547

ууу

преди 12 години

Браво Бойко,браво Борисов!!!!А кой се спазари с гласовете на цар Киро и неговите роби????

546

Анонимен

преди 12 години

каква "ситуация"ето - зключително показателно за цялата ситуация е намереното в скъпия автомобил (който местните хора опожаряват в гнева си) на Рашков разрешително издадено от общинската полиция, позволяващо му да се движи свободно, откъдето реши и както реши, без да се съобразява със закона.КОЛКО СА ДАРЕНИЯ НА ЦАР КИРО ЗА МВР В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ

545

За Витков!

преди 12 години

Майката му е танк от някое поделение и дум всичко доло да го видим къде ще се прибере този ***.

544

отчаян

преди 12 години

иху миху ще има шум и после ще притихне всичко а тоя *** ще продължи да си прави каквото иска даже няма и да осъдят никой ще осъдят само тия момчета дето бяха пред къщата му и с право му я запалиха това е дереджето в България единствения начин е да се въоръжи тая тълпа и да ги разтреля на площада жалко че българите не сме убийци...и помнете ''родното мрв'' пази цар киро

543

Анонимен

преди 12 години

сега ромите ще си палят къщите и после ще обвинят нас...ще има провокации

542

Анонимен

преди 12 години

КАКЪВ СОРОС, КАКВИ 5 ЛЕВА? Тука *** убиват млади български момчета, тоя ми говори за Сорос, платени ***!!!

541

Анонимен

преди 12 години

ОБЩА СТАЧКА!Долу полицейската хунта -- защитник на *** ***!

540

rumen221

преди 12 години

Приятели,Вижте въпиющ пример на ЦИНИЗЪМ изречен от Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и негови Изводи:1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!Народе!!!!

539

!

преди 12 години

Хора! Ако на следващите избори отново спечелят гербофродити, и на таралеж ще му е ясно, че гласовете не са на българите и ще трябва да излизаме на бунт, защото иначе България просто няма да я има повече! Дори и в този форум герболизци са изчезнали, все едно крава ги е изблизала!

538

Анонимен

преди 12 години

Долу хунтата на Борисов-Цветанов!

537

до 595

преди 12 години

Какъв Сорос какви 5 лв, Етническа омраза. Дори да е виновен Сорос, плащал на някой за провокации. Браво на него. Защото не може години наред НЯКОЙ да убива, да живее на гърба на другите, да краде да бъде толериран при назначаване на присъдите. И ясно е този НЯКОЙ кой е. Достатъчно е да влезете в Социалното да видите КОИ са наредени на опашките за помощи. Питайте в бюрото по труда кой отказва работа най-често, да не говорим, че всеки 2-ри е страдал от кражби на тези НЯКОИ. Браво на Сорос!

536

Анонимен

преди 12 години

Ето я истината:Впрочем Гоце днес е в Карнобат - празнува.

535

Анонимен

преди 12 години

ОБЩА СТАЧКА!!Нека да накажем гнусната колониална администрация! Не и` се подчинявайте! От обща стачка се на-си-рат!

534

Аз

преди 12 години

Пловдив е под пара, а той на мач. Ела да отрежеш една лентичка в Катуница. Нале сте мъже, не ви стиска и се изпокрихте. Е сега беше момента за траурна лентичка в Катуница. Жалки сте, но цар киро или други като него ще ве купят изборите. Другият път пак *** на мач и спи спокойно.

533

Десперадо

преди 12 години

Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Всеки народ си заслужава съдбата!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни, 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 6-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. Аа сега пак учи и работи. Пак въставайте срещу бай Киро, но не срещу бедняка и мирния човек.

532

цъъъсс

преди 12 години

а ц ц пак ли испусна сетуацията за кой ли път/ но но ставка не чакайте/ б б днес гледа мача с жълта фланелка след време райрана / черно с бяло / *** измикяра/ страната се тресе а той на мач

531

Анонимен

преди 12 години

Sprete da go nari4ate car toq *** be hora,za protestite bulgarskite maiki izlizat na protest sre6ty politikata na Bulgaria na 1vi oktomvri v 10 pred ob6tinite,podkrepete decata na Bulgaria!!!

530

ESPAÑA

преди 12 години

*** ne sa vi vinovni vinovni sa vi POLITIZITE

529

do Boiko Pojarnikara

преди 12 години

4erni lenti reje6 ti Boiko

528

Анонимен

преди 12 години

Ето я истината: