83

Анонимен

преди 12 години

Офффффф! Аман от пожарникари, ченгета и всякакви други едноклетъчни. :(((

82

rumen221

преди 12 години

76,Забравих да ти кажа...Когато не разбираш нещо не го наричай глупост..., защото най-вероятно не ти достига интелект или познания...

81

акуд

преди 12 години

ХАХАХАХАХА тук казва истината петроф, защитавал ги е като събираха рекет за да ги пази от самия себе си, тези години всички ги помним

80

ухилен

преди 12 години

Помакът преди години измисли слоуган за ЛЕВ ИНС : АКТИВНАТА сигурност. Като обясняваше гордо,че бой му е майката при застраховането за да ти потекат яко парите.Общото между помака и Доган е,че не са чисти турци, че са изградени изцяло от ДС,че са работили срещу своя етнос/ най-гадното предателство!/, а разликата е,че Доган е слабохарактерен,докато помакът е оформен бандит.Вижте му само физиономията и чуйте как се мъчи да говори "по градски" този фалшив "доцент".Президент ще ни става наглеца!

79

селянин

преди 12 години

Този поне има образование милиционерско и вършеше някаква работа в министерството.А цецо цял ден се криеше по кабинетите с папките под ръчичка и се чудеше защо са му омачкани панталоните.

78

DD

преди 12 години

Обществото и в момента има държавен глава престъпник! В България "най-главният" е премиерът!Разбира се, че Алексей Петров няма шанс за Дондуков 2. Именно зарази миналото си и заради аналогиите със сегашния премиер. Но обърни внимание, че Алексей Петров е в опозиция и именно там няма никакъв интерес да лъже относно фактите. В този ред на мисли считам за по-здравословно да коментираме това, което казва, а не онова което е в същността си човекът Петров или пък шансовете му за президент.

77

излъган 2

преди 12 години

Ха ха ха тоя от 46"излъган" е *** вижте го сега как манипулира,този копира стар текст от едно *** тук във форумът,е малко го е обработил текста но е същият,*** ти и мошениците са тези от БСП-то.

76

rumen221

преди 12 години

76,Боко го почвам след изборите... Няма да ми избяга...

75

Анонимен

преди 12 години

Румене, престани с това приятели", а напиши сега за Боко и мутренските му години. Колко ти плащат за глупостите, които пишеш?

74

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Сега научихме, че преди 1989г. Алексей Петров, е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му (Омеров)Какво прави впечатление около Ал.Петров...???1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДСВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоОколо изборите ще изубхне поредната гангстерска война у нас, твърди "Всеки ден". Тя старателно била режисирана от бивши служители на спецслужбите, които били под контрола на Октопода. За идеолог на очертаващата се кървава баня се сочел лично Алекесй Петров-Трактора.Целта била насаждане на страх в обществото и демонстрация как официалната власт не може да се справи с престъпността.Алексей Петров бил дал ултиматум - или получава 100 млн. лева или планът за бандитския конфликт влиза в сила. Той бил изчислил, че тази сума ще покрие пропуснатите загуби, които претърпял, докато бил зад решектике.Източниците на вестника твърдели, че доцентът преди два месеца бил осъществил личен контакт с двама от силни приближените до Таки хора. Офертата, която била дадена, гласяла: "Спирам медийната атака срещу вас, вие работите с мен". Отговор от човека от Южна Африка не последвал.Цялата очертаваща се битка щяла да мине през силовите структури на Антон Петров-Хамстера. Задачите се раздавали в заведение в близост до басейна "Спартак".

73

Читателка

преди 12 години

Да бе! В Троян цари безработица и младите избягаха,защото А.Петров защитава малкият и средният бизнес.Зависи за какъв "среден"говори.

72

Ми

преди 12 години

Нещо не мога да му повярвам. Странни неща говори.... Петров няма шанс на предстоящите избори, защото обществото не иска да има държавен глава - престъпник.

71

Анонимен

преди 12 години

...защитавал....защитавал си *уро тоя урунгел,*** и алчните *** комунистически ибрици !

70

червена холера

преди 12 години

ШЕНГЕН НЕ НИ ПРИЕ ,ЗАЩОТО ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КОЛКО СМЕ ГЛУПАВИ АКО ИЗБЕРЕМ ТОЯ МАФИОТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

69

92154

преди 12 години

помакът нарекъл се АЛЕКСЕЙ всъщност е на ЛЕВ -ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛ:))бизнесът е да кара неговите хора да гласуват за него

68

Анонимен

преди 12 години

С ТАЯ РИЗКА СИ Е НАПРАВО КАТО ДЕКОР ЗА ЗАТВОРА,ПОДГОТВЯ СЕ ЧОВЕКЪТ

67

Гошо

преди 12 години

със сигурност е защитавал бизнеса. неговите "представители" са обикаляли бизнесите да кажат че ще ги защитават срещу заплащане и че защитата е задължителна

66

Анонимен

преди 12 години

Бъзикайте се, бъзикайте се с доцента сега...Но кой ли ще се смее последен? Естествено, че този, който знае кирливите ризи на Тиквундера 1991-2001-2011!

65

evgeni

преди 12 години

---- Прикрепено писмо (.........67....???) ----Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: cem***cem.bg, office***cem.bgОтносно: .........67....???Дата: Петък, 2011, Септември 23 18:47:03 EESTТака казват и цоциологическите агенции,като ни очертават двата възможниреални избора !!! Това са НОМЕРАТА на ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА наречена- герб. БЪЛГАРИНО,ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯШ ДА ТЕ МАНИПУЛИРАТ МОШЕНИЦИ И ПОПОВЕ ???

64

Анонимен

преди 12 години

Много умислен е Петров,да не са му пошепнали,че баретите престрояват редици да го арестуват,Сашето Диков колко ли парички отпра от тоя чвор да го защитава?