжете. Версията е, че групите трябвало да се изяснят за разправия между две деца отпреди десетина дни. Едното е от фамилията Рашкови, а другото е от българско семейство.19,55 ч, петък. Проблясват ножове от буса. Шофьорът натиска газта, прекосява градинката, където в този момент е Ангел, излязъл да разходи кучето си. Бусът блъска момчето. Баща му Наско се хвърля на вратата на водача, моли го да спре. Но шофьорът натиска газта и преминава през тялото на Ангел. Влачи го 15 метра. След това изчезва. Момчето издъхва в ръцете на баща си. Полицията обявява за издирване шофьора на буса, снимката му е изпратена до граничните пунктове.20,30 ч, петък. За половин час близо 300 души от селото се събират пред дома на Рашков. Скандират: Искаме справедливост, *** вън, Убийците в затвора, Киро, как забогатя. Пристигат полицаи и жандармеристи от Пловдив. Заграждат улицата, където са къщите на Ангел, син на Кирил Рашков, на внука му Георги, известен като Йорго. Спрян е и достъпът до новия дворец на Рашков и до къщата на дъщеря му Събка.23 ч, петък. Между 50 и 100 мъже атакуват кордона от полицаи, пробиват го и се отправят към автомобилите на Рашкови. Опитват се да извадят четирима роми от мерцедес с английска регистрация. Шофьорът на возилото натиска газта, след него тръгва втори бус от кортежа с мъже от Столипиново. Блъснати са трима полицаи. Двама от тях са със счупени ръце, третият е с порезни рани. Колите помитат и двама младежи - Атанас Васев (24 г.), който е с фрактура на ключицата и травма на главата, и Петър Петров (18 г.) - със счупена лява подбедрица.

215

Анонимен

преди 12 години

Така хайде да познаеме:Задържаните са български хулигани позволи ли си да притеснят мирните жинели от Циганистан.

214

ВЪЗСТАНИЕ0

преди 12 години

ВАЖНО! ВАЖНО ! ВАЖНО!>>> НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ <<<Утре е поредния ден от кампанията срещу *** на БЪЛГАРИЯ.Моля всички граждани на долупосочените градове да се присъединят в оказания час на оказаното място.Това е за утре 26-ти септември! :Хасково - Площад "Съединение " 19.00СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!ВРАЦА- 19.00 ПЛОЩАД "БОТЕВ"БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"ПЛОВДИВ 19:00 - пл. СъединениеСОФИЯ 19:00 - НДК, ПилонитеВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"ПАЗАРДЖИК 19.00 - ТОРТАТА!РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общинатаПЛЕВЕН 19:00 - до ЧасовникаВ.Търново - 18.00ч. пред общината!Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!Шумен - на входа на градската градина - 19:00Моля разпространете това съобщение.За кординация facebook/groups/214476198615736/